Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
16.5.18 10:10
@pe-terka píše:
těžko říct. Spíš to asi vypadá líp, když si princ bere „slečnu“. Ale myslím, že není jediný z „modré krve“, kdo si bere rozvedenou. Někde ve Skandinávii už toto proběhlo.

I španělská Letizia byla rozvedená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
16.5.18 10:19

MM je velmi hezká či spise atraktivní. Věřím, ze pro spoustu chlapů ma sexappeal; rodinu si člověk nevybírá, i když teda naredeni kralovske krve takovou americkou komediantskou, rozhadanou rodinou, to musí byt pro konzervativni královnu silny kafe. Co se týká uprimnosti a vrelosti úsměvů, co si budem povidat, ani na chvíli nemůžou vypadnout z role, takže jaci jsou ve skutečnosti, to vedi jen nejblizsi. Jiste je, ze na WC urcite taky prdi :D a jsou to porad JEN lidi, obraz pro veřejnost musi byt ale za vsech okolností dokonalý, docela náročné, to, co se děje v rodine MM, tomu nesvědčí…
Mam-li byt uprimna, z mého pohledu je MM takova „sprosta“ do britske královské rodiny, nevim, jak to lip napsat, proste mi tam nesedi typove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.5.18 13:49
@Malaga píše:
I španělská Letizia byla rozvedená

ano, máš pravdu. A pak tuším Norka - Dánka - já ted nevím..Mate Merit nebo tak nějak, ještě i nějkou pochybnou minulost měla…A kdo ví, jestli neměla i dítě z předešlého vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.5.18 13:53

@robinka ano, myslím, že pro konzervativní duši královny Alžběty musí být původ MM docela silné kafe :lol: Ale svéh času ji vytrénovala Diana, a těch problematických snach měla víc - vévodkyně Sarah tuším. Její dcery jsou taky pěkná čísla, takže Alžběta už je otrlá :mrgreen: Mě na MM překvapilo, že bych vůbec nepoznala, že je míšenka. Její mamka je jasná černoška, otec běloch, Megan je tmavá, ale rysy má „naše“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.5.18 14:10
@pe-terka píše:
@robinka ano, myslím, že pro konzervativní duši královny Alžběty musí být původ MM docela silné kafe :lol: Ale svéh času ji vytrénovala Diana, a těch problematických snach měla víc - vévodkyně Sarah tuším. Její dcery jsou taky pěkná čísla, takže Alžběta už je otrlá :mrgreen: Mě na MM překvapilo, že bych vůbec nepoznala, že je míšenka. Její mamka je jasná černoška, otec běloch, Megan je tmavá, ale rysy má „naše“.

to teda opravdu ne, vůbec bych neřekla, že její matka je afroameričanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.18 14:12
@robinka píše:
MM je velmi hezká či spise atraktivní. Věřím, ze pro spoustu chlapů ma sexappeal; rodinu si člověk nevybírá, i když teda naredeni kralovske krve takovou americkou komediantskou, rozhadanou rodinou, to musí byt pro konzervativni královnu silny kafe. Co se týká uprimnosti a vrelosti úsměvů, co si budem povidat, ani na chvíli nemůžou vypadnout z role, takže jaci jsou ve skutečnosti, to vedi jen nejblizsi. Jiste je, ze na WC urcite taky prdi :D a jsou to porad JEN lidi, obraz pro veřejnost musi byt ale za vsech okolností dokonalý, docela náročné, to, co se děje v rodine MM, tomu nesvědčí…
Mam-li byt uprimna, z mého pohledu je MM takova „sprosta“ do britske královské rodiny, nevim, jak to lip napsat, proste mi tam nesedi typove.

Vzhledem k tomu, že už se jejich potomci těžko dostanou na trůn, tak to bábrlinka neřeší. Jsem zvědavá (pokud tedy nějaké dítko budou mít), jak dopadne mix zrzka a její tmavší pleti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.5.18 14:13
@Kelsey píše:
Taky nechapu, jak nekdo napise, ze Kate je hnusna. Asi zoufalec :nevim:.
Obe jsou hezke, vypadaji mile.

ošklivá nebo nehezká není ani jedna. Mně osobně je Kate sympatičtější, ale je to věc názoru. Pěkné jsou obě, každá má v sobě jiné kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
16.5.18 14:23
@pe-terka píše:
@freeport Meghan je moc pěkná, ale rodinku má zvláštní. Na druhu stranu, rodiče si člověk nevybírá..Jaká je ona povahově, to se teprve projeví…Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.

Neodpustím si poznámku ke komentu: Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.

Ale on oficiálně královský dvůr nemluví o Meghan Markle jako o slečně.

Slečna je v angličtině Miss (např. to měla na svatebním oznámení Kate – Miss Catherine Middleton), protože vdaná předtím nebyla.

Meghan má na svatebním oznámení zkratku Ms Meghan Markle.

Zkratka Ms je v angličtině používaná pro ty ženy, které nechtějí, aby se vědělo, jestli jsou vdané, nebo svobodné.

Oficiálně pro vdané paní je v angličtině používána zkratka Mrs (psáno před jménem), např. Mrs Tininas. :)

Příspěvek upraven 16.05.18 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.18 14:29
@tininas píše:
Neodpustím si poznámku ke komentu: Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.

Ale on oficiálně královský dvůr nemluví o Meghan Markle jako o slečně.

Slečna je v angličtině Miss (např. to měla na svatebním oznámení Kate – Miss Catherine Middleton), protože vdaná předtím nebyla.

Meghan má na svatebním oznámení zkratku Ms Meghan Markle.

Zkratka Ms je v angličtině používaná pro ty ženy, které nechtějí, aby se vědělo, jestli jsou vdané, nebo svobodné.

Oficiálně pro vdané paní je v angličtině používána zkratka Mrs (psáno před jménem), např. Mrs Pe-terka. :)

Ale pe. terka asi reaguje na český článek, kde opravdu bylo slečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
16.5.18 14:47

Nevím, na co pe-terka reagovala, protože neuvedla zdroj. :)

Jen jsem to chtěla uvést na pravou míru.

PS: Rozhodně se nechci pouštět do nějakých písemných přestřelek. A plně chápu, že se toto info ztratilo někdo v překladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.18 14:54
@tininas píše:
Nevím, na co pe-terka reagovala, protože neuvedla zdroj. :)

Jen jsem to chtěla uvést na pravou míru.

PS: Rozhodně se nechci pouštět do nějakých písemných přestřelek. A plně chápu, že se toto info ztratilo někdo v překladu.

OK, já to četla jen na Seznamu, bulvární články v originále nečtu, na to mi stačí česká drbna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.5.18 16:32

@tininas aha - tak jsem nazrazila na špatný - nebo nedůsledný - překlad textu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.5.18 16:33
@Russet píše:
Ale pe. terka asi reaguje na český článek, kde opravdu bylo slečna.

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
16.5.18 16:59

*

Příspěvek upraven 16.05.18 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935