Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
15.5.18 17:46

@astoret :palec: :lol: To je pravda. Ono, když někdo řekne, že je ošklivá, tak si pak řeknu jak pak asi vypadám v očích druhých já, když ona vypadá takhle… :mrgreen: Ale je pravda, že každý má jiné preference a líbí se mu něco jiného. Ale ošklivá… Bojím se vyjít na ulici. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.5.18 17:48
@astoret píše:
Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé :D

přesně, za mě je neutrální, nemůžu říct, že by se mi extra líbila, ale upřímně musím říct, že je hezká, ošklivá žena vypadá opravdu jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.5.18 18:24

Je hezká, má příjemný úsměv. Kdybych si neprecetla, ze maminka je cernoska, ani bych si to neuvědomila, jako kdyby na tom zalezelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.5.18 18:26

Ja ji miluju uz ze serialu Suits.. bez ni by byl polovicni. Prijde mi nádherna, sexy a charismaticka. Vubec se Harrymu nedivim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.5.18 18:41

Me se libi. Nevidim duvod, proc by se mela vyrovnavat Kate.
Hlavni je, ze ji ma Harry rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.5.18 18:45

Taky nechapu, jak nekdo napise, ze Kate je hnusna. Asi zoufalec :nevim:.
Obe jsou hezke, vypadaji mile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
15.5.18 18:53

Mně se líbila už v Suits, ale je fakt, že když jsem četla, že se s Harrym zasnoubili, dost mě to překvapilo :) Moc se mi do královské rodiny nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.5.18 18:57

@freeport Mně se líbí. Stejně tak Kate. Fandím jim. Nicméně, ani s jednou bych neměnila, ani vzhled, ani chlapa, ani život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
15.5.18 19:14

Líbí se mi Meghan i Kate, obě jsou hezké. Hezká byla i Diana.

• Citovat
  • Upravit
1054
15.5.18 20:17
@zudina píše:
Tak ja preju krasu kazdymu ale meghan mi proste bohuzel pripomina opici, tema bylo zalozeno abychom vyjadrily nazor ne?

kdyby o ní nepsali, že má matku černošku, tak to ani nepoznám..
to Serena Williams ji připomíná mnohem víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.5.18 20:23
@astoret píše:
Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé :D

no ty ošklivé si právě o sobě myslí, že jsou krásné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
15.5.18 21:13

Přijdou mi obě pěkné. Ale Meghan v tom umí líp chodit. Je to herečka z povolání! Tak je jasné, že se usmívá. Jsou to opravdu nastrčené figurky, chléb a hry. Mám pocit, že na to šli rychle. 2 roky vztahu mi přijde do královské (reprezentativní) rodiny málo. Harrymu jsem přála Chelsy Davy :). Meghan je majetnická, mám pocit z fotek. U zasnoubení ho držela tak zvláštně u rozhovoru, oběma rukama nebo jak to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.5.18 21:23

@freeport Meghan je moc pěkná, ale rodinku má zvláštní. Na druhu stranu, rodiče si člověk nevybírá..Jaká je ona povahově, to se teprve projeví…Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.18 21:53
@pe-terka píše:
@freeport Meghan je moc pěkná, ale rodinku má zvláštní. Na druhu stranu, rodiče si člověk nevybírá..Jaká je ona povahově, to se teprve projeví…Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.

Z pohledu naší etikety se má oslovovat každá žena lehce přes dvacet paní. V Británii možná rozvodem zeslečnovatí i padesátnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.5.18 21:59
@Russet píše:
Z pohledu naší etikety se má oslovovat každá žena lehce přes dvacet paní. V Británii možná rozvodem zeslečnovatí i padesátnice :nevim:

těžko říct. Spíš to asi vypadá líp, když si princ bere „slečnu“. Ale myslím, že není jediný z „modré krve“, kdo si bere rozvedenou. Někde ve Skandinávii už toto proběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová