Mateřská mi nestačí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Enicka píše:
Já sem matka na mateřské, ale už tady toho fnukani mám dost.Co porad všechny chcete? Doprosujete se o zvýšení dávek, nikomu jinému zvýšení nepřejete. O svoje děti se starejte vy a ne stát. Já bych vám nedala vůbec nic.220000 není málo tak co furt fnukate. …Myslete i na druhé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Annabela11 Jde o to, zda práci najít chce nebo ne. Kdyby ty dávky neměla,tak by určitě bněco našla, když by musela. Ale proč to dělat, že jo? Společnost se má postarat o slabé a nemohoucí - a to tedy matka, mladá matka, není. Nemohoucí jsou postižení, no a pak nemocní a staří. Ne ženská ve třiceti letech, která je na mateřské.
tesat do kamene. Máš naprostou pravdu.Kdo je mladý a zdravý, vždycky má možnost přivýdělku.Ale místo toho jen výmluvy lenochů, proč to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 Právě bych přidala důchodcům, ti už makat nemůžou a někdy s jsou třeba na všechno sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enicka Pořád nabízím - nemám ti poslat číslo účtu? Ale tedy nejsem sama, mám vedle sebe dědka důchodce.
Ale ne, zatím to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enicka No, stát přidává všem jelikož stát ví že je to potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, je to potřeba, protože a poněvadž chtějí být zvoleni i příště a na ničem jiném jim nezáleží. Kdyby jim záleželo na tom, na čem má - tedy na prosperitě státu, tak by nerozhazovali prachy, které nemají a nehnali se s písní na rtech a s úsměvem do propasti. To bude držkopád. Ještěže syslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Ale tak tam se musela stát někde chyba hned od začátku. Mi neříkej, že se děcko narodí a je tak upjaté na matku. To je důsledek toho, že naopak ta matka se na děcko tak upne, že k němu nepustí ani otce.
Vzhledem k tomu, že to není moje jediné dítě, tak opravdu na něj upnutá nejsem. Přístup stejný jako u prvního dítěte a přesto je to závislák. Zkoušeli jsme kde co, dokonce i moje otrlá tchýně to vzdala a prohlásila, že si počká, až z toho vyroste. Ale kdo nemá podobný kousek doma, tak to nedokáže pochopit.
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
Klidně, navyšovala bych jen těm lidem, kteří jsou v důchodu už dlouho a tudíž mají fakt málo. Jakože jsou v důchodu třeba 25 let. Jinak ne. Když omezit, tak omezit. Ale zase pořád je fakt ten, že ta ženská si může snáz najít přivýdělek než nějaká babča s chodítkem a brejlema jak popelníky a osmdesátkou za krkem. Není každý důchodce jak křepelka.
nic proti navyšování důchodcům - ale - můj dědeček je v důchodu 35 let, důchod má za tu dobu (už se zvyšovalo mockrát) Kč 16800,–-,– příspěvek na péči 8800,–- a příspěvek na benzin Kč 550,–-. Mysíš, že je to fakt málo? Já až půjdu v září do práce, budu mít čistého 14000,–- pro sebe a dítě. Tak trochu se nedivím, že některé ženské řvou. Ale já mám ten názor, že na žádné zvýšení RD není nárok a jsem úplně alergická na ty petice. Ale prostě mince má vždy dvě strany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
nic proti navyšování důchodcům - ale - můj dědeček je v důchodu 35 let, důchod má za tu dobu (už se zvyšovalo mockrát) Kč 16800,–-,– příspěvek na péči 8800,–- a příspěvek na benzin Kč 550,–-. Mysíš, že je to fakt málo? Já až půjdu v září do práce, budu mít čistého 14000,–- pro sebe a dítě. Tak trochu se nedivím, že některé ženské řvou. Ale já mám ten názor, že na žádné zvýšení RD není nárok a jsem úplně alergická na ty petice. Ale prostě mince má vždy dvě strany
Souhlas, ale asi mel predtim duchodem vysoky plat. Moji prarodice rozhodne nemaji duchod temer 17.000, ale nekde kolem 12 a jsou taci, kteri maji jeste mene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 no ano, byl vedoucí, ale hlavně už za těch 35 roků se ten důchod samozřejmě nevím kolikrát zvyšoval, proto má tolik, a vím, že všichni tolik nemají - a proto se to nedá říct plošně - důchodci jsou chudáci nebo matky na RD jsou chudáci, každý případ je jiný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enicka píše:
@Annabela11 Právě bych přidala důchodcům, ti už makat nemůžou a někdy s jsou třeba na všechno sami.
přesně. A žijí skromně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:České ženské budou řvát vždycky.Důchodce si už moc nevydělá, česká matka je mladá, zdravá a má partnera.Určitě víc možností přivýdělku než utahaná babka.Na živení dítěte jsou dva, ona a otec dítěte.Současný příspěvek je štědrý až dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa však já s tebou souhlasím, samozřejmě kdyby RP přidali, budu ráda, ale štvou mně ty výkřiky a petice pro zvýšení, souhlasím s tím, že na to není nárok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enicka Tak plno důchodců pracuje…Nejsou všichni nemocní a nemohoucí ani zdaleka ne…znam důchodce kteří chodí do práce ne že musí ale prostě chtějí protože doma nechtějí být a jdou mezi lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit