Máte robotický mop?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
24.8.22 10:56

@Semtex CO je na tom složitého otevřít v mobilu aplikaci a dát Start? Nebo si nastavit časový plán a on si pojede sám? To je stejně složité jako spustit internetový prohlížeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
24.8.22 10:57
@jita22 píše:
Jaký máš prosím vysavač s mopem a jak dlouho? Baterie pořád ok?

Mám takovy ten nejdražší model od Philipsu, aqua series 8000 to je tuším, dostala jsem ho loni k vanocum. Zatím vše bez problému a to ho používám i jako ruční vysavač i na to vytírání a jezdím tady s nim někde takřka denně, přes noc nechávám v nabijecce, vychází to tak obden ze se nabijí, proste podle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
24.8.22 11:00
@Lykaon píše:
@Semtex CO je na tom složitého otevřít v mobilu aplikaci a dát Start? Nebo si nastavit časový plán a on si pojede sám? To je stejně složité jako spustit internetový prohlížeč.

To, ze se nechci takovymi věcmi vůbec zabývat a nikde nic nastavovat a resetovat a prenastavovat, když se to někde zasekne a nedodela cyklus, je to tak složité to pochopit? :lol: musel by to nastavovat jedine manžel, což by nemohl, když by se to muselo pouštět v dobu, kdy potrebuju já. Navíc by mě obtezovalo, kdyby mi tady něco x hodin hučelo a jezdilo pod nohama, když jsem s malými dětmi doma. Mne vyhovuje vzít do ruky aku přístroj a uklidit, když mám zrovna čas a zrovna se mi chce.

já mám rada jednoduché věci, které funguji na principu on/off. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.8.22 11:04

Ja teda pujdu proti proudu a zadny pristroj nedoporucim, za me jednoznacne pani na uklid :palec: mame doma robovysavac, robomop, dyson rucni vysavac, robot na okna, jenze v dome s cca 250 m2 bych jenom obihala schody a pristroje, chytala v tom zmatku dite a psa, a tak jsem to vzdala :nevim: Pani chodi 1× tydne, za 4 hodiny hotovo, vcetne koupelen a kuchynske linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
24.8.22 11:05

@Semtex Když se zasekne a nejsi doma tak ti pošle zprávu na mobil. Ahoj, zasukoval jsem se tam a tam, nikdo není doma, až přijdeš, vysvoboď mne. A usne. Pokud je plný tak jede na základnu. Pokud mu dochází baterka tak se jde nabít na základnu a pak pokračuje kde skončil. Cca 10m2 za 10 minut když se musí motat kolem věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí