Mateřská mi nestačí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79701
25.3.19 17:29
@ludkazelena99 píše:
tak si to zkuste, zkusit mou situaci…

Ach ten češtin, ten češtin, to být panečku složitá řeč, co? Jako ptt se na otázku - otázka se klade, a ptát se můžeš na odpověd, jo? A jinak, doporučuji přestat troli a jít se učit. A když nemáš na pribináky, no tak je halt nekupuj. Za chvíli je léto, něco vyroste venku, můžete chodit do lesa na zdravé jahody maliny a borůvky. A kopřivy rostou už ted, tak špenát muže být každý den. Neboj se, bude líp. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148075
25.3.19 17:30
@ludkazelena99 píše:
jenže to neřeší problém matek s dětmi bez otců…

Jen poukazuji na argument co je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
25.3.19 17:30
@ludkazelena99 píše:
jenže to neřeší problém matek s dětmi bez otců…

to si se oplodnila sama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.3.19 17:33

@ludkazelena99 Pokud ti otec dítěte neplatí alimenty dej ho k soudu.Zajdi si na sociálku poradí ti na co máš nárok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
25.3.19 17:40
@ludkazelena99 píše:
nezávidím jen konstatuji, kdo mohl tušit co se stane? a ano 3 roky jsou hezké ale v cizině někde jsou na tom i lépe, takže zas tak dobrý to tady není

No a jsou na tom třeba i hůř že jo. Pokud nevycházíš s penězi, tak prostě musíš dělat něco pro to aby jsi jich měla víc. Jiné řešení prostě není :nevim: Zkus třeba roznášet letáky, není to sice žádný terno ale nějakou kačku to hodí a můžeš brát dítě sebou. Nemáš rodinu? Někoho kdo by ti třeba pohlídal abys mohla jít třeba o víkendu doplňovat zboží do supermarketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
25.3.19 17:53
@ludkazelena99 píše:
nezávidím jen konstatuji, kdo mohl tušit co se stane? a ano 3 roky jsou hezké ale v cizině někde jsou na tom i lépe, takže zas tak dobrý to tady není

A většinou hůře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
25.3.19 17:55
@ludkazelena99 píše:

tak prosím konkrétní příklad, kde se mají novopečené matky líp než u nás. když se tím oháníš, tak to určitě víš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.19 18:11

Kdyz ti napisu, ze to mas tezke zmeni se neco? Zbyva ti zatlacit na otce ditete nebo jit pracovat :nevim: Placem a recma o nespravedlivosti tvou situaci nezlepsis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.3.19 18:15

@debra.morgan také by mě zajímalo, co vím, tak jsou snad jen tři země v celé Evropě, kde je žena s dítětem doma do tří let věku a ještě dostává příspěvek po celou dobu. Jinak musí po určité době do práce alespoň na částečný úvazek. Jinak se stará otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30369
25.3.19 18:15
@ludkazelena99 píše:
Tyjo, moc děkuji za pomoc! Vypadá to, že v tom umíš dobře chodit… Stejjně mi to ale připadá padlé na hlavu. Matky by se měli věnovat plně svým dětem a né honit každou korunu někde po brigádách…

Matky by se měly v první řadě postarat o své děti samy. Zajistit se dříve, než se lehkomyslně nechají oplodnit nějakým samečkem, který od nich uteče při první příležitosti. Je to tvůj problém a tvoje hloupost, že jsi tam, kde jsi. A jestli se mají v cizině líp, sbal se a utíkej tam. Už na tebe čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.3.19 18:23
@inkakřivák píše:
Ach ten češtin, ten češtin, to být panečku složitá řeč, co? Jako ptt se na otázku - otázka se klade, a ptát se můžeš na odpověd, jo? A jinak, doporučuji přestat troli a jít se učit. A když nemáš na pribináky, no tak je halt nekupuj. Za chvíli je léto, něco vyroste venku, můžete chodit do lesa na zdravé jahody maliny a borůvky. A kopřivy rostou už ted, tak špenát muže být každý den. Neboj se, bude líp. :jazyk:

Myslim, ze z toho nepobrala nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.19 19:38
@ludkazelena99 píše:
Jsem matka dcerky a přítel mě opustil. Já teď žiju pouze z rodičovské, která mi sotva stačí na základní potřeby. Proč ti nahoře pořáíd jen slibují zvýšení mateřské, ale nic pro to nedělají? Hlavně že studenti mají slevu na jízdné…

ti nahoře ti dítě neudělali, tvůj problém, s kým máš jistě dobře naplánované dítě.Tvůj příspěvek je tak de..lní, že jsi pravděpodobně troll.Studenti na rozdíl od tebe mají něco v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.19 19:40
@Annabela11 píše:
@ludkazelena99 Pokud ti otec dítěte neplatí alimenty dej ho k soudu.Zajdi si na sociálku poradí ti na co máš nárok..

nárok, nárok, proč máme z daní platit každou " dámu", co si to rozdala s prvním blbcem, co šel okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.19 20:13
@Burj Chalifa píše:
nárok, nárok, proč máme z daní platit každou " dámu", co si to rozdala s prvním blbcem, co šel okolo.

Protoze to stat umoznuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.3.19 20:40

@Šarlota4 Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...