Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
16.5.18 22:57
@tininas píše: *

ještě mě napadlo - angličtina má tři verze označení společenského stavu ženy - Miss (slečna), Ms - neurčité označení, Mrs (vdaná žena, paní). Meghan využila označení Ms, zřejmě z čistě dipomatických důvodů. Jenže jak to chceš přeložit do češtiny, když my žádné neutrání označení nemáme? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.5.18 13:16

Šaty nevěsty a tiára se mi teda moc líbí :palec:, mám ráda jednoduché čisté tvary a královna Alžběta taky zvolila pozitivní barvičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
19.5.18 13:19

@Malaga koukám od rána Šaty krásný, mic jí to sluší
Byla jsem v anglii když zemrela diana a myslím, že by na oba syny byla pyšná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.5.18 13:20

Mně se ty její šaty strašně nelíbí… přijdou mi moc obyčejné. Jediný, co se mi líbí, tak je taira se závojem.

Ale líbí se mi šaty Pippy a manželky Clooneyho.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
19.5.18 13:21

Meghan vypada uzasne. A opet ma uvolnene vlasy, coz ji tak radi na strankach kralovske rodiny diskuteri vycitaji.

• Citovat
  • Upravit
49159
19.5.18 13:22
@Malaga píše: Šaty nevěsty a tiára se mi teda moc líbí :palec:, mám ráda jednoduché čisté tvary a královna Alžběta taky zvolila pozitivní barvičky ;)

Královna je top ta citronovou limetková s fialovou je super…a Meghan to sluší moc hladké šaty jediná ozdoba tiara…ne přeplácaně a vkusné a Harry jak je na měkko…tak hodně štěstí oběma… :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.18 13:24
@lucenka píše:
Mně se ty její šaty strašně nelíbí… přijdou mi moc obyčejné. Jediný, co se mi líbí, tak je taira se závojem.Ale líbí se mi šaty Pippy a manželky Clooneyho.

Tak ona je rozvedená je jí 37…v nějaké šlehačce by vypadala nevkusně a nevhodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:24

Je hezoucka, a jak se oba smějí, to je moc pěkné. Šaty jednoduché, ale přijdou mi ok, důstojné, a závoj s korunkou zas něžné..není to dvacetiletá slečinka, tak si myslím že jí to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:26

Docela jsem hleděla na Camillin klobouk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.5.18 13:28
@andelka83 píše:
Docela jsem hleděla na Camillin klobouk :lol:

takovej trošku kuřátkovej…samé pírko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.5.18 13:28
@jdukolem píše:
Tak ona je rozvedená je jí 37…v nějaké šlehačce by vypadala nevkusně a nevhodně…

tak není potřeba šlehačku, ale čakala bych něco trochu jinýho… teď když sedí, tak se dost krčí rukávy a nevypadá to dobře. Hezčí by byly nějaké krajkované, jak měla Kate.

• Citovat
  • Upravit
965
19.5.18 13:30

Je krásná. Mám dotaz pro ty, co tomu rozumí. Když si říkali ano (I will), proč se všichni z rodiny koukali do papíru a ne na ně? Je to nějaká součást protokolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.5.18 13:30

@jdukolem no ty vlasy mohla mít lepší ;)
ale jo je to taková svatba na pohodu…Kate je taková prkenná a občas hází pichlavý pohledy…no nevím…
ale jinak od telky se „drbe“ dobře, to zase jo…
Amal má pěkný šaty, ale ten George je úplně bílej…nějak ztrácí jiskru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:31

@lucenka někdo nemá rád vzory a krajky. Ty čisté linie na štíhlých ženách se mi líbí. Není první královská nevěsta která zvolila podobně střízlivé šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.5.18 13:31
@lucenka píše:
tak není potřeba šlehačku, ale čakala bych něco trochu jinýho… teď když sedí, tak se dost krčí rukávy a nevypadá to dobře. Hezčí by byly nějaké krajkované, jak měla Kate.

Myslíš? Na svatbě Kate měla nejhezčí šaty a zadek Pippa…i i mi s Meghan přijdou typově stejný…si bráchové rovnou mohli vzít ségry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová