Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu nějaká maminka, která je nebo bude na MD a RD ve služebním poměru?? Mám v tom docela nejasnosti
![]()
Já. Jsem ve služebním poměru, na rodičáku a při část. úvazku.
Řekněme I. P.
To jsem nečekala takovou rychlost
mám spoustu dotazů, ale nechci vás zahltit blbostma:-) Co mě zajímalo, tak jestli se mi něco počítá z RD do výsluhy? A pokud jsem celé těhotenství na neschopence, jak se pak počítá mateřská?? Vím, že příjem za posledních 12 měsíců, ale počítá se do toho i ta neschopenka? ![]()
@luc2ka píše:
To jsem nečekala takovou rychlostmám spoustu dotazů, ale nechci vás zahltit blbostma:-) Co mě zajímalo, tak jestli se mi něco počítá z RD do výsluhy? A pokud jsem celé těhotenství na neschopence, jak se pak počítá mateřská?? Vím, že příjem za posledních 12 měsíců, ale počítá se do toho i ta neschopenka?
Vím, že MD se do výsluhy započítává, RD ne.
Teď jsem se dozvěděla, že se do výsluhy započítává RD při denním studiu VŠ (konkrétně Policejní akademie), což je pro mě překvapení a jsem pitomá, že mě to nenapadlo, tak třeba to někomu může pomoct.
Taky jsem ve sl. poměru, v současností na RD - končí mi 8.11.2014
@kopretina 12 píše:
Teď jsem se dozvěděla, že se do výsluhy započítává RD při denním studiu VŠ (konkrétně Policejní akademie), což je pro mě překvapení a jsem pitomá, že mě to nenapadlo, tak třeba to někomu může pomoct.
no ale kdo si může dovolit s miminkem chodit na denní studium? Dle mě je to prakticky nevyužitelné…
Ja se vracela hned po matersky protoze po tom pulroce jdes do zalohy a ja nechtela prijit o sve misto
Já se taky vracela dříve, sice ne hned po MD, ale během rodičáku, ale na půlku úvazku.
Tak místo by ti po RD měli poskytnout, buď stejné, nebo na jiné pozici
@luc2ka píše:
Tak místo by ti po RD měli poskytnout, buď stejné, nebo na jiné pozici
no to jo, ale taky třeba v jiném okrese, když není ve tvé třídě. Můžeš potom stát před rozhodnutím, zda jít třeba o třídu níž nebo do jiného okresu ![]()
@luc2ka píše:
Tak místo by ti po RD měli poskytnout,nehtystejné, nebo na jiné pozici
Moje misto je lukrativni a hned zaplnene…budu si ho drzet zuby nehty