Obchod Matýskův ráj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
8.12.09 21:26

Teda tato diskuze mě nepotěšila. já tam mám vybráno spostu hraček… :-( Tak se asi budu muset poohlédnout jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.12.09 22:46

Matýskův ráj

Ahoj zkušenosti s tímto obchodem nemám. Před Vánocemi jsem uvažovala o zakoupení nějakých produktů, právě v Matýskově ráji, ale hodně mě překvapilo to, že za to, že si necháte zboží zaslat na dobírku musíte zaplatit 40,–Kč. Pracuji (teda teď jsem už čerstvě na MD) v jednom docela velkém internetovém obchodě a u nás je jedno, jestli platíte bankovním převodem nebo na dobírku, částka je stejná, platíte jen poštovné a balné. To, že upřednostňují platbu převodem spíš zavání podrazem na zákazníka.
Co se mi taky tak docela nelíbí je, cituji z jejich obchodních podmínek:
„…Zboží s hodnotou nižší než poštovné zasíláme pouze po platbě na náš účet. Na dobírku nezasíláme!!!…“
Proč bych si nemohla koupit na dobírku něco co má nižší cenu než 110,– Kč. U nás klidně zasíláme i levnější věci a pokud se nám to zdá podezřelé (např. věc za 20-30 Kč), tak zkontaktujeme zákazníka, a ověříme si, že chce opravdu poslat jen toto zboží. Občas se totiž stává, že nám pak zákazník řekne:„Jé já jsem tam zapomněl přihodit do košíku to a to, můžete to tam přidat…“
Tohle všechno tedy rozhodlo, že to co nemůžu objednat u nás v internetovém obchodě, tak jsem nakonec objednala jinde než v Matýskovém ráji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.12.09 23:52

Taky mám negativní zkušenost, já teda ze zásady platím na dobírku, i když ani ta mi samozřejmě nezaručuje, že v balíku je to, co chci. Z Matýskova ráje jsem objednávala asi 4 věci, ted si nejsem jistá, jestli jsem to taky výjímečně neplatila předem, balík přišel po dlouhé době a bez 1 věci. Sice sejednalo o plovací kruh za 49,–kč, ale z principu jsem jim to napsala. No světe div se, odpověděli okamžitě, že se omlouvají, že není skladem atd. Na dotaz, proč si ho teda nechali zaplatit a zanesli do faktury, odpověděli, že se jedná o administrativní chybu. Čekala jsem, že tím, že byl na faktuře, tak jsem v háji, ale peníze … celých 49,–Kč :dance: jsem asi po měsíci měla na účtě. Když to tady čtu, jsem ráda, že jsem ani tu směšnou částku těm šmejdům nenechala :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
5.1.10 05:37

Nevím kam jste tedy čoiku posílala, lae k nám to asi nebylo, letos u nás byly jen jednou a závadu neshledali. Bohužel těžko někomu vysvětlovat, že objednávek je hodně a s tím i spojené vyřizování emailů, kterých je od listopadu cca 300 denně a k tomu máme na vyřízení cca 1000objednávek, a denné cca 200 nových. Mrzí mne, že nejste spokojeni,ale pokud čtu tato „hodnocení“ je to nepříjemé a v měřítku počtu zákazníků, jsem ještě vcelku spokojená. V případě, že by se se mnou chtěl někdo spojit, jsem k zastižení na emailu ver.cula@seznam.cz s pozdravem a přáním vše nej v novém roce Walterová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merano
28.1.10 16:11

matýskův ráj

S obchodem na webove stránce matyskuv raj mám příšerné zkušenosti. Velkým tučným písmem měli napsanou reklamu, že objednané zboží zasílají bez nákladů na dopravu. Při obdržení faktury jsem zjistila, že to bohužel tak není - a to i bez jakékoli omluvy. Já hloupá, jsem jim zaslala peníze předem a pak už jenom asi 4 týdny psala. Během té doby jsem dostala jen málo odpovědí a ani jedinou omluvu. TAKŽE - MATÝSKŮV RÁJ NIKDY VÍCE!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
9868
28.1.10 20:05

No tak já u nich nakupovala na konci letních prázdnin, taky jsem se nechala nalákat na krásné ceny…
A pak ještě jednou dárky na Vánoce.
Pokaždé v tom byly i větší (dražší) věci.
Houpačka Akvárium a sedátko od FP, hrazdička FP a spousta jinýho, dohromady jsem tam nechala za oba obchody snad 7000,–
Jedinej problém byl, že jim něco přišlo jinak, než jsem si objednala, tak mi volali, jestli mi to nevadí, a pak k Vánocům mi neposlali asi 4 věci, které prý nesehnali.
Ale jinak v pohodě - takže asi jsem koukám měla kliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.1.10 21:40

Tak já jsem to nakonec riskla a objednala a musím říct, že no problema. Přišlo všechno a v pořádku, až na jednu panenku, ale to mi volali, že není nikde k sehnání. A to byla pravda, protože jsem se snažila ji sehnat ještě na jiných obchodech a nikde nic. Takže za mě v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nespokojeny zakaznik
30.4.10 18:18

Matyskuv raj - uz nikdy

Chtela bych taky pridat svoji zkusenost, bohuzel spatnou. Objednala jsem si zbozi, ale da se rict polovina neprisla. Zadala jsem je, aby mi dali vedet, kdyz neco nebude, ze bych pripadne objednavku zrusila. Matyskuv raj me ale nformoval pouze o casti chybejiciho zbozi. Zbytek zbozi me zaslali, aniz by rekli, co vlastne doopravdy vsechno neni. Ale to nebylo vsechno, penize, za nedodane zbozi, mi dali (spise pohodili) do krabice spolu se zbozim. V krabici jsem ale vsechny penize nenasla. Kdybych nasla tento odkaz driv, rozhodne bych si u teto firmy nikdy nic neobjednala. Byla to velka chyba!!! Snad na to nedoplati dalsi!!! Komunikace taky strasna.

• Citovat
  • Upravit
podvedená
2.5.10 13:04

Matýskův ráj

Jestli můžu poradit, tak se nákupům v tomto obchodě vyhněte! Také mám velmi špatné zkušenosti, špatná komunikace, zaslání špatného zboží, nedodržení obchodních podmínek, nevrácení všech peněz, prostě když to shrnu, děs! Prosím, nenaleťte jako já. Přeji všem správnou volbu při vybírání obchodu a objednávání zboží.

• Citovat
  • Upravit
1
8.6.10 11:45

Matýskův ráj

Zdravím všechny, tento obchod již nikdy více. Dnes jsem si osobně odvezla peníze ze sídla a zřejmě mohu být ráda. Stálo to skoro měsíc „nervů“, e-mailů a telefonů. Chápu, že lidi ze skladu, na které je uveden kontakt, za to nemohou, ale mě jako zákazníka to nezajímá. Objednala jsem si kolo, platba předem, kolo nebylo ani v centrálním skladu, takže jsem stornovala objednávku a chtěla vrátit peníze. Nakonec, jak výše, jsem si je musela vyzvednout osobně, protože firma žádné peníze na účtu nemá, neboť majitelé jsou zrovna „NA DOVOLENÉ“, ale v hotovosti mi peníze dát mohou. Hlavně jim nedat pokoj, bombardovat telefonáty, e-maily a pod. Dopadla jsem dobře, jsem poučená a radím - stránky Matýskův ráj raději zavřete. Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.10 13:35

Matýskův ráj

Také jsme si s manželkou objednali hračky pro naše děti…nepřišlo vůbec to, co jsme si objednali, nikdo se ani neomluvil, řešili jsme to víc jak měsíc - marně. Samé lži a výmluvy typu: jsem na mateřské a nestíhám vyřizovat tolik objednávek. Koho to zajímá? To, že paní pracuje a je zároveň na mateřské dovolené, to si vybrala sama a pokud nestihá obě věci, tak ať je jen na MD! Zákazník očekává 100% služby! Jím je to samozřejmě jedno, hlavně že vydělali. Radím, firmě Matýskův Ráj se vyhněte. S pozdravem Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.10 11:15

A sakra, to mám asi problém. 29.6. jsem objednala slunečník, lehátko a botičky. vše prý skladem, cena 1700. zvolila jsem platbu převodem. peňo jsem odeslala druhý den, takže je určo měli 1.7. Ve stavu objednávky bylo čeká se na platbu, co jim přišla platba tak tam je vyřizuje se. Až 7.7. (5. a 6. byly svátky) mi paní napsala mail, že slunečník nemají a nabídla mi jiný. V tom mailu také bylo ať odepíšu do 24hodin. Takovýho spěchu, když oni už prošustrovali týden. Obratem jsem odepsala, že ten jiný nechci a paní mi odepsala, že mi to tedy odešlou bez slunečníku. Tak jsem naivně doufala, že to toho 7.7. ve středu odešlou. Ale ouha, už třetí den se opět jen dozvídám, že se moje objednávka vyřizuje. Asi od pondělka začnu urgovat, nehledě na to, že to lehátko jsem ve čtvrtek potřebovala jako dárek. V eshopech nakupuji často, vždy platím převodem a vždy to bylo velice funkční a rychlé. Ale tohleto, už to bude čtrnáct dní a nic… :-x :-x :-x Příště už jen ověřený obchod!!!!! omlouvám se za případné chyby, malá mi do toho píše.

• Citovat
  • Upravit
mamaka
12.7.10 20:01

Také jsem nakupovala na „Matýskův ráj“,zboží uvedené na stránkách často nebylo dodané,některé hračky byly dokonce rozbalené,nebo měly poškozený obal.Z objednávky bylo posláno vždy asi tak polovoic.Jednou mi dodané zboží bylo naúčtováno a nebylo dodáno,po nějaké době mi byly vráceny peníze.Jinak nakupuji na dobírku,komunikace,nic moc.Sice levné zboží,ale musíte počítat,že nebude dodáno :-(

• Citovat
  • Upravit
3134
30.7.10 12:22

ahoj, sice jsem nečetla všechny příspěvky, ale u Matýska jsem taky nakupovala a je pravda, že jsem platila na místě ve skladě. Zboží jsem si objednala a je pravda, že do týdne jsem matraci do postýlky měla doma. Takže jsem měla asi štěstí..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vašek93
4.8.10 21:45

Tento obchod také nikdy více!!!!!!!!!!!
Dodali něco jiného, než jsme si objednali. Nebrali v potaz poznámky o vybrané barvě a o zboží - jeho původu a použitých materiálech - nám LHALI.
Chystáme se opět trochu rozvířit a poslat na tento e-shop ČOI. Takovéhle shopy bych rušil bez rozmyslu.

NIKDY VÍCE TENTO OBCHOD. NESTOJÍ TO ZA TO!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák