Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme krásný útulny bytecek v krásném prostředí. Jsme zatížení hypotekou ale lepší platit do „vlastního“ nežli to cpat do podnájmu. Jsem s bydlením spokojena stihli jsme si bydlení zařídit ještě před miminkem
jsem tady spokojena a jinde bych bydlet nechtěla ![]()
Vysněné bydlení nemám, jsem realista. Navíc se potřeby rodiny dost mění a co jsme si mysleli, že před pár lety děláme rekonstrukci na dalších 20 let, tak ouha, všechno je jinak a stěhujeme se.
On domeček je hezký, ale uklízet to už míň. Taky dojíždění kamkoliv, vožení dětí dalších 15 let a běhání po schodech když něco zapomenu tam nebo tam…
Bydlela jsem všude možně. Od paneláku přes cihlák, prvorepublikové vily až po novostavbu. A víš co? Doma je tam, kde si to uděláš podle sebe. Já potřebuju především koukat do prostoru a mít světlo. Pak už je mi jedno, že jsem v paneláku a že mám nábytek po babičce. A sousedi blbci se najdou všude. Je to o náhodě a že jsi v baráku ti nepomůže, když dělá naschvál.
Mame maly byt, dobrych dispozic, na peknem miste. Zarizovali jsme se s jednim ditetem ( ted mame dve, je to skoro 10 let), prave jsme splatili hypoteku.
Ale potrebovali bychom v nasem byte jeste aspon jeden pokoj navic. Po domu netouzim( ani by to v nasi lokalite nebylo financne mozne). I vetsi byt by byl asi problem, je jich tu malo a jsou cim dal drazsi, ceny sly dost nahoru. Cim budou deti vetsi, bude to asi horsi. Jsem ale realista, nehodlam se znovu zadluzit, prestoze jsme na tom ted finance lip, nez kdy driv. Nechci opustit dobre misto, libi se nam tu.
Uvidime, treba se neco vetsiho naskytne, aktivne ale nehledame.
Já mám vysněné bydlení následující: prostorný dům viktoriánského stylu nedaleko od moře, zvířata, zahrada, bazén. Zahradník, někdo, kdo se stará o zvířata, dům. Já bych pečovala výhradně o záhon růží. ![]()
Takže ne, vysněné bydlení nemám.
Něco podobného, v mnohem mnohem mnohem skromnějším stylu jo. Za mě spokojenost.
My jsme si pořídlili byt v paneláku, celý jsme ho zrekonstruovali, takže máme krásné moderní bydlení, splácíme úvěr, který bude splacen za cca 4 roky, takže bych měla být teoreticky spokojená, ale je tady jedna věc co mi moc chybí…a to zahrada ![]()
Takže můj sen je klidně malý baráček ale s veeelikánskou zahradou. A když nebude domeček, tak si pořídím alespoň tu zahradu. A pak budu sázet a pěstovat a sázet a pěstovat… ![]()
@Dominika83 A potom ti to všechno sežerou slimáci a vyhrabou kočky, když to nepostříkáš tak zamoříš i sousedovu zahradu… jojo toto už máme za sebou.
@jakanas píše:
@Dominika83 A potom ti to všechno sežerou slimáci a vyhrabou kočky, když to nepostříkáš tak zamoříš i sousedovu zahradu… jojo toto už máme za sebou.
Tak si pořídím skleník ![]()
Ale hlavně budu mít kam s dětmi chodit. Nebudu muset pořád vymýšlet program kam s dětmi jít, ale prostě si kecnem na zahradu a děti si budou hrát a já budu hubit slimáky ![]()
@Dominika83
jojo ve skleníku jsme loni měli papriky které napůl něco sežralo a tak jsem si tam nasadil motýly. Měl jsem pár housenek MARTINÁČŮ hrušňových a velice jim rostlinky chutnaly. A za tři týdny jsem měl plnej skleník takových krásných motýlů (teda jsou to můry)
http://www.veslavkove.cz/…93413153.jpg
Ahoj, tak já mám určitě vysněné bydlení, chtěla bych domeček se zahrádkou - pergola, bazén, protože jsem celý život v paneláku. Oba s přítelem máme vlastní byt (on ho má na hypotéku). Ale na ten barák se nějak netváří ![]()
@jakanas píše:
Mi zatím sežraly slimáci jen dýně, ze pěti tři, tak jsem šla koupila nové, to mi ožrali opět jednu, dala jsem jim tam návnadu pivo do flašky, je to láká a utopí se.
Soused má Indické běžce, tak jim je pak dáme utopence sníst, jsme si je tak ty běžce krmením rozmazlili, že jak nás vidí už stepují za plotem, ale od slimáků je pokoj, dají se vyřešit ![]()
Máme bydlení podle finančních možností, skromný domek, bez hypotéky. Zrovna tento týden v těch pařácích se děcka roztáhla nahatá na lehátka a puboš pronesl: to je sen, nahatý na zahradě… Tak jeho sen se evidentně splnil ![]()
Ahoj,
my ano, máme krásný rodinný domek, moderně zařízený, jednoduše, nic přepláceného, krásné, čisté, vzdušné.
Máme pěknou okrasnou zahradu, terasu a vyžití pro naše děti. Šli jsme si za svým snem, tvrdě jsme na něj pracovali, abychom si ho mohli dopřát. Stálo to zato!!!
Je to polnohodnoté bydlení, kvalitní bydlení, které si užíváme každý den.
Jdi si za svým snem!!!Domov je to nejdůležitější! Všude dobře, doma nějlíp ![]()