Obchod Matýskův ráj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
U NAS DOBRY
2.2.11 21:07

JÁ SI NEMŮŽU STĚŽOVAT, PŘED VÁNOCI I LETOS JSME VYUŽILI AKCE HAPPY DAY (DOPRAVU JSME SI ZVOLILI - HAPPY DAY) A VŽDY NÁM ZBOŽÍ DORAZILO BEZ POŠTOVNÉHO :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jolana.home
2.12.11 05:39

Spokojený nákup

Musím napsat, že jsem zde nakoupila letos asi 4× a loni 2×. Pravda, že loni tam byla nějaká nepříjemnna baba,vše bylo komplikované, i když nakonec tedy také zdárně dokončeno( ta „milá“ paní která tam byla už tam prý už nedělá- ptala jsem se po ní jako že s ní chcí něco řešit, protože jsme loni něco také řešili, ale prý začátkem letošního roku skončila). Letos mi vždy vyšly vstříc a v případě nějakého problému se mnou vše konzultovali. Myslím, že se obchod za poslední rok dost zvedl. Myslím, že tomu nasvědčuje i úbytek negativních reakcí. Takže pokud můžu, tak za mě dávám 1.

• Citovat
  • Upravit
MarijeV
6.12.11 13:01

má zkušenost

Ahoj všem, letos jsem navzdory této diskusi objednala u Matuldy. Objednávka odešla 30 - byla akce bez poštovného. Platbu jsem zadala dobírkou a doplatila k ceně zboží 40,– Kč. Zboží přišlo dnes, přišlo kompletní a funkční. Pouze tři krabice jsou silně pomačkané, jedna roztržená a jedna hračka má prasklý plast na dálkovém ovládání. Myslím, že mohu dát obchodníku 55%. možná 65 když přihlédnu k ceně. Dobře se mi nakupují hračky na rumburak.cz, dráčik.cz a 4kids.cz - ceny jsou vyšší, ale naprostá spokojenost a nebojím se platit předem. Přeji Vám všem klidné a pohodové svátky. M.

• Citovat
  • Upravit
Radka22
12.12.11 15:09

Matýskův ráj

Přidám se k těm méně spokojeným zákazníkům. Když jsem podala objednávku, tak reagovali docela rychle a napsali, které výrobky nemají a jestli chci objednávku doplnit nebo zrušit. Objednávku jsem tedy doplnila a ona ve finále přišla bez jedné položky, kterou mi potvrdili, že ji mají. Když jsem tam volala (paní né příliš vstřícná), že mi nepřišla objednávka úplná, tak mi bylo řečeno, že zboží již není a nebude. Když teď kliknu na daný výrobek, tak jej mají stále v nabídce. Když něco nemám, tak uvedu na svých stánkách k výrobku - VYPRODÁNO, nebo na dotaz. Naštěstí jsem koupila jinde. A také mi přišlo zboží v polámaných a otevřených krabičkách.

• Citovat
  • Upravit
Jolana.home
12.12.11 17:01

Spokojený nákup

já tedy nevím, nechci se někoho zastávat, ale je před vánoci, takže je celkem pochopitelné, že dostupnost určitého zboží se mění ne zde dne na den ale z hodiny na hodinu.A při cca více než 100objednávkách denně není divu, že se něco vyprodá. V nabídce to přeci můžou mít, navíc mají uvedeno doslovně cituji:

Dostupnost zboží je pouze ORIENTAČNÍ, vždy záleží na dostupnosti zboží u dodavatele.
Zboží , které je SKLADEM expedujeme během 1- 3 dnů.
Zboží NA OBJEDNÁVKU (u zboží je uvedena dostupnost ) doručujeme v rozmezí 7-14 dnů . (V předvánočním období se může tato doba v závislosti na vytížení nás nebo dodavatele prodloužit

Přesto, že je u zboží uvedena dostupnost (2-14dní) může se stát, že zboží bude již u výrobce či dodavatele vyprodané. Bohužel nelze ohlídat zda je veškeré nabízené zboží, které nemáme aktuálně skladem mmt. dostupné i u naších dodavatelů. Aktuální skladovou dostupnost Vám rádi na dotaz sdělíme. Pokud bude některé zboží déle nedostupné nebo zcela vyprodané a Vy se nebudete předem informovat na aktuální dostupnost vybraného zboží, vyhrazujeme si právo zaslat i nekompletní objednávku bez nutnosti Vás o nedodaném zboží informovat.

• Citovat
  • Upravit
nespokojena
13.12.11 09:35

nespokojena

Divim se, ze po precteni prispevku nespokojenych zakazniku vubec nekdo objedna! Ja bych se bala. Nevim, ale tem kladnym prispevkum nejak neduveruji, ani bych se nedivila, kdyby nektere napsali zamestnanci firmy nebo dokonce majitel! V predchozim prispevku tady nekdo cituje o dodani zbozi a tak podobne.. ale pokud zakaznik uvede do objednavky, ze si PREJE, aby ho kontaktovali o zbozi, ktere neni, tak je povinnost prodejce zakaznika informovat a ne ze z 10 veci doda jen 5 aniz by predem zakaznika kontaktoval!!! Nebo ne??

• Citovat
  • Upravit
anonimDM
19.7.12 22:02

VRACENÍ PENĚZ

POZOR!
Nedostal jsem od nich peníze za stornované objednávky. Budu zvažovat jak to budu řešitdál…NEOBJEDNÁVAT :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Prodejce
20.7.12 22:22

Můžete prosím uvést o jakou objednávku se jedná? Rád zjednám nápravu, pokud se uvedený text bude zakládat na pravdě vyvodím z nepatříčného postupu důsledky. Nevím o nikom, komu by nebyly vráceny peníze za stornovanou objednávku. Pakliže jste pan Beneš, peníze jistě máte od úterý na svém bankovním účtu. Ve Vašem případě mohu přiznat prodlení 5 dnů, neboť v prvním odeslání platby došlo k chybnému zadání čísla účtu, proto platba nebyla odeslána, což jsme bohužel zjistili až dodatečnou kontrolou, kdy byla obratem zjednána náprava. Za toto prodlení se omlouváme.

• Citovat
  • Upravit
anonimDM
29.7.12 09:26
@Prodejce píše:
Můžete prosím uvést o jakou objednávku se jedná? Rád zjednám nápravu, pokud se uvedený text bude zakládat na pravdě vyvodím z nepatříčného postupu důsledky. Nevím o nikom, komu by nebyly vráceny peníze za stornovanou objednávku. Pakliže jste pan Beneš, peníze jistě máte od úterý na svém bankovním účtu. Ve Vašem případě mohu přiznat prodlení 5 dnů, neboť v prvním odeslání platby došlo k chybnému zadání čísla účtu, proto platba nebyla odeslána, což jsme bohužel zjistili až dodatečnou kontrolou, kdy byla obratem zjednána náprava. Za toto prodlení se omlouváme.

Dobrý den,
jedná se o částku 1.791,00 Kč (Variabilní symbol platby byl 5033).
Do dnešního dne jsem peníze neobdržel.

• Citovat
  • Upravit
nespokojena
29.7.12 10:45

Hroznej obchod, nejhorsi!!!

• Citovat
  • Upravit
Prodejce
29.7.12 18:54
@anonimDM píše:
Dobrý den,
jedná se o částku 1.791,00 Kč (Variabilní symbol platby byl 5033).
Do dnešního dne jsem peníze neobdržel.

Dobrý den, číslo účtu pro vrácení platby jsme obdrželi 11.7.2012 a 27.07.2012 Vám peníze byly zaslány zpět, nevidím tedy problém. Vše proběhlo v zákonné lhůtě do 30ti dnů. Předpokládám, že zítra budete mít platbu připsánu.

• Citovat
  • Upravit
veru 30
30.7.12 22:41

Ahojky,

taky se přidám k těm nespokojeným. Zboží sem si objednala a přes 24 dní se nic nedělo. Když sem se ozvala, tak mi velmi nepřijemná pani po telefonu zdělila, že z mé objednávky nemají 3 věci na skladě a zda to teda chci poslat bez nich. Stačilo aspon napsat email nebo zavolat, že ty věci přes 14 dní nebudou a zda jsem ochotna si počkat, nebo to nahradit jiným zbožím. Vřele doporučuji si před nákupem v tomto obchodě přečíst smluvní podmínky.

• Citovat
  • Upravit
Prodejce
31.7.12 07:31
@Veru 30 píše:
Ahojky,taky se přidám k těm nespokojeným. Zboží sem si objednala a přes 24 dní se nic nedělo. Když sem se ozvala, tak mi velmi nepřijemná pani po telefonu zdělila, že z mé objednávky nemají 3 věci na skladě a zda to teda chci poslat bez nich. Stačilo aspon napsat email nebo zavolat, že ty věci přes 14 dní nebudou a zda jsem ochotna si počkat, nebo to nahradit jiným zbožím. Vřele doporučuji si před nákupem v tomto obchodě přečíst smluvní podmínky.

Dobrý den, pokud jste měla v objednávce některé z těchto produktů -Nábytek a veškeré zboží zn. KLUPS, DARLAND, MAMOTATO, NELLYS, BONDODO, BLANKA, BABY DREAMS a těhotenská móda je u tohoto zboží dostupnost cca 3 týdny - a toto je též uvedeno u každého výrobku.
Pokud je u těchto položek uvedena dostupnost nižší např. 5 dní, lze toto zboží dodat jen v případě, že jej má výrobce mmt. skladem (na dotaz Vám rádi dostupnost jednotlivých položek ověříme). Pokud zboží skladem výrobce nemá je dostupnost cca 21 pracovních dnů, neboť je zboží vyráběno a dodáváno na zakázku.

• Citovat
  • Upravit
anonimDM
31.7.12 21:24
@Prodejce píše:
Dobrý den, číslo účtu pro vrácení platby jsme obdrželi 11.7.2012 a 27.07.2012 Vám peníze byly zaslány zpět, nevidím tedy problém. Vše proběhlo v zákonné lhůtě do 30ti dnů. Předpokládám, že zítra budete mít platbu připsánu.

Dobrý den,
dnes jsem peníze obdržel zpět.
Děkuji

• Citovat
  • Upravit
onan
5.8.12 21:25

neuveritelne

Co si zakaznice jen kvuli cene nechaji libit ubohost :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek