Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
19.5.18 17:37

@Poison Eve přesně tak, vzhledem k situaci i ta bílá byla docela odvážná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.18 18:29
@Petra Z píše:
@Malaga koukám od rána Šaty krásný, mic jí to sluší
Byla jsem v anglii když zemrela diana a myslím, že by na oba syny byla pyšná

To mě napadlo taky. Že by určitě z obou snach měla radost ;) Já ten den makala na brigádě a nemohla jsem uvěřit vlastním uším, co to slyším v radiu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
19.5.18 18:33
@ka2ka píše: Šaty hrozný čekala jsem něco zajímavého, tyhle jsou naprosto obyčejný nevím proč stály takové peníze dost mě zklamala

já myslim, že to přežije, že te zklamala :D ji se určitě líbí, proto si je vybrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
19.5.18 18:37

@Russet no my pracovali v jednom málem hotelu v Anglii a zjistili jsme to, když jsme tam ráno přišli.
Ten smutek všech těch lidí byl tak skutečný. Opravdu jako by jim všem odešel člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
19.5.18 18:43
@Russet píše:
To mě napadlo taky. Že by určitě z obou snach měla radost ;) Já ten den makala na brigádě a nemohla jsem uvěřit vlastním uším, co to slyším v radiu :,(

Také se mi hned vybaví srpen 1997 a zpráva v rádiu, zrovna jsme jeli s našima autem mrknout na internát, kam jsem měla jít po prázdninách.

• Citovat
  • Upravit
1187
19.5.18 18:47

Šaty jednoduché, za mě :palec:. Trochu bych nevěstu přičísla ;). Nevěsta je mi šumák, já mám slabost pro Harryho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.18 19:37

Ten černošský kněz s typickou americkou černošskou kostelní rozverností, ten byl tedy jak pěst na oko v té konzervativní britské aristokracii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 19:39

Též mi přišlo že se to tam nehodí. Osvěžující to bylo, ale trochu pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.5.18 19:44
@Poison Eve píše: Šaty, materiál - vysoká sofistikovaná krejčovina, dohromady se závojem a výraznou tiárou to byla nádhera. Měla být jako Kate nebo Pippa v krajkách? Vždyť by to k ní vůbec nešlo. Je rozvedená, je jí 36, měla pro ni naprosto dokonalé šaty.

Velky souhlas. Pro me jsou takove saty nadherne s nadechem luxusu. Zadny kyc, picicandicky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
19.5.18 19:45

@terinka4444 ale vtpný bylo jak se tvářila královna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.18 19:49
@andelka83 píše:
Též mi přišlo že se to tam nehodí. Osvěžující to bylo, ale trochu pěst.

mně to tedy nepřišlo ani osvěžující, tohle míchání je v mých očích úplně mimo. Úplně nedůstojné té chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.18 19:50
@astoret píše:
@terinka4444 ale vtpný bylo jak se tvářila královna :D

bych čuměla asi jako ona, prostě šaškárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 19:53

@terinka4444 no mě to teda úplně nakoplo. Ale byla by to krásná svatba i bez vystoupení toho typického reverenda. Na to nejsou Britové zvyklí, vůbec Evropané. Nám to nesedí, ale je to součást kultury nevěsty. Byl to zajímavý mix. Ale též jsem spíš konzervativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 19:53

Nakoplo myslím že to byl solidní šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
19.5.18 20:08

@andelka83 spíš je to typické na jižanských státech USA, někteří kazatelé jdou uplne do extremu a jejho věrné ovečky taky, haleluja, chavlme Ježíše, našeho pána :D a bum sbor zpívá, ženy div neomdlévají, chlapi se třesou..to je jízda, viděla jsme to naživo a jako čuměla jsme taky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová