Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě je sympatictejsi než Kate. Ale to by mi byla sympatictejsi každý, tu manii okolo Kate jsem nikdy nepochopila. A ne, opravdu jim nezávidím, ani jedné. Takový život bych žít nechtěla, jsem ráda anonymní.
Mně se líbí strašně moc, je mi tisíckrát víc sympatičjětší než Kate. Úsměv Kate na mě působí falešně. Meghan na mě oprotí ní působí moc mile, stejně jako Lady Diana.
Příspěvek upraven 15.05.18 v 16:51
Mě se líbí i Kate je moc sympatická, nemyslím si, že by byli princové hlupáci, aby si vybírali nějaké mrchy.
Mně se líbí. Její otec s bratrem, no jo, člověk si rodinu nevybírá, ale oni se mi nelíbí. A Kate se mi také líbí, je milá, vždycky ji vidím na fotkách jen s úsměvem, nejsou okolo ní skandály, nevím, proč by ji měl někdo nazývat hnuska Kate. ![]()
@zudina píše:
Me se nelibi. Navic nechapu proc si Harry vybral cernosku a o tolik starsi, rozvedenou, ale je to asi znamka ze ji ma fakt rad
Není černoška, je mulatka. Je starší o rok a něco, to mi nepřijde jako trága. V dnešní době je rozvedenej každej druhej, to taky není (bohužel) nic hroznýho. Mě to spíš udivuje obráceně, já bych muže s takovou minulostí nechtěla ![]()
Tady jde krasne videt takova ta zenska prejicnost
..Kazdy se nemusi libit kazdemu, ale napsat o ni, ze je oskliva, to snad neni ani mozny.
Musí být nepříjemné být pořád pod drobnohledem a nesmět udělat chybu, navíc být neustále porovnávaná. Je mi jí i líto. Obě nevěsty jsou hezké, jaké jsou uvnitř, to vědí nejlépe ti, co si je vybrali.
@Eemii píše:
Tady jde krasne videt takova ta zenska prejicnost..Kazdy se nemusi libit kazdemu, ale napsat o ni, ze je oskliva, to snad neni ani mozny.
Tak ja preju krasu kazdymu ale meghan mi proste bohuzel pripomina opici, tema bylo zalozeno abychom vyjadrily nazor ne?
@malá_holka píše:![]()
![]()
![]()
trapný téma, ale když už
mě se líbí moc, hnuska Kate si k ní vzhledem nemůže čuchnout. Vypadala staře už ve 20. Ale nezávidím jí nějakou,,královskou rodinu" a krev. V čem jsou lepší než ostatní? Myslím, že je vše jen pozlátko a realita bude pěkně hnusná a tvrdá. Jo a Harry se mi líbí taky mnohem víc. Will je šereďák.
zvlastni nazorPříspěvek upraven 15.05.18 v 16:57
Je mi jedno, ale moc sympatická není. Myslím si, že manželství nevydrží, ale to je jen můj tip… přála bych jim, aby vydrželo, ale nějak mi k sobě nepasují…
@zudina píše:
Tak ja preju krasu kazdymu ale meghan mi proste bohuzel pripomina opici, tema bylo zalozeno abychom vyjadrily nazor ne?
Okeeey
![]()
Tady bude ještě veselo…
Je nádherná, má vkus a styl. Harry je taky fešák, spolu působí příjemně a sympaticky. Kate je „holka z lidu“, která se chová s grácií, proto si získala srdce Britů. Nicméně humbuk kolem třetího těhotenství mi už přijde trochu na palici.
Will se mi jako chlap nelíbí, připomíná mi svého otce. Osobně si myslím, že obě manželství vydrží, přeci jen si to asi chlapci dobře rozmysleli, když je sleduje celý svět ![]()
Mně se vzhledově neskutečně moc líbí. Je fakt krásná a přijde mi i sympatická. Její úsměv se mi zdá upřímný, ale jestli to tak je, to ví jen ona a možná blízké okolí.
Jediné co můžu ještě tak soudit je její vkus na oblékání a ten má podle mě úžasný. ![]()
Usmívat se zvládnej každej, když ví, že ho fotí nonstop. Přemýšlely jste někdy nad tím, že to je vlastně popis jejich práce?
být šik, dělat charitu, líbit se hlavně Anglii, ale i světu. Honosně večeřet, cestovat a stýkat se se státníky, nemyslím si, že to je šťastnej život. A myslím si, že je to fakt přetvářka a nejradši by od toho utekli. Jak působila navenek Diana a jaký hnusy pak vypluly napovrch?
Radši nevědět co se tam děje. Podle mě jen celá familie čeká až stará královna natáhne bačkory a oni se možná budou moct na chvíli malinko nadechnout.