Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bych chtěla vidět ty krasavice za pc ![]()
Náhodou je šmrncovní, hodí se k sobě, mají úplně stejne nosy, všiml si někdo? ![]()
A že se opičí po Kare hadrama…oni ten styl maj tak trochu nařízenej, to bude tím. Ale hezký jsou obě, jen mě osobně přijde Kate vyžilá a na sůj věk vypada prostě staře v obličeji.
@malá_holka Tak já zastávám celou dobu názor, že bych s nimi nikdy neměnila. Jejich život je vlastně jejich práce a podle mě pěkná dřina. ![]()
@hoju píše:
@malá_holka Tak já zastávám celou dobu názor, že bych s nimi nikdy neměnila. Jejich život je vlastně jejich práce a podle mě pěkná dřina.
tak
jsou svým způsobem chudáci.
@citeria píše:
Je nádherná, má vkus a styl. Harry je taky fešák, spolu působí příjemně a sympaticky. Kate je „holka z lidu“, která se chová s grácií, proto si získala srdce Britů. Nicméně humbuk kolem třetího těhotenství mi už přijde trochu na palici.![]()
Will se mi jako chlap nelíbí, připomíná mi svého otce. Osobně si myslím, že obě manželství vydrží, přeci jen si to asi chlapci dobře rozmysleli, když je sleduje celý svět
Proč holka z lidu?
Libi se mi hodne, je krasna. Vypada rozhodne mladsi nez Kate a je mi sympaticky, ze monarchie dela ustupky.
@anonymouss píše:
Okeeey![]()
Tady bude ještě veselo…
@Tableta No a není? Dcera letušky a pilota, s Williamem se seznámila na univerzitě, nejdříve kamarádství potom vztah. Podle mě ji mají Britové tak rádi proto, že její příběh připomíná ten o Popelce, aneb jak obyčejná holka ke štěstí přišla.
@Pipilota Citrónie píše:taky myslím, a ještě tipuju velice obsáhlou diskuzi, protože mluvit o někom, koho vlastně neznám, to vydá tak na 100 stran komentářů
Jojo, namyšlená opička, falešná přehrávající černoška…
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny
![]()
@anonymouss píše:
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny![]()
Dáme popcorn? Děvčata už se rozřazují do družstev, fandíš Kate nebo Meghan?
@anonymouss píše:
Opravdu bych chtěla vidět ty hvězdné mamyny![]()
Ja krasna jsem a ty?
jinak nechapu rozhorceni, zakladatelka chtela vedet jestli se nam libi, tak vyjadrujeme nazor
@zudina píše:
Ja krasna jsem a ty?jinak nechapu rozhorceni, zakladatelka chtela vedet jestli se nam libi, tak vyjadrujeme nazor
Vidím a cítím rozdíl mezi:
„Ne, nelíbí se mi“ a tvým původním „meghan mi proste bohuzel pripomina opici“
Tobě to přijde stejné? ![]()
Příspěvek upraven 15.05.18 v 17:35
@citeria Nepřijde mi. V tom případě je Meghan taky holka z lidu, ne? ![]()
Mě se líbí, přijde mi krásná a sympatická.
Já si hlavně myslím, že to je z královské rodiny dobrý tah, ona určitě přitáhne hodně pozornosti a peněz do státní pokladny. Mě to přijde promyšlené, protože zrovna takový typ jim v královské rodině chybí. A ona je protiklad Kate, každá bude mít svoje fanoušky a dohromady to dá víc peněz.
Jinak o královské rodině si nemůže nikdo nic myslet, všechno je propracované PR, všichni jsou profesionální herci a celebrity. Nějaký poradce jim vybere akce, oblečení, co tam mají říkat atd. A pak z nich podplacení novináři udělají modní ikony, královny lidských srdcí, hrdiny, rodiče roku… a realita je úplně jinde. Ale peníze se sypou, oni by si všichni měli uvedomit, že tam nic není náhody, nějaký poradce tam vymýšlí prezentaci a královna (rada) tam vše odsouhlasí. Rozhodně našli způsob, jak se v dnešní době udrží a uživí královská rodina.
Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé ![]()