Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hr4sek22 píše:
„Teď mi vadí, že kdokoliv k nám přijde na návštěvu, jako první se zeptá "Můžu jít na chvíli na noťas? Potřebuju se podívat na něco na FB“![]()
![]()
Tak toto by mi vadilo taky a to účet na FB mám. Pravda je, že u nás návštěvy zatím toto nechtěli. Buď to mají v mobilu anebo to vydrží do té doby než dojedou domů ![]()
@martina.se píše:
já teď většinou používám chlapův pc, hesla tu nechávám, kolikrát mu říkám, mrkni mi na FB, má mi někdo psát, jestli to tam je atd.. a emimino taky.. nemám co tajit
Přesně tak. Pokud jdu na „velký“ počítač, tak tam je zase většinou přihlášený manžel, odhlásím a přihlásím se já. To není problém. Nemám potřebu mu číst zprávy.
Mám tam rodinu a přátele v různých sekcích. Zároveň to mám i trochu pracovně.
Fotky tam dávám výjimečně děti skoro vůbec. Spíš je to pro mě místo, kde mužu pokecat s přáteli, co jsou daleko. ![]()
@tasa mám v přátelích jen lidi, které znám osobně…rodinu, příbuzné, spolužáky, kolegy…a v nastavení, že moje příspěvky se zobrazují pouze přátelům, nikoli přátelům přátel
Včera mi holky tady na emiminu ukázali co jsou ilumináti a dneska jsem si v PC vypínala heslo k přihlašování a koukala jsem, kolik je v nastavení požadavků na moje údaje co jsou na internetu
jsem ráda že nemám facebook a že dobrovolně nikde neukazuji svoje soukromí a myšlenky, byť jen tím, co si člověk často prohlíží. Jinak je to každého věc, je mi jedno kdo FB má a kdo ne, jen já ho prostě nechci ![]()
@tasa píše:
Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?
Taky mám na FB jen lidi, které osobně znám + asi 3 holky tady z eMimina, ale s těmi jsem denně v kontaktu v uzavřence.
Mám na FB v přátelích i lidi, se kterými se v současné době moc nevídám a také lidi, které nemusí vidět vše co dávám na FB. Takové do přátel přijmu, ale hned je přidávám do seznamu „omezeno“, tudíž přátelé jsme (neurazím je), ale na mém profilu vidí jen velmi, velmi omezené informace… žádné fotky.
@elen-ka píše:
Přesně tak. Pokud jdu na „velký“ počítač, tak tam je zase většinou přihlášený manžel, odhlásím a přihlásím se já. To není problém. Nemám potřebu mu číst zprávy.
Je to týden, co jsem účet na FB smazala. Ani nevím proč. Už mi to lezlo na nervy. Byť jsem tam měla tři, čtyři skupiny, ve kterých jsem čerpala mnoho informací, doufám, že je najdu i jinde
Akorát si zatím připadám mimo dění a když se přítel přihlásí, tak sedím u něho a „ukaž toho, a ukaž tu“
Ale doufám, že to přejde
Alespoň mám chuť na jiné věci ![]()
Prosííííím radu-jak na fb nastavit, aby nikdo kromě přátel nevěděl, koho mám v přátelích? Nemůžu na to nijak přijít.
@Bondatrova píše:
Prosííííím radu-jak na fb nastavit, aby nikdo kromě přátel nevěděl, koho mám v přátelích? Nemůžu na to nijak přijít.
Též jsem to hledala, tak se přišušním ![]()
@Bondatrova píše:
Klikni na svůj profil…zobrazit „přátelé“…vpravo vedle"vyhledat přátele"je v okýnku symbol tužky…klikni…vyber „upravit soukromí“…z „veřejné“ na „přátele“ nebo jen „já“…a hotovo.
@SIMONA1234 píše:
Klikni na svůj profil…zobrazit „přátelé“…vpravo vedle"vyhledat přátele"je v okýnku symbol tužky…klikni…vyber „upravit soukromí“…z „veřejné“ na „přátele“ nebo jen „já“…a hotovo.
Napsala jsi to za mě, tudíž si dovolím OT
Máš nááádhernou kočičku v profilovce
![]()
@Kočislava píše:Óóó…děkuji
Napsala jsi to za mě, tudíž si dovolím OT![]()
Máš nááádhernou kočičku v profilovce
![]()
![]()
@SIMONA1234 píše:
Díííky, hotovo.