Mateřská dovolená - vše zavřené, jak se z toho nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
5.3.21 20:05

Já na mateřský ani moc nepociťuju, že je vše zavřený. My nemáme hlídání, tak nikdy nikam moc nechodíme. Jen mě štve, že se nesmí z vesnice. Snažím se dělat malý radosti a radovat se i z blbůstek, že jsme si udělali hezkou procházku pp vesnici a tak. Kluk je z toho vždy šťastný, že je vyvětraný a z toho mám největší radost, když jsou děti spokojený. A každou chviličku urvanou pro sebe si snažím užít. Jinak mám 6ti letého a půl ročního, takže žádný veget :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22760
5.3.21 20:08

Tech moznosti je ted opravdu malo. Mame doma v byte malou trampolinu (80 cm) s madlem, pod tim silnejsi karton. Na tom se jde dost vyradit. S babickou videokonference nebo proste jen zavolat, at se vypovida. Temer trilety syn porad stavi bunkry nebo domecky. My jsme ted nedavno oba s manzelem meli Covid a bylo nam spatne a k tomu 2 male deti a proste se to muselo prezit. Dobry je mit rezim, ikdyz neni skolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.3.21 21:12

U nás je to stejně na palici. Já na konci těhotenství, nervní, vzteklá, otrávená z toho všeho a malý je pochopitelné to samé, takže poslední 3 týdny spolu spíš válčíme. Ještě navíc ten skvělý nápad naší vlády, že člověk nemůže ani pořádně do přírody. Takže máme na procházky super výběr, buď půjdeme do parku, na cyklostezku, nebo na náměstí, malý už je z toho tak otrávený, že nechce chodit ani ven :roll: Takže soucítím, je to fakt o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
5.3.21 21:58

@Froseth Nervni vztekla otravena jsem taky. Je to tim jak se nemozne citim, jak nic nemuzu a pritom bych chtela. Uz se tesim az budu zase samostatna jednotka. Mala taky nechce chodit ven a pritom tu mame kolem tri hriste :nevim: nevim proc nechce, asi to chce zmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
6.3.21 07:43

@Renca8 Jako já se těm dětem nedivím. Chce na hřiště, mezi děti, prostě se bavit jako dítě. A pokaždé, když chce jít na hřiště, tak je odpověď, že nemůžeme, je zavřené. Chce jet za sestřenicí si pohrát - nemůžeme atd. Já jen doufám, že to všichni přežijeme bez nějaké psychické újmy na zdraví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
6.3.21 08:20

@Froseth no a ted si vem, ze ja jdu s 3letou kolem hriste ktery tu jsou zavreny a decka si tam hraji. A ja mam vysvetlovat 3lete ze se tam nesmi? A proc a proc a proc (plac) kdyz oni si tam hraji? Uz nic nerikam, chodime tam taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
7.3.21 09:04

@Renca8 Chodili bychom tam klidně taky, jenže hřiště jsou oplocené a branky zamknuté :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin