Máte Facebook?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24117
30.1.15 08:46
@Hr4sek22 píše:
„Teď mi vadí, že kdokoliv k nám přijde na návštěvu, jako první se zeptá "Můžu jít na chvíli na noťas? Potřebuju se podívat na něco na FB“ :x :cert: :)

Tak toto by mi vadilo taky a to účet na FB mám. Pravda je, že u nás návštěvy zatím toto nechtěli. Buď to mají v mobilu anebo to vydrží do té doby než dojedou domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24117
30.1.15 08:54
@martina.se píše:
já teď většinou používám chlapův pc, hesla tu nechávám, kolikrát mu říkám, mrkni mi na FB, má mi někdo psát, jestli to tam je atd.. a emimino taky.. nemám co tajit :nevim:

Přesně tak. Pokud jdu na „velký“ počítač, tak tam je zase většinou přihlášený manžel, odhlásím a přihlásím se já. To není problém. Nemám potřebu mu číst zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.1.15 09:07

Mám tam rodinu a přátele v různých sekcích. Zároveň to mám i trochu pracovně. :nevim: Fotky tam dávám výjimečně děti skoro vůbec. Spíš je to pro mě místo, kde mužu pokecat s přáteli, co jsou daleko. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
30.1.15 09:10

@tasa mám v přátelích jen lidi, které znám osobně…rodinu, příbuzné, spolužáky, kolegy…a v nastavení, že moje příspěvky se zobrazují pouze přátelům, nikoli přátelům přátel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
30.1.15 10:20

Včera mi holky tady na emiminu ukázali co jsou ilumináti a dneska jsem si v PC vypínala heslo k přihlašování a koukala jsem, kolik je v nastavení požadavků na moje údaje co jsou na internetu 8o jsem ráda že nemám facebook a že dobrovolně nikde neukazuji svoje soukromí a myšlenky, byť jen tím, co si člověk často prohlíží. Jinak je to každého věc, je mi jedno kdo FB má a kdo ne, jen já ho prostě nechci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
30.1.15 12:22
@tasa píše:
Mate tam opravdové přátele nebo každého, koho jste, i virtuálně jen, kdy potkali?

Taky mám na FB jen lidi, které osobně znám + asi 3 holky tady z eMimina, ale s těmi jsem denně v kontaktu v uzavřence.

Mám na FB v přátelích i lidi, se kterými se v současné době moc nevídám a také lidi, které nemusí vidět vše co dávám na FB. Takové do přátel přijmu, ale hned je přidávám do seznamu „omezeno“, tudíž přátelé jsme (neurazím je), ale na mém profilu vidí jen velmi, velmi omezené informace… žádné fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.15 13:10
@elen-ka píše:
Přesně tak. Pokud jdu na „velký“ počítač, tak tam je zase většinou přihlášený manžel, odhlásím a přihlásím se já. To není problém. Nemám potřebu mu číst zprávy.
:palec: tak by to taky mělo fungovat.. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
22.2.15 23:57

Je to týden, co jsem účet na FB smazala. Ani nevím proč. Už mi to lezlo na nervy. Byť jsem tam měla tři, čtyři skupiny, ve kterých jsem čerpala mnoho informací, doufám, že je najdu i jinde :D Akorát si zatím připadám mimo dění a když se přítel přihlásí, tak sedím u něho a „ukaž toho, a ukaž tu“ :D Ale doufám, že to přejde :D Alespoň mám chuť na jiné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
27.3.15 21:11

Prosííííím radu-jak na fb nastavit, aby nikdo kromě přátel nevěděl, koho mám v přátelích? Nemůžu na to nijak přijít.

• Citovat
  • Upravit
4373
27.3.15 21:12
@Bondatrova píše:
Prosííííím radu-jak na fb nastavit, aby nikdo kromě přátel nevěděl, koho mám v přátelích? Nemůžu na to nijak přijít.

Též jsem to hledala, tak se přišušním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.3.15 21:25
@Bondatrova píše:

Klikni na svůj profil…zobrazit „přátelé“…vpravo vedle"vyhledat přátele"je v okýnku symbol tužky…klikni…vyber „upravit soukromí“…z „veřejné“ na „přátele“ nebo jen „já“…a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
27.3.15 21:33
@SIMONA1234 píše:
Klikni na svůj profil…zobrazit „přátelé“…vpravo vedle"vyhledat přátele"je v okýnku symbol tužky…klikni…vyber „upravit soukromí“…z „veřejné“ na „přátele“ nebo jen „já“…a hotovo.

Napsala jsi to za mě, tudíž si dovolím OT 8) :mrgreen: Máš nááádhernou kočičku v profilovce :* :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.3.15 21:36
@Kočislava píše:
Napsala jsi to za mě, tudíž si dovolím OT 8) :mrgreen: Máš nááádhernou kočičku v profilovce :* :* :srdce:
Óóó…děkuji :* To je můj pubertální kocourek Pepi… :srdce: :srdce: :srdce: nalezenec ze statku, kde ho chtěli utopit :pocitac: Chlap tam dělal zahradu, tak mi ho před rokem přivezl do práce, prý jestli si ho nevezme, tak ho utopí…no, tak už máme 3 kočky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
27.3.15 21:37
@SIMONA1234 píše:

Díííky, hotovo.

• Citovat
  • Upravit
7346
27.3.15 21:39
@Bondatrova píše:
Díííky, hotovo.

Není zač… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek