Matky samoživitelky - 2 děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
4.4.20 19:24

V tvém případě bych asi volila potrat. Je to těžké, ale se dvěma věčně nemocnými malými dětmi to jednoduché nebude. Ale rozhodnutí je na tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
4.4.20 19:25

A praci mas? Diteti tedy v zari nebude ani 2,5 let, do statni skolky ho patrne nevezmou. Uplatis soukromou? Nebylo by reseni jak píše @Jogrr, pryc z Prahy a najit neco levnejsiho? Zatim maximalne navysit rp, abys ho stihla vybrat do porodu druheho? Zkus se na to kouknout ze vsech stran, ale treba to opravdu mozne nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
4.4.20 19:27

Podle toho jak píšeš, tak budeš ten typ, který se ten potrat bude dlouho vyčítat. Nicméně mít jedno a dvě děti je hodně velký rozdíl a bohužel bych do toho sama bez pomoci nesla. Živit dvě děti není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.4.20 19:31

...

No jak jako, že od přítele nedostaneš nic? Ten má povinnost na svoje děti platit a do dvou let věku dítěte i na tebe. Proto to tak je, protože se pak ženská bez přijmu bez toho neobejde. Ty prachy z něj prostě musíš dostat i kdyby čert na koze jezdil. Jinak fakt nemůžeš fungovat. Obrať se na soud a oni už si s ptáčkem poradí. A na nic nečekej! Jinak teda asi by to chtělo jít někam mimo Prahu, protože ta je fakt jen pro bohatý dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
4.4.20 19:31

Drž se :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
4.4.20 19:36
@Anonymní píše:
@debra.morgan je mi 25,nemám kde bydlet - max v tom bytě za 19 tisíc. Přítel, nedostanu nic. Jak by se chtěl podílet popravdě nevím, protože jsem si myslela že ho po 7mi letech znám, ale spletla jsem se. Nic nesplácím, práci nemám, byla jsem na MD.@Tecumseh Díky za konstruktivní komentář, snad se mi poštěstí být v budoucím životě tak super a skvělá jako ty, nedělat chyby. Navíc jsem se ptala na zkušenosti, tyhle kecy si strč do kapsy a běž s tím otravovat někde jinde, dneska jsem si zažila nervů až až a nepotřebuju abys mi tu přidávala.

nemůžeš se přestěhovat pryč z Prahy do levnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.20 19:40

I v Praze najde levnejsi bydleni. Navic tam muze jednoduse najit brigady a praci :think:
Potrat je az nejzassi reseni, ale v tvem pripade asi bohuzel ano. :nevim:
O jedno dite se sama vzdy postaras a mas sanci zacit znovu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.20 19:42

Hodně záleží na tvé povaze na tom co jsi schopná zvládnout, jelikož všechno se dá zvládnout. Ja jsem s dcerou sama, druhé na cestě. Vím, že to zvládnu pokud bude mrňous zdravý. Jsem samostatný typ člověka kterému tenhle styl vyhovuje. Někdy je to náročné ale jsem spokojená. Vím, že ve vztahu bez smyslu bych nebyla spokojená a odrazilo by se to na dětech i na mě, proto žiji tak abych byla šťastná jak jen to jde.
Záleží co všechno zvládneš a co jsi schopná obětovat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3823
4.4.20 19:45
@Tecumseh píše: …vůbec jsi mu neměla roztahovat nohy. Určitě jsi věděla, že to s ním je na pytel a lezeš s ním do pelechu. Co teď chceš slyšet?

Povinna hlaska o roztahovani nohou nemuze chybet! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.4.20 19:45
@Anonymní píše:
@debra.morgan je mi 25, nemám kde bydlet - max v tom bytě za 19 tisíc. Přítel, nedostanu nic. Jak by se chtěl podílet popravdě nevím, protože jsem si myslela že ho po 7mi letech znám, ale spletla jsem se. Nic nesplácím, práci nemám, byla jsem na MD.

v tom případě bych volila potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
4.4.20 19:49

Na fb skupina klub samoživitelek. Přidej se. Hodně holek si tam prošla různými situacemi. Ví jaké to je být ve tvé kůži. Pořadí (většina) a často pomáhají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
4.4.20 19:58
@Anonymní píše:
@debra.morgan je mi 25, nemám kde bydlet - max v tom bytě za 19 tisíc. Přítel, nedostanu nic. Jak by se chtěl podílet popravdě nevím, protože jsem si myslela že ho po 7mi letech znám, ale spletla jsem se. Nic nesplácím, práci nemám, byla jsem na MD.

Vy to z nej mozna nedostanete, ale soudum a exekutorum to celkem jde. Pokud nechce skincit nekde s praci nacerno, bez ridicaku a v kriminale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.4.20 20:05

Sla bych na potrat. Jedno dite se da zvladnout ale dve uz je financni zaprah. Proboha zeny! Delejte si financni rezervy a penize bokem pro horsi pripady, pak je jednodussi odejit a neresit kde budu bydlet a mit z ceho zit. Kazdopadne bych byt tebou kontaktovala rodinu a pozadat o pomoc je. Nevim jake mate vztahy, ale pomuzou. Neboj s jednim to zvladnes. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.20 20:06

Já jsem dala s jedním pětiletým a jedním nenarozeným. Ale já se nebojím předem, dokážu se hodně kousnout, přiznávám, bylo to těžké. A krom úžasných dětí, zpětně se ohlédnu s tím, že přes tu tíhu mi strašně moc dalo. Navíc u mě vím, že potrat není a nebyl řešením, vůbec jsem nad touto možností nepřemýšlela. Docela nedávno jsem slyšela dobré reference na www.women-for-women.cz Nicméně přečti si dobře jejich pravidla, pomohou Ti za podmínek, že Ty sama musíš konat. Mě samotné hodně pomáhalo se nelitovat a hledat cesty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.20 20:09

Omluva - samozřejmě mně;/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení