Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Našemu prvnímu miminku už je 19let, ale dodneška si vybavuji ten pocit zoufalství, když jsem muži naprosto vážně vyčítala, že on si klidně jde do práce a mě tady nechá s tím řvoucím dítětem
![]()
@Maartina7 píše: VíceŽe, jako logika to nechápe, vždyť jde do práce, ale ta emoční náročnost
Já tohle moc neznám. Manžel fungoval a funguje. Už od mala býval se synem sám doma a já mohla chodit, kam jsem chtěla. Každý máme své zájmy v určité dny a časy-naštěstí pevné, které si navzájem dodržujeme.
Spíš záviděl on mě, že jsem byla 3 roky doma. Já si teda taky nestěžovala. Ikdyz ke konci jsem začínala pomalu pracovat.
@debra.morgan píše: Více
Já nemůžu říct, že by manžel nefungoval, ale stále kojím, takže vypadnout můžu tak na hodinu a půl a i tak nevypnu mozek, hlídám čas, myslím na to co oni doma, co je potřeba udelat, co malé k jídlu.
Musim se to naučit, věřím, že jak malá poroste půjde to lépe.
A jsem nesmírně šťastná, že můžu být doma, to ani.
@Thrisha píše: Více
Ono je to mateřství celkove tezke v tom, že většina maminek se snaží dělat vše co nejlíp, je strasne hodně informaci co je pro miminko dobre a co ne, maminka se to pak snaží dodržovat…což je správne, já to tak dělám taky. Ale pak se není čemu divit, že jde maminkám hlava kolem.
Když si zmínila, že myslíš na to, co malé uvařit. Tak já to ze začátku taky strašně řešila a vymyslela různé kombinace, ať nema pořád to stejne dokola. Ale v poslední době jsem se naučila si to co nejvíc usnadnit, takže ji vetsinou dávám, co si dělám pro sebe, samozřejmě bez koření nebo tak. Třeba dělám červenou čočku, než ji okořením, tak male odeberu, to samé u špenátu, nebo upéct v troubě lososa s bylinkami a dám ji, dneska byl vyvar, tak zase jsem ji odebrala. Já i tak vařím celkem zdrave a tady tímhle si ušetřím starost s vymýšlením obědu zvlášť a ma jidelnicek pestrý
@Dn0712 to se mi moc nedaří. Ještě neumí kousky, takže ji vařím zvlášť a samotná příprava jídla pro ni mi přijde rychlá, spíš vymyslet je horší.
Asi nejíme tak zdravě nebo vhodně. Teď i méně vařím sama sobě. Máš pravdu v tom, že nejvíc ji zajímá, co mám na talíři já, takže by nám to možná prospělo oběma.
@Thrisha Bude to lepší a lepší. Já tyhle pocity, že můj krásnej, svobodnej život skončil, měla na začátku taky. Hlavně teda kvůli tomu, že první půlrok s naším brutálně uřvaným synem bylo pěkný peklíčko. Pak přestal tolik řvát, já si celkem solidně zvykla a po čtyřech letech se mi od něj vůbec nechtělo jít do práce. S VŠ a doktorátem, bych klidně zůstala doma jako žena v domácnosti
. Ale pamatuju se, že jednou měl syn zase jeden ze svých řvoucích výstupů a já odešla na nákup s tím, že syna měl měl starosti manžel. Když jsem se po deseti minutách vrátila, syn stále řval a manžel mi zcela vážně řekl:,,Jako doufám, že sis ten nákup užila."
Směju se ještě teď.
@Tosjamx píše: Více