Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2997
15.5.18 16:03

Meghan Markle

Jak na vás působí nový nadhcázející člen královské rodiny? Jen tak ze zajímavosti, dle mě se Kate nemůže vyrovnat, ač by chtěla být sebemilejší, ten její herecký úsměv se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3819
15.5.18 16:08

Me se nelibi. Navic nechapu proc si Harry vybral cernosku a o tolik starsi, rozvedenou, ale je to asi znamka ze ji ma fakt rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.5.18 16:08

@freeport a mě jo :lol:
A je mi jí líto…svatba a její tatínek dostal infarkt…takže jí nepovede k oltáři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
15.5.18 16:10
@Petra Z píše:
@freeport a mě jo :lol:
A je mi jí líto…svatba a její tatínek dostal infarkt…takže jí nepovede k oltáři

Ona se svym otcem nema dobry vztah jsem cetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
15.5.18 16:14

Na mě působí nepřirozeně a přijde mi že se snaží napodobit Kate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
15.5.18 16:18

Mě je to třeba uplně jedno a neřeším to, maji se rádi tak co, vybirat si partnera podle diktátu královské rodiny je omezující. Spíš nechápu ten humbuk, krásná je taky o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.5.18 16:18

Na mně působí afektovaně s nacvičeným úsměvem. Kate je na pohled milá a příjemná, což se o Meghan říct nedá. Myslím, že Harry má navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.18 16:21

Přijde mi strašně umělá /falešná. Plus co předvádí její rodina taky není zrovna nejlepší vizitka.

• Citovat
  • Upravit
27587
15.5.18 16:23

@niki V krásná? tak to mi nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
15.5.18 16:25
@ka2ka píše:
@niki V krásná? tak to mi nepřijde :think:

Me taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.18 16:31
@freeport píše:
Jak na vás působí nový nadhcázející člen královské rodiny? Jen tak ze zajímavosti, dle mě se Kate nemůže vyrovnat, ač by chtěla být sebemilejší, ten její herecký úsměv se mi nelíbí.

Mně se líbí. A Harrymu taky. To je asi nejdůležitější. Kate se mi zda hezká taky, chtěla bych mít její nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.5.18 16:33
@lucenka píše:
Přijde mi strašně umělá /falešná. Plus co předvádí její rodina taky není zrovna nejlepší vizitka.

Tak za to ona asi nemůže jak se chovají ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.18 16:35
@freeport píše:

Nejošklivější je určitě Camilla a Harry s Willem můžou být rádi, že nezdědili „krásu“ po otci. Mně jsou prostě sympatičtí a v budoucnu se ukáže, jestli si vybral Harry dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.5.18 16:37

:roll: :roll: :roll: :roll: trapný téma, ale když už :think: mě se líbí moc, hnuska Kate si k ní vzhledem nemůže čuchnout. Vypadala staře už ve 20. Ale nezávidím jí nějakou,,královskou rodinu" a krev. V čem jsou lepší než ostatní? Myslím, že je vše jen pozlátko a realita bude pěkně hnusná a tvrdá. Jo a Harry se mi líbí taky mnohem víc. Will je šereďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.5.18 16:43

Jinak mě se líbí, je moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie