Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Nejhodnější píše:
Mám! Dokonce 2Mám tam fotky i nějaké informace
Pařmenka jo? ![]()
@dani24687 píše:
Risk v čem??
Vydávání se za někoho jiného, krádež fotografií a tak.. ![]()
@Katie So píše:
Vydávání se za někoho jiného, krádež fotografií a tak..
nastavíš si aby nikdo kromě přátel tvoje fotky neviděl ![]()
Ahojky ja fb mam ale jen rodinu a pratele. a ohl.toho podvadeni kdyz nekdo chce tak podvede a jedno jestli nekde pres socialni sit ale je pravda ze ted je vse dostupnejsi ne kdysi.dal radsi o tom psat nebudu ![]()
Mám, pracuju tam, mám tam osobní fotky, údaje i přátele, nemám s tím problém
@Katie So píše:
Vydávání se za někoho jiného, krádež fotografií a tak..
já myslím, že nejsem tak zajímavá, aby se za mě někdo vydával nebo kradl fotky
a mám nastavený soukromí.
FB mám, zveřejňuji jen to, co uznám za vhodné. Mám ho především z důvodu kontaktu s kamarádkami ze střední, protože bydlíme od sebe daleko a sejdeme se max. 1-2× do roka, některé bydlí v zahraničí a nevidíme se už vůbec. Myslím si, že jsem co se týká fotografií a informací dost opatrná, protože zabezpečení v podobě nastavení profilu moc nevěřím. Postupně promazávám starší fotografie. Doma jsem přihlášená pořád, manžel občas hraje hry, v podstatě nemám tam nic tajného, co bych musela skrývat, nebo co by někomu stálo za zneužití.
Pokud ti někdo bude chtít ukrást identitu, tak to může udělat úplně jinak a s mnohem horšími následky než přes nějaký blbý fb
@Katie So Mám. Díky němu jsem našla lidi o kterých by mě nenapadlo, že je ještě uvidím a je mi to příjemné. Chodím tam i do různých skupin. Fotky tam dávám. Přítel facebook nemá.
Já fb mám a samozřejmě to mám nastavené tak, aby všichni viděli to, co chci aby viděli..
Měla jsem ho asi pět let, ale na Silvestra jsem ho zrušila. Měla jsem tam stovky fotek, videí, tisíc statusů, odkazů, všeho.. a byla jsem tam skoro pořád. Měla jsem nutkání se tam se vším svěřovat, všichni všechno věděli. Pořád se tam řešili jenom drby nebo výmysly, který mi akorát kazily náladu a tak jsem se jednou na*rala a smazala to jinak bych k tomu snad i přirostla. Přijde mi, že spousta lidí ani nechodí ven, stačí jim psát si na facebooku. Byla jsem ten případ. Sice mě mrzí, že jsem ztratila spoustu kontaktů na lidi, který už nikdy neuvidím a bez vysvětlení jsem prostě zmizela, ale měla jsem k tomu tehdy osobní důvody. Ještě předtím jsem si změnila číslo, který jsem nikomu nedala (to jsem ještě nevěděla, že ani facebook nebudu mít) a tak jsem docela odstřihnutá od všech se kterýma jsem byla v kontaktu. Ale cítím se tak mnohem líp, mám soukromí, trávím čas jinak a už bych si to znova nezaložila.. ![]()
Mám! Dokonce 2
Mám tam fotky i nějaké informace