Medocriptine a zástava laktace

603
17.6.11 14:33

Medocriptine a zástava laktace

Ahoj, po porodu nebudu kojit a dr. mi předepsala Medocriptine. Jednu tabletu ráno a druhou večer po dobu 10-14 dní. Není to moc, na internetu čtu, že pokud se laktace nerozjede a podají se 2 tabletky do 24 hodin od porodu, tak se už více nedává? Nemá s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
17.6.11 20:19

ver lekarum predpokladam ,ze jsi prvorodicka.Ona ta laktace nenaskoci hned.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
11.8.11 21:14

Včera odpoledne jsem porodila, dnes jsem dostala medocriptine půlku ráno, půlku večer a teď mám brát 1-0-1 po dobu jednoho týdne. Nemáte někdo zkušenost, jestli se laktace úplně zastaví, nebo jestli se mléko udělá, ale jen v malém množství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.8.11 14:06

Mě zastaují laktaci ted ze zdrav.důvodů - kojila jsme 15měsíců a dali mi dostinex na 2dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
12.8.11 15:22
helenkanai píše:
Mě zastaují laktaci ted ze zdrav.důvodů - kojila jsme 15měsíců a dali mi dostinex na 2dny.

já jsem to pochopila tak, že dostinex se dává na snížení prolaktinu nebo zástavu laktace, když už je rozběhnutá :nevim:

Já vůbec nechci začít kojit, prsa pobolívají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.8.11 15:42

to nevím,mě ji zastaují protože mám boreliozu a beru hodně silná ATB a nesmí se u nich kojit.Jinak jsme normálně kojila 15měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.8.11 14:43

Medocriptine jsem nakonec brala od porodu 14 dní, jednu tabletku ráno, druhou večer a laktace se mi po týdnu rozběhla úplně normálně jako bych nic nebrala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
15.8.11 15:51
Terezm píše:
Medocriptine jsem nakonec brala od porodu 14 dní, jednu tabletku ráno, druhou večer a laktace se mi po týdnu rozběhla úplně normálně jako bych nic nebrala :roll:

no kruciš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna