Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přidávám se, objednaná vanička přišla poškozená, špinavá a vůbec vypadala jako by jí vyhrabali na skládce. Po telefonátu s paní, mi bylo řečeno, že jí teda mám poslat zpátky. Ptala jsem se jestli mi jí vymění nebo mám poslat číslo účtu..na to mi paní velmi příjemně řekla, že je to jedno. Reklamační lhůta je dávno v čudu a nemám ani vaničku ani peníze. Takže Matýskův Ráj už opravdu nikdy.
Tak já u nich nakupuji už asi čtyři roky. Pravda že jsem nějaké objednávky stornovala ale buď že jsem si to rozmyslela a nebo co bylo horší že jsem měla objednáno dceři k narozeninám a ještě den před nima jsem nevěděla jestli to budud mít i když jsem jim pořád volala. A nakonec jsem měla jen jednu položku protože u druhé jsem se právě na tu poslední chvíli dozvěděla že jde z Anglie a tak sami neví kdy dorazí a jestli vůbec. Ale jinak jsem vždy měla vše v pořádku. Já jsem tedy přímo z Mostu a tak si zboží vždy osobně vyzvednu.
To jste me dobre vydesili holky, ja mam objednane zbozi z teto stranky uz pres mesic, byli problemy s tim, ze nemeli zbozi na sklade, pak nakonec ze ho nemaji, ze si mam objednat neco jineho, tak jsme vybrali jine, a pry to do dvou tydnu odeslou, uz jsou to tri tydny a porad nic. Nastesti jsem neplatila nic predem, taky se bojim plateb predem, ale doufam, ze to prijde, za mesic a pul rodime, a nemam silu toliko veci shanet a litat po obchodech:((
Takže shrnutí Matýskova ráje…už si z této stránky neobjednám, objednala jsem 31.12.2012,zboží přišlo 8.2.2013,tudíž přes měsíc čekání, nemluvě o tom, že se dvakrát objednávka měnila, protože měli nějaké problémy se zbožím, které bylo objednáno. Přišlo to sice kompletní, vše víceméně v pořádku kromě postýlky, ta byla ve tmavých částech poškrábaná a ve světlých částech je popraskaná, jak to bylo nešetrně vyráběno(v místech čele je prostřední díl upevněn kolíky a díra byla zřejmě menší než kolík, tudíž je to prasklé), Ale musím jim nechat plus za to, že i přes to, že zdražovali poslali mi zboží za cenu, za kterou jsem to objednala.. už jsem vážně čekala to nejhorší…zboží odeslali až po té, co jsem jim napsala, že objednávku zruším pokud neodejde do dnů. A opravdu se do firmy nedá dovolat. Nemluvě o tom, že na dodáku byla jakási jiná firma a nikoli Matýskův ráj. ![]()
Holky, díky za upozornění. Ono stačí se podívat na jejich hodnocení na Heurece.
Zdravím, také bych se ráda přidala k nespokojenym zákazníkům Matyskův ráj už nikdy víc. Reklamova jsem kocarek, na kterem praskl plastovy kloub a z posouzeni vyplynulo, ze je to způsobeno najižděním na chodník a na obrubník takže si za to můžeme sami. ještě že bydlíme ve městě jinak by se asi nedal vůbec používat. Chovaní hrozné prý to posílali na posouzení dodavateli, ale v protokolu je podepsaná jejich zaměstnankyně, Vše podstupuji soudnímu znalci a ČOI. Opravdu nedoporucuji