Matka se nemůže smířit s tím že nemůžu být modelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.18 09:51

Jinak píšu na mobilu a klávesnice mi to občas špatně opravuje takže kdyžtak odpuaťte ty chyby

• Citovat
  • Upravit
9243
5.8.18 09:58

Proč já ti to jen nevěřím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 10:01

Cituji „nemám k tomu žádný odpor“.. tak to k tomu, být v této branži dobrá nestačí.
Modelit :lol: chce každá druhá, musíš být hodně dobrá a chtít, abys uspěla.
Nemusíš chodit mola, můžeš dělat fotomodeling.
Otec mé dcery je modelingový fotograf. Vím, že si určitě nepřeje, aby jeho dcera byla modelka.
Ví, kolik je za tím práce, modelit :lol: jich chce spousta, ale opravdu to není jen tak, musí na sobě dost pracovat plus ti ani nechci psát další negativa.
Prosím anonym x

@Anonymní píše:
Jako ona se předtím chovala celkem normálně. Byla vhodná matka, trávila se mnou hodně času… mě by to bylo celkem jedno, jestli budu dělat modelku nebo ne. Nemám k tomu žádný odpor. Klidně bych ji dělala. Jako čekala jsem že bude třeba zklamaná, ale ne že se se mnou kvůli tomu nebude vůbec bavit. Já bych tu modelku klidně dělala ale co zmůžu když nemůžu??
Jinak ostatní jsou v pohodě. Taťka se chová normálně, ale když jsem se ho ptala tak říkal, že to není kvůli tomu a že máma mě má ráda a já si jen něco namlouvám. On je doma málo a před ním se chová jakž takž normálně. Jinak jedna z tet mě též nemá ráda od té doby ale to je mi úplně jedno. Mě jde o to že matka mě zavrhla kvůli něčemu co nemůžu nijak ovlivnit. Kdybych něco provedla tak chápu ale já přece nerozhodla kolik budu měřit… :( :(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 10:07

Já i celkem ano :lol:
Zažila jsem holky, které přijela na focení pro agenturu podpořit půlka širokého příbuzenstva :lol:
Zažila jsem holky, které neuměly anglicky a chtěly překladatele 8)
Zažila jsem holku, která byla děsný jelito, splašená, vypadala na 12, nebyla schopná disciplíny (to je konec), na focení jí brala stará babička (aby hlídala), fotky nádhera (jakože hezký fotky může mít většina)¨

Anonymní x

@Konnny
@Konnny píše:
Proč já ti to jen nevěřím? :think:
  • Citovat
  • Upravit
5
5.8.18 10:11

A to jako tvoje matka nepočítala s tím že třeba nedosáhneš té výšky? Jak si mohla být tak jistá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 10:16
Matka mě základy modelingu učila takže myslím že šanci bych měla. Vím co to obnáší.
@Anonymní píše:
Cituji „nemám k tomu žádný odpor“.. tak to k tomu, být v této branži dobrá nestačí.
Modelit :lol: chce každá druhá, musíš být hodně dobrá a chtít, abys uspěla.
Nemusíš chodit mola, můžeš dělat fotomodeling.
Otec mé dcery je modelingový fotograf. Vím, že si určitě nepřeje, aby jeho dcera byla modelka.
Ví, kolik je za tím práce, modelit :lol: jich chce spousta, ale opravdu to není jen tak, musí na sobě dost pracovat plus ti ani nechci psát další negativa.
Prosím anonym x
@Aninne píše:
A to jako tvoje matka nepočítala s tím že třeba nedosáhneš té výšky? Jak si mohla být tak jistá?

Můj táta má 197 a máma 176- moje předpokládaná vyška je 180. A moji bratři jsou vysocí. Všichni mají nad 190…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 10:30
Já se omlouvám, ale toto není pro tu „práci“ nějak velmi důležité.
Můj muž ty základy učí kde koho, kdo si zaplatí, učil takto spousty holek, naprostá většina v tomto stejně pracovat nebude a ani by neuspěla.. ale základy mají ;) :oops: :kytka:
Buď musíš být opravdu výjimečně dobrá, zajímavá, aby o Tebe opravdu stály, jedna možná ze stovek tisíc..
Nebo na sobě pracovat, v 18 bys měla mít už zkušenosti osobní, nejen teorii, v tomto světě běží čas hodně rychle, co Ti říkají v agenturách (navzdory tomu, že hodně jich za mě o ničem - jsi pro ně zajímavá?) máš a kolik fotek v booku (nejen z jednoho focení)..
Anonymní x
@Anonymní píše:
Matka mě základy modelingu učila takže myslím že šanci bych měla. Vím co to obnáší.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 10:46

Myslím že mám postavu a obličej modelky. Je ta výška. Mě už hodně lidí říkalo že jinak jsem přímo ten typ na molo. Ale oni berou většinou 175+ a když si něco extra tak i 173 ale míň už nejdou. O 168cm modelce jsem neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 11:01

Nejsou to modelky předvádějící na molu, ale fotomodelky. Znám. Ale o to musíš být lepší a zajímavější. Na předvádění na mole opravdu nestačí.
Nemyslím nijak zle, ale většina holek, co fotil můj muž mělo postavu a obličej modelky. Uspěje zlomek a jen Ty nejlepší. Ale to všechno by Ti v nějaké dobré agentuře měli říct. Nemyslím laické názory z okolí, ale názor agentury.
Anonymní X

@Anonymní píše:
Myslím že mám postavu a obličej modelky. Je ta výška. Mě už hodně lidí říkalo že jinak jsem přímo ten typ na molo. Ale oni berou většinou 175+ a když si něco extra tak i 173 ale míň už nejdou. O 168cm modelce jsem neslyšela.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 11:08

Většina holek, které „spolupracovaly“ s nějakou agenturou, uvádějí, že dělali modeling ;) A jsou i hezký, mají hezkou postavu, ale to není modeling. Ten základ si můžeš v modelingové agentuře zaplatit, dostaneš za to teorii, párkrát si u nich projdeš na mole při nějaké akci v OC, máš hezké fotky z jednoho focení. A je to modelka :lol: :kytka: Ale já to chápu. :kytka:
Chce to jít do dobré agentury, zeptat se, zda to má vůbec smysl. Pokud tam (ne lidi kolem a na ulici) řeknou, že ano a pak na sobě pracovat - fotky, fotky, fotky, průběžně a různý fotograf, různé styly, plný book), práce na postavě a jazyky samozřejmost.
Anonymní x

• Citovat
  • Upravit
2427
5.8.18 11:11

Hm, nevím, od té výšky už se opouští. Hlavně u fotomodelek. Jsou modelky, které mají 150 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová