Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tininas píše: *
ještě mě napadlo - angličtina má tři verze označení společenského stavu ženy - Miss (slečna), Ms - neurčité označení, Mrs (vdaná žena, paní). Meghan využila označení Ms, zřejmě z čistě dipomatických důvodů. Jenže jak to chceš přeložit do češtiny, když my žádné neutrání označení nemáme? ![]()
Šaty nevěsty a tiára se mi teda moc líbí
, mám ráda jednoduché čisté tvary a královna Alžběta taky zvolila pozitivní barvičky ![]()
@Malaga koukám od rána Šaty krásný, mic jí to sluší
Byla jsem v anglii když zemrela diana a myslím, že by na oba syny byla pyšná
Mně se ty její šaty strašně nelíbí… přijdou mi moc obyčejné. Jediný, co se mi líbí, tak je taira se závojem.
Ale líbí se mi šaty Pippy a manželky Clooneyho.
Meghan vypada uzasne. A opet ma uvolnene vlasy, coz ji tak radi na strankach kralovske rodiny diskuteri vycitaji.
@Malaga píše: Šaty nevěsty a tiára se mi teda moc líbí, mám ráda jednoduché čisté tvary a královna Alžběta taky zvolila pozitivní barvičky
Královna je top ta citronovou limetková s fialovou je super…a Meghan to sluší moc hladké šaty jediná ozdoba tiara…ne přeplácaně a vkusné a Harry jak je na měkko…tak hodně štěstí oběma…
![]()
@lucenka píše:
Mně se ty její šaty strašně nelíbí… přijdou mi moc obyčejné. Jediný, co se mi líbí, tak je taira se závojem.Ale líbí se mi šaty Pippy a manželky Clooneyho.
Tak ona je rozvedená je jí 37…v nějaké šlehačce by vypadala nevkusně a nevhodně…
Je hezoucka, a jak se oba smějí, to je moc pěkné. Šaty jednoduché, ale přijdou mi ok, důstojné, a závoj s korunkou zas něžné..není to dvacetiletá slečinka, tak si myslím že jí to sedí.
@andelka83 píše:
Docela jsem hleděla na Camillin klobouk
takovej trošku kuřátkovej…samé pírko…
@jdukolem píše:
Tak ona je rozvedená je jí 37…v nějaké šlehačce by vypadala nevkusně a nevhodně…
tak není potřeba šlehačku, ale čakala bych něco trochu jinýho… teď když sedí, tak se dost krčí rukávy a nevypadá to dobře. Hezčí by byly nějaké krajkované, jak měla Kate.
Je krásná. Mám dotaz pro ty, co tomu rozumí. Když si říkali ano (I will), proč se všichni z rodiny koukali do papíru a ne na ně? Je to nějaká součást protokolu?
@jdukolem no ty vlasy mohla mít lepší ![]()
ale jo je to taková svatba na pohodu…Kate je taková prkenná a občas hází pichlavý pohledy…no nevím…
ale jinak od telky se „drbe“ dobře, to zase jo…
Amal má pěkný šaty, ale ten George je úplně bílej…nějak ztrácí jiskru…
@lucenka někdo nemá rád vzory a krajky. Ty čisté linie na štíhlých ženách se mi líbí. Není první královská nevěsta která zvolila podobně střízlivé šaty.
@lucenka píše:
tak není potřeba šlehačku, ale čakala bych něco trochu jinýho… teď když sedí, tak se dost krčí rukávy a nevypadá to dobře. Hezčí by byly nějaké krajkované, jak měla Kate.
Myslíš? Na svatbě Kate měla nejhezčí šaty a zadek Pippa…i i mi s Meghan přijdou typově stejný…si bráchové rovnou mohli vzít ségry ![]()