Máte Facebook?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
1.12.13 14:14
@Sfaticata píše:
@Micheillle Tak pokud ví, že její matka hraje na jejím profilu hry, tak s tím musí trošku počítat. Že ta možnost nahlédnutí tam je. Zjevně nemá co skrývat. Já bych matku na můj nepustila přesně z toho důvodu. :-D

presne:-D rodice nemusi vedet vse:-D i kdyz tohle u nas hrozila max v puberte kdyz jsem bydlela s nasima, ted uz davno ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
1.12.13 14:26

@Micheillle Tak já taky myslela hodně let pozpátku. Ale co neplatí o mé matce, tak platí o příteli. I když nemám co skrývat, tak nechci aby se mi tam hrabal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 14:44
@Sfaticata píše:
@Micheillle Tak já taky myslela hodně let pozpátku. Ale co neplatí o mé matce, tak platí o příteli. I když nemám co skrývat, tak nechci aby se mi tam hrabal.

Presne tak..Ikdyz nemam co skryvat tak nechci aby mi na fb a kamkoliv i do mobilu nekdo lezl ja jim taky tam nekoukam s pritelem si duverujeme a nemame to ani jeden rad aby jsme potaji projizdeli tomu druhemu zpravy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.12.13 19:00

To jo no, kdo by to měl taky rád.. Trochu soukromí přeci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 22:03
@Micheillle píše:
To jo no, kdo by to měl taky rád.. Trochu soukromí přeci:-)

Presne tak soukromi musi byt.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.8.14 00:24
@becky87 píše:
Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

taky tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.1.15 07:37

Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.1.15 07:43

@tasa na mem předchozím jsem mela snad i lidi co jsem videla jen jednou v zivote..kdyz mi poslali zadost, pridala jsem je vetsinou…mela jsem fakt hoodne pratel :-D :roll: ale to jsem byla na skole a bylo to cely tak nejak jiny :-D ted mame s pritelem novej a je nam teda stejne k nicemu, jelikoz tam skoro nechodime. Ale tam mame jen rodinu a nejlepsi kamarady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.15 07:48
@tasa píše:
Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?

mám tam rodinu, kámoše z akcí a lidi, co znám - vyjímku tvoří pár holek z emimina, ale jsou to baby, se kterýma jsem prostě v kontatku. Jinak žádné jen tak „kámoše“ nepřidávám, přátel mám málo - na FB. Nemám potřebu mít jich tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
30.1.15 08:03

V přátelích mám jen lidi, se kterým a se osobně znám a stýkám. A spoustu lidí který znám jsem i odmítla-mám ráda svý soukromí a i když tam skoro nic nedávám, tak stejně :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.1.15 08:29

Jen opravdove a par holek z emimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
30.1.15 08:34
@Katie So píše:
Zdravím :kytka:
Chci se zeptat, máte účet na facebooku a co si o tom myslíte? :D Přidáváte tam i své osobní fotky? Mě osoboně to příjde jako risk, sice tam jde nastavit soukromí, ale přeci jen. Už jsem zažila, že přes fb kamarádka zjistila manželovou nevěru :jazyk:

Mám. Přátele si hodně vybírám, jsem tam i v pár speciálních skupinách. Fotky na FB dávám, ale hodně přemýšlím jaké. Soukromí tam mám nastavené, ale i přes to se vždy snažím zamyslet, co tam dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
30.1.15 08:35

@tasa Mám tam jen lidi, co fakt osobně znám + asi 3 holky z emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
30.1.15 08:36
@martina.se píše:
proč? já to mám přihlášené a bo nemám co skrývat, tak je mi fuk, jestli se mi tam chlap mrkne, nebo ne :mrgreen:

Souhlasím. Taky se neodhlašuji, hlavně ne na svém počítači, ke kterému má přístup i manžel. Stejně tak si neodhlašuji emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.15 08:44
@elen-ka píše:
Souhlasím. Taky se neodhlašuji, hlavně ne na svém počítači, ke kterému má přístup i manžel. Stejně tak si neodhlašuji emimino

já teď většinou používám chlapův pc, hesla tu nechávám, kolikrát mu říkám, mrkni mi na FB, má mi někdo psát, jestli to tam je atd.. a emimino taky.. nemám co tajit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák