Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šarlota4 píše:
Ja jsem tyhle emocni vylevy hlasila pri pripitku, kdy jsem rikala proc si ho beru a co pro me znamenadojala jsem sama sebe
Já mu to chci říct, jen nevím kdy a jak. Promyslim to.
@Šarlota4 píše:
Ale maj to teda dlouhy jak tejden
Nemají. Aspoň si to stihnou prožít.
Mne zaujalo že nevěsta po příchodu dala pryč kytku. U nás bývá v ruce celou dobu skoro.
@andelka83 My jsme se během slibu drželi za ruce, takže by kytka zavazela. Ale většinu obřadu jsem ji držela, jen na slib pak dala svědkyni. Myslím, že tady to mělo podobný důvod.
@andelka83 Nám dal oddávající vybrat z různých možných formulací církevního slibu, tak jsme si vybrali a bylo to hodně podobné tomu co byl v obřadu Harryho a Meghan - taková ta největší klasika. Normálně jsem se tu dojala vzpomínkami, ale asi za to můžou i těhotenské hormony ![]()
Megan je moc krásná. I jako pár se mi líbí. Jaká je nebo není, to si netroufám hodnotit. Jen bych jim moc přála, aby jim manželství vyšlo a byli šťastní. ![]()
@andelka83 píše:
Mne zaujalo že nevěsta po příchodu dala pryč kytku. U nás bývá v ruce celou dobu skoro.
Ja jsem zadala na matrice co nejkratsi obrad
takze do 5 minut hotovo.
@Hazentla píše:
@andelka83 My jsme se během slibu drželi za ruce, takže by kytka zavazela. Ale většinu obřadu jsem ji držela, jen na slib pak dala svědkyni. Myslím, že tady to mělo podobný důvod.
Aha, my jsme se drželi za jednu ruku.
@Šarlota4 píše:
Ja jsem zadala na matrice co nejkratsi obradtakze do 5 minut hotovo.
No, jsem zvědavá jak to dopadne, též jsme půlku věcí odmítli. Proslovy, básničky, ceremoniářku..
Šaty hrozný čekala jsem něco zajímavého, tyhle jsou naprosto obyčejný nevím proč stály takové peníze dost mě zklamala
Mě překvapily ty šaty, čekala jsem něco odvážnějšího, ale jsou krásné a slušely jí.. šaty jsou od Givenchy tak ty levné nebývají..
Šaty, materiál - vysoká sofistikovaná krejčovina, dohromady se závojem a výraznou tiárou to byla nádhera. Měla být jako Kate nebo Pippa v krajkách? Vždyť by to k ní vůbec nešlo. Je rozvedená, je jí 36, měla pro ni naprosto dokonalé šaty.
@Poison Eve píše: Šaty, materiál - vysoká sofistikovaná krejčovina, dohromady se závojem a výraznou tiárou to byla nádhera. Měla být jako Kate nebo Pippa v krajkách? Vždyť by to k ní vůbec nešlo. Je rozvedená, je jí 36, měla pro ni naprosto dokonalé šaty.
Presne tak ![]()