Máte Facebook?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5421
29.11.13 12:11

Máte facebook ?

Zdravím :kytka:
Chci se zeptat, máte účet na facebooku a co si o tom myslíte? :D Přidáváte tam i své osobní fotky? Mě osoboně to příjde jako risk, sice tam jde nastavit soukromí, ale přeci jen. Už jsem zažila, že přes fb kamarádka zjistila manželovou nevěru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
29.11.13 12:12

Nemám. Měla jsem chvíli, ale připadala jsem si jak šmírák, tak jsem to zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.11.13 12:13

Nemám a nijak mi to nevadí..

• Citovat
  • Upravit
72725
29.11.13 12:13

@Katie So mám fb, v něm nejbližší - rodinu, dobré kamarády, lidi z minulosti. Udělala jsem pár vyjímek, zatím nelituju. A že jsou lidi hloupí, podvádějí se a ještě to roztrubují na FB? na to radši neodpovídám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 12:14
@martina.se píše:
@Katie So mám fb, v něm nejbližší - rodinu, dobré kamarády, lidi z minulosti. Udělala jsem pár vyjímek, zatím nelituju. A že jsou lidi hloupí, podvádějí se a ještě to roztrubují na FB? na to radši neodpovídám :pocitac:

To je ta „sociální síť“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:14
@Katie So píše:
To je ta „sociální síť“ :evil:

to jsou hloupí lidé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 12:16
@martina.se píše:
to jsou hloupí lidé :mrgreen:

To ano, ale k tomuhle slova ani nestačí, stačí se zapomenout odhlásit a malér je na světě :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

Nemam a ani manzel ho nema a ani po tom jeden netouzime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Mám. Něco málo hodím na profil, většinou kolem vaření nebo když něco potřebuji zjistit.
Jinak jsem zalezlá ve skupinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.11.13 12:18

Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
@Katie So píše:
To ano, ale k tomuhle slova ani nestačí, stačí se zapomenout odhlásit a malér je na světě :lol: :jazyk:

proč? já to mám přihlášené a bo nemám co skrývat, tak je mi fuk, jestli se mi tam chlap mrkne, nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783

Jistěže mám :mrgreen: a přesně tak když jsou lidi blbý a podvádí tak tím líp, že mu na to kamarádka přišla aspoň z ní už nedělá blbku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
29.11.13 12:19
@martina.se píše:
proč? já to mám přihlášené a bo nemám co skrývat, tak je mi fuk, jestli se mi tam chlap mrkne, nebo ne :mrgreen:

přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:19
@blorchi píše:
Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

přesně. Bývalí spolužáci, kámoši z práce a pod.. lidi, co jsou ode mne 300 a více km, i na druhé straně světa.. je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 12:20
@martina.se píše:
proč? já to mám přihlášené a bo nemám co skrývat, tak je mi fuk, jestli se mi tam chlap mrkne, nebo ne :mrgreen:

To já tedy nemám ráda, když mi někdo prohlíží zprávy a tak, mám na tohle alergii :cert: :mrgreen: sice taky nemám co tajit, ale nějaké to soukromí musí být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák