Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1310
25.1.19 09:19

Byla jsem 2× tehotna, takze vim, ze brisko byva ruzne… byla to spis nadsazka, taky za a) myslim, ze tehotna je, b) nasla by lepsi zpusob, jak se maskovat, c) nikdy by se to veřejnost nedozvedela. Toz asi tak. Ale jak jsem psala, ta dama se mi nelibi :cert: , tak jsem popichla. Kate je distingovana a neprovokuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
25.1.19 09:19

@Russet mam stejny nazor, me se ona taky strasne libi…a holky, myslite ze by hrala 9 mes ze ma bricho a necim si to vycpavala? a i kdyby: nam je do toho prd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 09:29
@zuz1206 píše:
@Russet mam stejny nazor, me se ona taky strasne libi…a holky, myslite ze by hrala 9 mes ze ma bricho a necim si to vycpavala? a i kdyby: nam je do toho prd… :nevim:

Je sice starší a mohla mít jisté problémy s otěhotněním. Ale podle mě by náhradní matku netajili. Já jsem už hodně zvědavá na to miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.1.19 09:32

je mi nesympatická, ale jestli je nebo není je mi tak nějak jedno.. :nevim:
myslím že náhradní matku by už Královna fakt nepřekousla..to už je až moc protikrálovské. Umělé oplodnění ještě asi jo..ale tohle by si bylo na vydědění Harryho..takže myslím že těhu je…ale jako chudák Harry, takovou fůrii :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
25.1.19 09:33
@robinka píše:
Byla jsem 2× tehotna, takze vim, ze brisko byva ruzne… byla to spis nadsazka, taky za a) myslim, ze tehotna je, b) nasla by lepsi zpusob, jak se maskovat, c) nikdy by se to veřejnost nedozvedela. Toz asi tak. Ale jak jsem psala, ta dama se mi nelibi :cert: , tak jsem popichla. Kate je distingovana a neprovokuje. :kytka:

To víš, Američanka. Je už docela dost velký úlet, že mu ji kralovna schválila. Kate je samozřejmě víc „lady“, ale to je dobře, William nejspíš bude nástupce trůnu. Jsem ráda, že nepodědili vkus po Charlesovi a vybrali si hezké holky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221

Myslím že kdyby chtěla, tak si najde lepší způsob, než polštář pod šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439

Taky myslim, ze spis tehotna je. A jedna,, divna" fotka nic nedokazuje. Zrovna bylo mimino jinak natocene, nosi treba nejaky podpurny pas, co bricho trochu deformuje nebo jenom fotka ze spatneho uhlu. A hyeny novinarsky taky kolikrat nevedi co by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
25.1.19 09:40

No a i kdyby, tak by si jiste nechala vymodelovat na kazdy mesic dokonalou napodobeninu. A urcite si tam nebude strkat nejaky polštář :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 09:46
@smurfka píše:
je mi nesympatická, ale jestli je nebo není je mi tak nějak jedno.. :nevim:
myslím že náhradní matku by už Královna fakt nepřekousla..to už je až moc protikrálovské. Umělé oplodnění ještě asi jo..ale tohle by si bylo na vydědění Harryho..takže myslím že těhu je…ale jako chudák Harry, takovou fůrii :roll:

proč by měla být fúrie? :think: to dělá bulvár, její pověst.

• Citovat
  • Upravit
1923
25.1.19 09:49

@Lana25 presne:D a tady nekteri tomu veri, asi jako kecum na TV Barrandov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 09:49
@Lana25 píše:
proč by měla být fúrie? :think: to dělá bulvár, její pověst.

Já bulvár nečtu, ale když je vidím spolu, oni fakt září. Jsou šťastní. Po té ropuše Camille svěží vzduch :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 09:52
@Russet píše:
Já bulvár nečtu, ale když je vidím spolu, oni fakt září. Jsou šťastní. Po té ropuše Camille svěží vzduch :kytka:

mě ta Camille příjde zajímavá :mrgreen: a vypadá stokrat lip než Charles :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
25.1.19 09:53

a k tomu břichu, jak tu psali jiní, měla by umělý a ne polštář jak za Kuvajtu napadení :nevim: Je to zas kec.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.1.19 09:53
@Lana25 píše:
mě ta Camille příjde zajímavá :mrgreen: a vypadá stokrat lip než Charles :nevim:

Fakt?! Vždycky jsem si říkala, co na ní viděl. Diana byla asi moc komplikovaná. Ale krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
25.1.19 09:56

A ja si myslim, ze Camilla proste k Charlesovi od zacatku patrila. Meli a maji se odjakziva radi a s Lady Di to byla bohuzel domluvena svatna dvou naprosto se k sobe nehodicich lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová