Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj vsem
nemate nekdo zkusenost nebo tel. kontakt na obchod matyskuv raj??
http://matysek.mimishop.cz jsou z mostu
nemuzu se jim dopsat…penize uz tyden maji a z jejich strany je uplne mrtvo…nevim treba jsou jen na dovoleny…ale zacinam byt nervozni.
dekuji vsem predem za jakoukoliv zpravu
Zkušenost mám. V dobách, kdy jsem začala nakupovat na Matesa, jsem dost nezkušeně poslala platbu předem.
Pak se nic nedělo. Paak jsem psala, po nějaké době se paní ozvala, že na něco čekají.
Už si to moc dobře nepamatuju, ale nakonec paní napsala, že mi to ten den pošle (bylo pondělí), po týdnu nic, tak jsem jí psala, že se to asi ztratilo a ať mi pošle číslo balíku. Neposlala, s tím, že už to určitě dojde, za dva dny došlo, bylo to podané v ten den, co jsem po ní chtěla číslo balíku, takže mi minimálně jednou lhala ohledně odeslání.
Teď už předem platím jen v ověřených obchodech. Byl to pěknej nervák, měla jsem v tom přes 2000,– ![]()
a nemas na ne nahodou telefon? me to jednostrany dopisovani moc nebavi…pisu jen ja a odpoved zadna…mam v tom sice „jen“ 1000,– ale i to jsou pro me docela velky penize. ale dekuji aspon za nadeji ze snad nekdy…i kdyz se spozdenim to dojde. diky
ahoj, našla jsem tohle
http://www.obchodcz.cz/…1/branchId/2
tak ať to dobře dopadne
Zkušenost mám taky…
![]()
Taky jsem platila předem, paní mi bez omluvy a bez předchozého upozornění poslala jiné zboží a ještě bez jednoho dílu, jehož absence sice nevadila užívání, nicméně já zaplatila za celou věc, nikoliv za 3/4… a ještě držkovala, co jako chci! Nakonec jsem po velmi nepříjemné mailové konverzaci uhádala slevu 20%, kterou mi kupodivu do týdne proplatili, a ještě jsem na ně poslala ČOIku, která uznala, že moje stížnost je oprávněná a dala jim pokutu ![]()
Zkus mail, já už jsem ho teda smazala, ale je k dohledání přes MMB, tak inzerují taky!
Držím palečky! ![]()
tak se mi dneska konecne ozvala ze pry pristi tyden poslou…tak huraaa
Jejda, zrovna jsem tam kupovala skluzavku do bazénku - byla za nejlepší cenu co jsem kde našla a kupodivu bez problému. Byla jsem spokojená.
Paní mi psala upozornění, že dovolenou mají 22.6. - 4.7. - ale mně zboží došlo bez tahanic.
Blani
Já mam dobrou zkušenost, objednali jsme, paní asi druhej den volala, že to posílá a následující den to došlo.
mikitaa píše:
ahoj vsemnemate nekdo zkusenost nebo tel. kontakt na obchod matyskuv raj??
http://matysek.mimishop.cz jsou z mostunemuzu se jim dopsat…penize uz tyden maji a z jejich strany je uplne mrtvo…nevim treba jsou jen na dovoleny…ale zacinam byt nervozni.
dekuji vsem predem za jakoukoliv zpravu
Holky, já mám s tímto obchodem taky dobrou zkušenost. Objednávala jsem tam dost věcí, cca za 5000 - přebalovák, nějaké povlečení apod. na mimi, je to tak třičtvrtě roku zpátky. Všechno bez problémů, zaplatila jsem předem převodem a zboží přišlo brzo.
Zkušenost máme, bohužel špatnou.Hrací kolotoč Fisher Price-motýlci.Platba na dobírku ovšem zboží v hrozném stavu.Jakoby ho už někdo používal, odřené a špinavé plasty.Bylo vidět, že se díly z nové krabice vyměňovali,jediné co bylo nové byli plyšový motýlci.Po složité reklamaci kdy není možné zjistit kontaktní telefon a musela jsem platit znovu poštovné přišel kolotoč který pro změnu po pár týdnech přestal fungovat.K tomu dárek co slibovali jako omluvu samozřejmě nepřišel.Na opětovnou reklamaci jsem neměla energii!Nedoporučuji!!!
Mám stejný problém, telefon je 721991263 paní tomanová. Budu držet palce
No tak to je dobrý. Hledala jsem dvě konkrétní hračky na netu a našla je právě v Matýskově ráji a výrazně levněji než jinde. Vtip byl v tom, že ty levnější ceny byly přes Zboží.cz, ale na jejich stránkách už to měli dráž. Nicméně objednala jsem obojí právě přes Zboží. cz a že si věci vyzvednu osobně.
Musela jsem teda paní asi dvaskrát kontaktovat telefonem a domluvit se, kdy věci vyzvednu. ![]()
Na mě určitě nic nevydělali, ale já pořídila velmidobře. Že veci posílají pozdě chápu, mají v tom skladišti neskutečný bordel. A ani ten sklad nešel najít. Nemají ani vysačku na obchodě. Jsou podivný. Ale já tam stejně chci zase na vánoce nakoupit. Už mám vybráno a odeberu osobně. ![]()
Tento obchod NEDOPORUČUJI, a už vůbec se nenechte unést a neplaťte nic předem = bankovním převodem. Zkušenost mám takovou že po platbě se vůbec nic nedozvíte a už jenom čekáte modlíte se, že Vám to někdy dojde - a to „NĚKDY“ !! je opravdu sázka do loterie. Na informaci v obchodních podmínkách rovnou zapomeňte - to vůbec nefunguje. Zároveň se nemáte kam dovolat páč není kontakt a jediný uveřejněný mail Vám většinou zahlásí „Cílový uživatel má plnou schránku“.
Tento eshop je případ pro ČOI..
Ano, souhlasím, je to případ pro ČOI.
Loni jsem jim dávala podnět, prošetřili to, ale ze zprávy, co mi pak poslali, vyplývá, že nenašli až tak závažného a udělili jim tuším 5tis. pokuty ![]()
Takže zjevně je to v pořádku
![]()