Máte Facebook?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
29.11.13 18:11

Měla jsem ho asi pět let, ale na Silvestra jsem ho zrušila. Měla jsem tam stovky fotek, videí, tisíc statusů, odkazů, všeho.. a byla jsem tam skoro pořád. Měla jsem nutkání se tam se vším svěřovat, všichni všechno věděli. Pořád se tam řešili jenom drby nebo výmysly, který mi akorát kazily náladu a tak jsem se jednou na*rala a smazala to jinak bych k tomu snad i přirostla. Přijde mi, že spousta lidí ani nechodí ven, stačí jim psát si na facebooku. Byla jsem ten případ. Sice mě mrzí, že jsem ztratila spoustu kontaktů na lidi, který už nikdy neuvidím a bez vysvětlení jsem prostě zmizela, ale měla jsem k tomu tehdy osobní důvody. Ještě předtím jsem si změnila číslo, který jsem nikomu nedala (to jsem ještě nevěděla, že ani facebook nebudu mít) a tak jsem docela odstřihnutá od všech se kterýma jsem byla v kontaktu. Ale cítím se tak mnohem líp, mám soukromí, trávím čas jinak a už bych si to znova nezaložila.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1265
29.11.13 18:57

@Hr4sek22 Tak to záleží na každým, jak s tím naloží. Já tam trávím tak půl hodiny za celý den. V tvém případě jsi udělala dobře. :kytka: Občas jsou dny, kdy tam nepáchnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
29.11.13 19:30

@Sfaticata Právě. U mě už to zavánělo závislostí a když jsem neměla přístup na fb, byla jsem kolikrát strašně protivná a uvědomila jsem si, že mám problém tak jsem to asi po týdenním zvažování vyřešila :lol: Teď mi vadí, že kdokoliv k nám přijde na návštěvu, jako první se zeptá „Můžu jít na chvíli na noťas? Potřebuju se podívat na něco na FB“ :x :cert: :)

• Citovat
  • Upravit
Kyarra
29.11.13 19:33

FB jsem měla a už nemám a jeho zrušení mi přišlo dost osvobozující. Pořád jenom samé „napíšem si na fejsbuk“, „tys to nečetla na fejsu?“, „jak to, že to nevíš, vždyť to bylo na fb…“. Chcačky nechcačky jsem ten FB musela každý den otevřít, abych nebyla mimo dění. Řekla jsem si dost a kdo mě opravdu potřebuje kontaktovat, má na mě telefon nebo mejl. Taky mi přijde trochu úchylné takové to sebepropagování, neustálé vyvěšování fotek, statusů - vlastně, koho to zajímá? :nevim: Nemám pocit, že bych zrušením FB o něco přicházela - Toť můj názor… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
29.11.13 19:40
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
29.11.13 19:41

Mám :) davam tam fotky dcery a z výletů a tak, bydlim na druhé straně čr. 2roky tak sem v kontaktu s rodinou a kamarady :-) taky jsem tam byvalemu prisla na neveru, mela jsem kamaradku co s ní kamaradila, a mela jejich fotky na zdi :-D :-D :roll:

• Citovat
  • Upravit
1265
29.11.13 19:56

@Hr4sek22 :D fakt? To se mi v životě nestalo. Bych řekla, že nesmí. Jsi u mě a basta. Jdi si na facebook k sobě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.13 22:06

Ano mám, už jen kvůli tomu, že díky němu jsem v kontaktu s lidma ze škol, zájmů atd., ale většinou jsem ve skupinkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.13 22:10

Facebook nemám, u manžela na profilu mám pár kamaradek kterým občas píšu od něho ale svůj profil nemám, nejdřív to bylo kvůli práci a teď už si ho prostě dělat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.12.13 11:48

Nemám. Neholduji těmto sociálním sítím, dost, že mě kamarádka přemluvila na meil a ne eMimino. Ale musím se přiznat, že starší dcera vytvořila té mladší Facebook účet na hry, tak přes její účet hraji Candy Crush Saga a sem tam sjedu starší dceři i profil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.12.13 12:48

@Kossuthe a to ji ten profil sjizdis pri jeji pritomnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.12.13 13:27

@Micheillle Ne :) Nesjíždím jí ho pravidelně, ale sem tam tam juknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 13:35
@blorchi píše:
Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

Presne tak.. :palec: Ja to mam hlavne na psani s kamarady kdyz oni treba nemuzou psat sms..A jsem v par skupinkach takze za me taky super.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
1.12.13 13:59

@Micheillle Tak pokud ví, že její matka hraje na jejím profilu hry, tak s tím musí trošku počítat. Že ta možnost nahlédnutí tam je. Zjevně nemá co skrývat. Já bych matku na můj nepustila přesně z toho důvodu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 14:04
@Vlkoška píše:
FB mám, zveřejňuji jen to, co uznám za vhodné. Mám ho především z důvodu kontaktu s kamarádkami ze střední, protože bydlíme od sebe daleko a sejdeme se max. 1-2× do roka, některé bydlí v zahraničí a nevidíme se už vůbec. Myslím si, že jsem co se týká fotografií a informací dost opatrná, protože zabezpečení v podobě nastavení profilu moc nevěřím. Postupně promazávám starší fotografie. Doma jsem přihlášená pořád, manžel občas hraje hry, v podstatě nemám tam nic tajného, co bych musela skrývat, nebo co by někomu stálo za zneužití.

Asi tak nejak.. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák