Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@astoret
To je pravda. Ono, když někdo řekne, že je ošklivá, tak si pak řeknu jak pak asi vypadám v očích druhých já, když ona vypadá takhle…
Ale je pravda, že každý má jiné preference a líbí se mu něco jiného. Ale ošklivá… Bojím se vyjít na ulici. ![]()
@astoret píše:
Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé
přesně, za mě je neutrální, nemůžu říct, že by se mi extra líbila, ale upřímně musím říct, že je hezká, ošklivá žena vypadá opravdu jinak ![]()
Je hezká, má příjemný úsměv. Kdybych si neprecetla, ze maminka je cernoska, ani bych si to neuvědomila, jako kdyby na tom zalezelo
Ja ji miluju uz ze serialu Suits.. bez ni by byl polovicni. Prijde mi nádherna, sexy a charismaticka. Vubec se Harrymu nedivim ![]()
Me se libi. Nevidim duvod, proc by se mela vyrovnavat Kate.
Hlavni je, ze ji ma Harry rad.
Taky nechapu, jak nekdo napise, ze Kate je hnusna. Asi zoufalec
.
Obe jsou hezke, vypadaji mile.
Mně se líbila už v Suits, ale je fakt, že když jsem četla, že se s Harrym zasnoubili, dost mě to překvapilo
Moc se mi do královské rodiny nehodí.
@freeport Mně se líbí. Stejně tak Kate. Fandím jim. Nicméně, ani s jednou bych neměnila, ani vzhled, ani chlapa, ani život ![]()
Líbí se mi Meghan i Kate, obě jsou hezké. Hezká byla i Diana.
@zudina píše:
Tak ja preju krasu kazdymu ale meghan mi proste bohuzel pripomina opici, tema bylo zalozeno abychom vyjadrily nazor ne?
kdyby o ní nepsali, že má matku černošku, tak to ani nepoznám..
to Serena Williams ji připomíná mnohem víc ![]()
@astoret píše:
Tak líbit se někomu může a nemusí, to je subjektivní, ale napsat, že je ošklivá? tak to opravdu není, bože..jestli takovéhle ženě někdo řekne, že je ošklivá, nechci vidět ty opravdu ošklivé
no ty ošklivé si právě o sobě myslí, že jsou krásné ![]()
Přijdou mi obě pěkné. Ale Meghan v tom umí líp chodit. Je to herečka z povolání! Tak je jasné, že se usmívá. Jsou to opravdu nastrčené figurky, chléb a hry. Mám pocit, že na to šli rychle. 2 roky vztahu mi přijde do královské (reprezentativní) rodiny málo. Harrymu jsem přála Chelsy Davy
. Meghan je majetnická, mám pocit z fotek. U zasnoubení ho držela tak zvláštně u rozhovoru, oběma rukama nebo jak to říct.
@freeport Meghan je moc pěkná, ale rodinku má zvláštní. Na druhu stranu, rodiče si člověk nevybírá..Jaká je ona povahově, to se teprve projeví…Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.
@pe-terka píše:
@freeport Meghan je moc pěkná, ale rodinku má zvláštní. Na druhu stranu, rodiče si člověk nevybírá..Jaká je ona povahově, to se teprve projeví…Jen se musím smát, když o ní oficiálně královský dvůr mluví jako o slečně, ačkoli slečna není.
Z pohledu naší etikety se má oslovovat každá žena lehce přes dvacet paní. V Británii možná rozvodem zeslečnovatí i padesátnice ![]()
@Russet píše:
Z pohledu naší etikety se má oslovovat každá žena lehce přes dvacet paní. V Británii možná rozvodem zeslečnovatí i padesátnice
těžko říct. Spíš to asi vypadá líp, když si princ bere „slečnu“. Ale myslím, že není jediný z „modré krve“, kdo si bere rozvedenou. Někde ve Skandinávii už toto proběhlo.