Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla jsem 2× tehotna, takze vim, ze brisko byva ruzne… byla to spis nadsazka, taky za a) myslim, ze tehotna je, b) nasla by lepsi zpusob, jak se maskovat, c) nikdy by se to veřejnost nedozvedela. Toz asi tak. Ale jak jsem psala, ta dama se mi nelibi
, tak jsem popichla. Kate je distingovana a neprovokuje. ![]()
@Russet mam stejny nazor, me se ona taky strasne libi…a holky, myslite ze by hrala 9 mes ze ma bricho a necim si to vycpavala? a i kdyby: nam je do toho prd… ![]()
@zuz1206 píše:
@Russet mam stejny nazor, me se ona taky strasne libi…a holky, myslite ze by hrala 9 mes ze ma bricho a necim si to vycpavala? a i kdyby: nam je do toho prd…
Je sice starší a mohla mít jisté problémy s otěhotněním. Ale podle mě by náhradní matku netajili. Já jsem už hodně zvědavá na to miminko ![]()
je mi nesympatická, ale jestli je nebo není je mi tak nějak jedno.. ![]()
myslím že náhradní matku by už Královna fakt nepřekousla..to už je až moc protikrálovské. Umělé oplodnění ještě asi jo..ale tohle by si bylo na vydědění Harryho..takže myslím že těhu je…ale jako chudák Harry, takovou fůrii ![]()
@robinka píše:
Byla jsem 2× tehotna, takze vim, ze brisko byva ruzne… byla to spis nadsazka, taky za a) myslim, ze tehotna je, b) nasla by lepsi zpusob, jak se maskovat, c) nikdy by se to veřejnost nedozvedela. Toz asi tak. Ale jak jsem psala, ta dama se mi nelibi, tak jsem popichla. Kate je distingovana a neprovokuje.
To víš, Američanka. Je už docela dost velký úlet, že mu ji kralovna schválila. Kate je samozřejmě víc „lady“, ale to je dobře, William nejspíš bude nástupce trůnu. Jsem ráda, že nepodědili vkus po Charlesovi a vybrali si hezké holky ![]()
Myslím že kdyby chtěla, tak si najde lepší způsob, než polštář pod šaty.
Taky myslim, ze spis tehotna je. A jedna,, divna" fotka nic nedokazuje. Zrovna bylo mimino jinak natocene, nosi treba nejaky podpurny pas, co bricho trochu deformuje nebo jenom fotka ze spatneho uhlu. A hyeny novinarsky taky kolikrat nevedi co by.
No a i kdyby, tak by si jiste nechala vymodelovat na kazdy mesic dokonalou napodobeninu. A urcite si tam nebude strkat nejaky polštář ![]()
@smurfka píše:
je mi nesympatická, ale jestli je nebo není je mi tak nějak jedno..
myslím že náhradní matku by už Královna fakt nepřekousla..to už je až moc protikrálovské. Umělé oplodnění ještě asi jo..ale tohle by si bylo na vydědění Harryho..takže myslím že těhu je…ale jako chudák Harry, takovou fůrii
proč by měla být fúrie?
to dělá bulvár, její pověst.
@Lana25 presne:D a tady nekteri tomu veri, asi jako kecum na TV Barrandov ![]()
@Lana25 píše:
proč by měla být fúrie?to dělá bulvár, její pověst.
Já bulvár nečtu, ale když je vidím spolu, oni fakt září. Jsou šťastní. Po té ropuše Camille svěží vzduch ![]()
@Russet píše:
Já bulvár nečtu, ale když je vidím spolu, oni fakt září. Jsou šťastní. Po té ropuše Camille svěží vzduch
mě ta Camille příjde zajímavá
a vypadá stokrat lip než Charles ![]()
a k tomu břichu, jak tu psali jiní, měla by umělý a ne polštář jak za Kuvajtu napadení
Je to zas kec.
@Lana25 píše:
mě ta Camille příjde zajímaváa vypadá stokrat lip než Charles
Fakt?! Vždycky jsem si říkala, co na ní viděl. Diana byla asi moc komplikovaná. Ale krásná.
A ja si myslim, ze Camilla proste k Charlesovi od zacatku patrila. Meli a maji se odjakziva radi a s Lady Di to byla bohuzel domluvena svatna dvou naprosto se k sobe nehodicich lidi.