Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2220
15.5.18 17:13

Bych chtěla vidět ty krasavice za pc :)
Náhodou je šmrncovní, hodí se k sobě, mají úplně stejne nosy, všiml si někdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.5.18 17:14

A že se opičí po Kare hadrama…oni ten styl maj tak trochu nařízenej, to bude tím. Ale hezký jsou obě, jen mě osobně přijde Kate vyžilá a na sůj věk vypada prostě staře v obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.5.18 17:14

@malá_holka Tak já zastávám celou dobu názor, že bych s nimi nikdy neměnila. Jejich život je vlastně jejich práce a podle mě pěkná dřina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.5.18 17:15
@hoju píše:
@malá_holka Tak já zastávám celou dobu názor, že bych s nimi nikdy neměnila. Jejich život je vlastně jejich práce a podle mě pěkná dřina. :think:

tak :nevim: jsou svým způsobem chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.18 17:17
@citeria píše:
Je nádherná, má vkus a styl. Harry je taky fešák, spolu působí příjemně a sympaticky. Kate je „holka z lidu“, která se chová s grácií, proto si získala srdce Britů. Nicméně humbuk kolem třetího těhotenství mi už přijde trochu na palici. 8o :D Will se mi jako chlap nelíbí, připomíná mi svého otce. Osobně si myslím, že obě manželství vydrží, přeci jen si to asi chlapci dobře rozmysleli, když je sleduje celý svět :palec:

Proč holka z lidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.5.18 17:23

Libi se mi hodne, je krasna. Vypada rozhodne mladsi nez Kate a je mi sympaticky, ze monarchie dela ustupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 17:24
@anonymouss píše:
Okeeey :mrgreen: :zed:
Tady bude ještě veselo…
:mrgreen: taky myslím, a ještě tipuju velice obsáhlou diskuzi, protože mluvit o někom, koho vlastně neznám, to vydá tak na 100 stran komentářů
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.18 17:25

@Tableta No a není? Dcera letušky a pilota, s Williamem se seznámila na univerzitě, nejdříve kamarádství potom vztah. Podle mě ji mají Britové tak rádi proto, že její příběh připomíná ten o Popelce, aneb jak obyčejná holka ke štěstí přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
15.5.18 17:26
@Pipilota Citrónie píše: :mrgreen: taky myslím, a ještě tipuju velice obsáhlou diskuzi, protože mluvit o někom, koho vlastně neznám, to vydá tak na 100 stran komentářů

Jojo, namyšlená opička, falešná přehrávající černoška…
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 17:29
@anonymouss píše:
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny 8o :roll:

Dáme popcorn? Děvčata už se rozřazují do družstev, fandíš Kate nebo Meghan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
15.5.18 17:32
@anonymouss píše:
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny 8o :roll:

Ja krasna jsem a ty? :D jinak nechapu rozhorceni, zakladatelka chtela vedet jestli se nam libi, tak vyjadrujeme nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
15.5.18 17:35
@zudina píše:
Ja krasna jsem a ty? :D jinak nechapu rozhorceni, zakladatelka chtela vedet jestli se nam libi, tak vyjadrujeme nazor

Vidím a cítím rozdíl mezi:
„Ne, nelíbí se mi“ a tvým původním „meghan mi proste bohuzel pripomina opici

Tobě to přijde stejné? :think:

Příspěvek upraven 15.05.18 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.18 17:35

@citeria Nepřijde mi. V tom případě je Meghan taky holka z lidu, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 17:38

Mě se líbí, přijde mi krásná a sympatická.
Já si hlavně myslím, že to je z královské rodiny dobrý tah, ona určitě přitáhne hodně pozornosti a peněz do státní pokladny. Mě to přijde promyšlené, protože zrovna takový typ jim v královské rodině chybí. A ona je protiklad Kate, každá bude mít svoje fanoušky a dohromady to dá víc peněz.
Jinak o královské rodině si nemůže nikdo nic myslet, všechno je propracované PR, všichni jsou profesionální herci a celebrity. Nějaký poradce jim vybere akce, oblečení, co tam mají říkat atd. A pak z nich podplacení novináři udělají modní ikony, královny lidských srdcí, hrdiny, rodiče roku… a realita je úplně jinde. Ale peníze se sypou, oni by si všichni měli uvedomit, že tam nic není náhody, nějaký poradce tam vymýšlí prezentaci a královna (rada) tam vše odsouhlasí. Rozhodně našli způsob, jak se v dnešní době udrží a uživí královská rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
15.5.18 17:41

Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová