Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1310
25.1.19 10:14
@Annabela11 píše:
@freeport Kate mi přijde přirozenější, nesnaží se za každou cenu být extrémně miloucka Meghan to ze sebe vyloženě tlačí…Příspěvek upraven 25.01.19 v 10:08

Joo. To je vono! Je mi blizsi takovy přirozenější zpusob, jak byt mila. Kate vypada spolecenska, ze to zvlada a reprezentuje a zaroven porad pusobi lidsky. Ne usmev od ucha k uchu, jako by byli vsichni ti cizi jeji nejlepsi pratele. Proste tak nejak umirneneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 10:19
@robinka píše:
Joo. To je vono! Je mi blizsi takovy přirozenější zpusob, jak byt mila. Kate vypada spolecenska, ze to zvlada a reprezentuje a zaroven porad pusobi lidsky. Ne usmev od ucha k uchu, jako by byli vsichni ti cizi jeji nejlepsi pratele. Proste tak nejak umirneneji.

Já bych zas řekla, že úsměv přes celou pusu mají obě. Každá je jiná a Kate má výhodu v tom, že ji vychovávali britští rodiče a má asi lepší zázemí než Meghan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 10:22
@Russet píše:
Hlavně by asi taková nebyla, kdyby se neprovdala do královské rodiny. Jejich sňatek nebyl šťatná volba. Ale mají dva syny, co to snad zvládli lépe a snad jsou spokojenější.

Ona taková byla a ona poškodila královskou rodinu, neuměla se přizpůsobit, kdo do královské rodiny přijde, tak ví, že je tam nějaký protokol a nějaké pravidla. A ona chtěla, aby bylo všechno po jejím. Ona vytahovala špinavé prádlo do bulváru, ona kritizovala královskou rodinu a svého manžela. Řekla někdy královská rodina něco špatného na Dianu? Královna ani Charles nikdy nic nevytáhly. Ani ted, je tam nová generace, nikdo nic neřeší přes bulvár, všechno si vyříkají v pálaci. Diana věděla, že královskou rodinu živí její pověst a veřejné mínění, a že to bude živit i její syny. A stejně škodila. V kolikati rodinách je nevěra, kolik žen se mstí přes bulvár? Ona to mohla vyřešit úplně jinak, zvolila si pomstu a záškodnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
25.1.19 10:23
@Russet píše:
Já bych zas řekla, že úsměv přes celou pusu mají obě. Každá je jiná a Kate má výhodu v tom, že ji vychovávali britští rodiče a má asi lepší zázemí než Meghan.

Mne je proste nejvic sympaticka, kdyz se klidne i jakoby mraci/tvari vážně, kdyz treba rozmlouva se svymi detmi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 10:24
@Procházející píše:
Ona taková byla a ona poškodila královskou rodinu, neuměla se přizpůsobit, kdo do královské rodiny přijde, tak ví, že je tam nějaký protokol a nějaké pravidla. A ona chtěla, aby bylo všechno po jejím. Ona vytahovala špinavé prádlo do bulváru, ona kritizovala královskou rodinu a svého manžela. Řekla někdy královská rodina něco špatného na Dianu? Královna ani Charles nikdy nic nevytáhly. Ani ted, je tam nová generace, nikdo nic neřeší přes bulvár, všechno si vyříkají v pálaci. Diana věděla, že královskou rodinu živí její pověst a veřejné mínění, a že to bude živit i její syny. A stejně škodila. V kolikati rodinách je nevěra, kolik žen se mstí přes bulvár? Ona to mohla vyřešit úplně jinak, zvolila si pomstu a záškodnictví.

Asi oba mluvíme o někom jiném. Já vždycky myslela, že to zlo dělá královna a pak bulvár. William jako malý ho nesnášel a schovával se před fotografy. Proč asi. Užil si asi své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 10:25
@robinka píše:
Mne je proste nejvic sympaticka, kdyz se klidne i jakoby mraci/tvari vážně, kdyz treba rozmlouva se svymi detmi. :)

Mně se líbí, jak si přidřepne, aby dětem viděla do očí. Jedno, jestli si ucourá drahý kabát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.1.19 10:35

@robinka Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
25.1.19 11:08

Ja nechapu ty pavouci nohy. Kdyz jsem ja byla tehotna, mela jsem nohy jak dva anticky sloupy, a to jsem normalne hodne stihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 11:10
@Russet píše:
Asi oba mluvíme o někom jiném. Já vždycky myslela, že to zlo dělá královna a pak bulvár. William jako malý ho nesnášel a schovával se před fotografy. Proč asi. Užil si asi své.

Tady je to dobře a decentně naznačené. Zde

Wiliam byl stydlivé dítě, všechny malé děti se v královské rodině od malička učí vystupovat na veřejnosti. Jeho syn Gorge je taky stydlivý, schovává se za rodiče a klopí oči. A jeho sestra Charlotta je jiná, ta je spontánnější. Je bulvár živí, oni rozhodují, co do něj řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
25.1.19 11:16

@Procházející No a? Kazde dite ma nejakou povahu. Nekdo je stydlivejsi, jiny rad středem pozornosti… navic se to dedi. Ja bych byt temi detmi nechtela, i kdyz maji vsechno, ale soukromi mit nikdy nebudou, tedy jakmile vystrci nos z palace, nevybraly si to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 11:28
@zudina píše:
Ja nechapu ty pavouci nohy. Kdyz jsem ja byla tehotna, mela jsem nohy jak dva anticky sloupy, a to jsem normalne hodne stihla

Já nikdy neměla nohy jako strunky. Prostě jsem svalnatá :P Ale otékat kotníky mi začaly cca dva týdny do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 11:32
@Procházející píše:
Tady je to dobře a decentně naznačené. ZdeWiliam byl stydlivé dítě, všechny malé děti se v královské rodině od malička učí vystupovat na veřejnosti. Jeho syn Gorge je taky stydlivý, schovává se za rodiče a klopí oči. A jeho sestra Charlotta je jiná, ta je spontánnější. Je bulvár živí, oni rozhodují, co do něj řeknou.
Šarlotka asi podědila sebevědomí po bábi. Ale je vážně roztomilá. Prostě ženská, ráda je středem pozornosti :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.19 12:35
@Lana25 píše:
proč by měla být fúrie? :think: to dělá bulvár, její pověst.

a nebo ne. Odcházejí i dlouhodobí zaměstnanci. Mně na ní vadí, jak kašle na protokol. Působí na mě hrozně nesympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 12:37
@terinka4444 píše:
a nebo ne. Odcházejí i dlouhodobí zaměstnanci. Mně na ní vadí, jak kašle na protokol. Působí na mě hrozně nesympaticky.

já myslím, že zaměstnanci nebudou odcházet kvůli jednomu clověku.nevěřím prostě.je to uměle vytvořený :nevim: mě je sympatická.víc než kate.

• Citovat
  • Upravit
69235
25.1.19 12:38
@Russet píše:
Mně se líbí, jak si přidřepne, aby dětem viděla do očí. Jedno, jestli si ucourá drahý kabát :lol:

je jedno, kolik ten kabát stál, tak co nepřidřepla. Víckrát ho na sebe nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová