Obchod Matýskův ráj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3134
5.8.10 09:33

tak to koukám, že jsem fakt asi měla štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ten co naletěl
6.8.10 22:10

já posílám stížnost na ČOI

objednal jsem, poslal peníze předem, potom jsem musel polovinu věcí změnit nebo stornovat(nebyla skladem a ani už nešla objednat), přeplatek z nich tahám už více než 30 dní, do kdy má obchodník ze zákona vyřídit reklamaci - ale vrácení peněz, které mi nepatří, to není vyřízení reklamce, to je základní slušnost - a kdo si nechává peníze, které mu nepatří - JE ZLODĚJ !!! Někde tady paní Walterová psala, že mají 300 objednávek denně - jestli je průměru jedna za 1000 a oni si z každé nechají 250 Kč, tak mají za měsíc 75 tisíc „k dobru“ - takže můžou mít nejlevnější zboží na trhu a obzvlášť dlouhé dovolené. Poslal jsem jim třetí výzvu a dávám jim poslední 3 dny na poslání penněz, jinak píšu na ČOI.

• Citovat
  • Upravit
Lucecitka
11.8.10 09:49

Taky mám sto chutí na ně poslat ČOIku, protože to jak se chovají k zákazníkům je naprosto příšerný. V červnu jsem objednala pro prcka sluneční brýle, ty mi sice přišly, ale v naprosto jiné barvě než jsem chtěla, volala jsem tam, jak je možné, že poslali něco jiného než jsem si objednala, slečna na druhé straně byla příjemná jako osina v zadku, že prý jestli jsem se nikdy nespletla :-x P
oslala jsem zboží zpět i s dopisem jak chtěli,přišel mi mail (7.7.), že zboží obdrželi a že mi peníze zašlou maximálně do 30ti dnů. Dnes máme 11.8. a stále nic, tak jsem tam před chvilkou volala, prý to řeší vedení, mají teď dovolené - což mě jako zákazníka nezajímá, předá prý moji stížnost vedení - jestli se mi do dvou dnů neozvou, podám na ně stížnost ČOIce a uvažuju i o trestním oznámení, protože tohle je normální zlodějina!!!

• Citovat
  • Upravit
87
11.8.10 22:55

tak já objednávala několikrát…přivezli mi zboží po delší době..Kupovala jsem si u nich i kočárek..ten mi dodali v jiné barvě…ale reklamace byla v pohodě vyřízená a v brzké době…Zatím vše dodali…ale zboží v jiné barvě mi prostě dodali aniž by mě někdo kontaktoval..od nich už nic neobjednávám a už vůbec neplatím předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xembla
1.9.10 16:02

POZOR na MATÝSKŮV RÁJ!!!

Nová negativní reference na Matýskův ráj! Chtěla bych všechny varovat před tímto e-shopem, se kterým mám jen ty nejhorší zkušenosti. Sliby přes telefon neplatí, na všechno aby člověk měl písemný důkaz. Zeptáte se na stav objednávky a jsou vám podány mylné informace. Akce jako např. doprava zdarma jsou jen lákadlem a nakonec si všechno hezky zaplatíte. Jak pak člověk dokáže, že tam před týdnem ta akce byla? A pak, když si nevyzvednete balík, který jste stornovali, pošlou na vás vymahačskou společnost a jednají s vámi jako s vyvrhelem… no prostě hrůza! S takovým přístupem jsem se ještě nikdy nesetkala… to nemá obdoby!!! Na druhou stranu, pokud jim peníze pošlete předem na účet, dost riskujete.

• Citovat
  • Upravit
3866
2.9.10 05:16

no ja jen ziram … tento e shop neznam koukam na jejich stranky a ani me nezaujaly … jen co sleduju … porad jen dovolena … dovolena jak zde zakaznici pisete … tak si rikam , ze by se to melo jmenovat ZLATY RAJ ale pro zamestnance ci majitele … :nevim: zajimalo by me , kam na tu dovolenou porad teda jezdi a zda si ji hradi ze svych kapes ci nikoliv … zatim co tak ctu to vypada , ze z kapes jinych …ja jsem rada , kdyz uskudlim par kacek na jednodenni vylet jednou za uhersky rok … :-) nic jsem u nich nekupovala a ani kupovat nehodlam … jen reaguji jako nezavisly pozorovatel … apropo…pokud nestihaji vyrizovat objednavky tak at si najmou dalsi lidi … brigadniky co jim to budou delat za par supek a budou radi , ze je dostanou … treba , ale zas kdyz najmou brigadniky nebudou si moc dopravat dovolenou , protoze penizky vrazi do jejich platu misto do dovolenkovych pobytu :nevim: :mrgreen: vsem co s nemi maj nejake tahanice strachanice preji pevne nervy akladne vyrizeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarri
2.9.10 08:11

Nedoporučuji

Výše zmíněný eshop taktéž nedoporučuji. Nakoupila jsem 2× a více tak neučiním. Poprvé dlouhá dodací doba - více jak měsíc se nic nedělo. Podruhé po telefonické domluvě odesláno jiné zboží, jenže to zcela neodpovídalo popisu, jež mi byl podán po telefonu. Následovalo vrácení zboží a čekání na dodání správného. Na odeslání balíčku po více jak měsíci nikdo neupozornil a byl odeslán, když jsem byla mimo domov - skladovací lhúta na poště 5 dní - přitom jsem byla na emailu, stačilo napsat, pošleme Vám balík - do telefonu tvrzení, že jsem byla na odeslání upozorněna a požadování zaplacení poštovného za opětovné poslání 120 Kč - přitom já jsem jim zboží odeslala doporučeně za 38 - trochu velký rozdíl, ne? Bohužel jsem byla donucena toto poštovné uhradit, neb jsem kupovala kloboučky pro dvojčata a měla tak jenom jeden, což je pro dvě děti opravdu málo. Vinou zaměstnance tohoto eshopu, který mi nabídl místo dvou idnetických, jež nebyly skladem jiný pouze o 2 cm větší ale jinak stejný, přičemž ten klobouček byl na moji hlavu e né pro dítě, navíc jiného střihu a barvy, jsem teda zaplatila 3× poštovné . Omluva žádná, prý že nikdo není neomylný jako jsem já.

• Citovat
  • Upravit
LG
2.9.10 09:19

Reaguji na oblibu Matýskova ráje zasílat jiné zboží než si člověk objednal (třeba v jiné velikosti). Mají totiž v obchodních podmínkách, že mohou zaslat zboží podobné a zákazníka kontaktují jen v případě, že ani podobné zboží nemají anebo, že se objednanému zboží změnila výrazně cena. Pak je asi otázkou, co pro ně znamená slovo „výrazně“… každý žijeme v jiných poměrech.

• Citovat
  • Upravit
614
2.9.10 09:37

Mám dotaz! Nemáte pocit, že tady brečíte na špatným hrobě? Téměř všichni do jednoho jste nespokojený, ale píšete to sem na emimi :nevim: Nebyla by lepší ČOIka? Čím víc stížností, tím spíš s tím asi budou něco dělat. Bohužel jedna moje stížnost toho moc nezmohla, paní Walterová vesele obchoduje dál… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucecitka
2.9.10 09:40
Sarri píše: … Omluva žádná, prý že nikdo není neomylný jako jsem já.

Koukám, že tohle je jejich oblíbená věta, na mě ji taky vytáhli a ještě s tak arogantním výrazem v hlase, že kdyby to šlo, dala bych tý ženský facku. Opravdu NIKDO si NIKDY v tomto eshopu nic nekupujte!!!

• Citovat
  • Upravit
PAZDEROVA olga
2.9.10 09:47

REKLAMACE

MÁM S NIMI ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI - KOUPILA JSEM SEDÁTKO NA wc DĚTSKÉ A VŮBEC NESEDÍ NA MÍSE, DÍTĚ SE MI ZRANILO. PENÍZE MI NEVRÁTILI - VŠE POSÍLÁM NA ČESKOU OBCHODNÍ INSPEKCÍ, AT TO ŘEŠÍ - JINAK DÁVÁM DO TELEVIZE A DOUFÁM, ŽE BUDE NA TO NĚJAKÝ OHLAS A TAKY ŽE DOSTANOU POKUTU. PENÍZE MI MĚLY BÝT VRÁCENY, PONĚVADŽ JSEM VÝROBEK DO 14 DNÍ VRÁTILA, ALE NIC.ABSOLUTNĚ NESERIOZNÍ OBCHOD - NEDOPORUČUJI. PAZDEROVA oLGA

• Citovat
  • Upravit
33
23.9.10 11:30

Tak já si teda nemůžu stěžovat na jejich eshop! Zboží mi došlo cca 3 dny po odeslání peněz na jejich účet, vše bylo OK a ještě mi poslali i slevový kupón :-) Za mě naprostá spokojenost!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shin
6.10.10 22:05

Držte se

Ahoj všechny maminky, já v Matýsku beru osobní odběr, mám v Mostě známýho a děkuji za to!!! Po pravdě, bych od nich nic poslat nechtěla, to že pošlou nefuknční věc je zcela normální!!! Vím že toho mají moc…ale kde je pak kvalita?? Na ukor kvantity…drzte se

• Citovat
  • Upravit
3407
14.12.10 22:03

Ahoj, chtěla bych reagovat na Matýskův ráj, dnes mi přišel balík, všechno bylo v pořádku, věci jsou nepoškozené a plně fungují. Přečetla jsem si tuto diskuzi a přesto si objednala, byl to jediný obchod kde měli všechno co jsem potřebovala. Komunikace byla perfektní a zboží jsem si objednala na dobírku. Já nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miselka111
10.1.11 11:24

Dobrý den…i já bych ráda napsala svou zkušenost na intenetový obchod Matýskův ráj…Jsem dost naštvaná a nedoporučuji.....Před Vánocemi jsem dost na rychlo scháněla dárečky a nikde neměli zboží,které jsem potřebovala…až tento inter.obchod sliboval,že má…po objednávce jsem čekala a nic,žádná odpověď,zda se moje objednávka vyřizuje…nic :cert: :cert: :cert: pokud moji objednávku přijali,čekala bych také informovanost ohledně průběhu vyřizování :evil: Tak jsem zklamaná scháněla honem rychle jinde a našla jsem.V den odeslání 20.12. mi Matýskův Ráj najednou poslal mail,že zboží bylo odesláno,moje reakce mi už přišla zbytečná,pokud zboží odeslali a tak jsem zboží nepřevzala…Bohužel k mé smůle mi vyhrožovali a psali maily,že jim musím uhradit poštovné…už tak vysoké 170,–kč,možná mají zboží levnější,ovšem pošta za 170,–kč to je okrádání a cena se tak navýší,že se vyrovná ostatním.
Už nikdy bych si tuto firmu nevybrala!!! :-? :-? :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák