Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sfaticata píše:
@Micheillle Tak pokud ví, že její matka hraje na jejím profilu hry, tak s tím musí trošku počítat. Že ta možnost nahlédnutí tam je. Zjevně nemá co skrývat. Já bych matku na můj nepustila přesně z toho důvodu.
presne:-D rodice nemusi vedet vse:-D i kdyz tohle u nas hrozila max v puberte kdyz jsem bydlela s nasima, ted uz davno ne:-)
@Micheillle Tak já taky myslela hodně let pozpátku. Ale co neplatí o mé matce, tak platí o příteli. I když nemám co skrývat, tak nechci aby se mi tam hrabal.
@Sfaticata píše:
@Micheillle Tak já taky myslela hodně let pozpátku. Ale co neplatí o mé matce, tak platí o příteli. I když nemám co skrývat, tak nechci aby se mi tam hrabal.
Presne tak..Ikdyz nemam co skryvat tak nechci aby mi na fb a kamkoliv i do mobilu nekdo lezl ja jim taky tam nekoukam s pritelem si duverujeme a nemame to ani jeden rad aby jsme potaji projizdeli tomu druhemu zpravy.. ![]()
@Micheillle píše:
To jo no, kdo by to měl taky rád.. Trochu soukromí přeci:-)
Presne tak soukromi musi byt.. ![]()
@becky87 píše:
Mám a jsem radaJsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super
taky tak ![]()
Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?
@tasa na mem předchozím jsem mela snad i lidi co jsem videla jen jednou v zivote..kdyz mi poslali zadost, pridala jsem je vetsinou…mela jsem fakt hoodne pratel
ale to jsem byla na skole a bylo to cely tak nejak jiny
ted mame s pritelem novej a je nam teda stejne k nicemu, jelikoz tam skoro nechodime. Ale tam mame jen rodinu a nejlepsi kamarady.
@tasa píše:
Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?
mám tam rodinu, kámoše z akcí a lidi, co znám - vyjímku tvoří pár holek z emimina, ale jsou to baby, se kterýma jsem prostě v kontatku. Jinak žádné jen tak „kámoše“ nepřidávám, přátel mám málo - na FB. Nemám potřebu mít jich tisíce.
V přátelích mám jen lidi, se kterým a se osobně znám a stýkám. A spoustu lidí který znám jsem i odmítla-mám ráda svý soukromí a i když tam skoro nic nedávám, tak stejně
![]()
@Katie So píše:
Zdravím
Chci se zeptat, máte účet na facebooku a co si o tom myslíte?Přidáváte tam i své osobní fotky? Mě osoboně to příjde jako risk, sice tam jde nastavit soukromí, ale přeci jen. Už jsem zažila, že přes fb kamarádka zjistila manželovou nevěru
Mám. Přátele si hodně vybírám, jsem tam i v pár speciálních skupinách. Fotky na FB dávám, ale hodně přemýšlím jaké. Soukromí tam mám nastavené, ale i přes to se vždy snažím zamyslet, co tam dávám.
@tasa Mám tam jen lidi, co fakt osobně znám + asi 3 holky z emimina.
@martina.se píše:
proč? já to mám přihlášené a bo nemám co skrývat, tak je mi fuk, jestli se mi tam chlap mrkne, nebo ne
Souhlasím. Taky se neodhlašuji, hlavně ne na svém počítači, ke kterému má přístup i manžel. Stejně tak si neodhlašuji emimino
@elen-ka píše:
Souhlasím. Taky se neodhlašuji, hlavně ne na svém počítači, ke kterému má přístup i manžel. Stejně tak si neodhlašuji emimino
já teď většinou používám chlapův pc, hesla tu nechávám, kolikrát mu říkám, mrkni mi na FB, má mi někdo psát, jestli to tam je atd.. a emimino taky.. nemám co tajit ![]()