Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@astoret mně tohle blízké není, já jsem konzervativní katolík, takže varhany a schola. Tyhle emoční výlevy jsou moc. Ale v Americe je to běžné, zvlášť u černochů. Jako byl to dobrý kontrast. Jako oni sami no.
@dagmarkaa píše:
Také se mi hned vybaví srpen 1997 a zpráva v rádiu, zrovna jsme jeli s našima autem mrknout na internát, kam jsem měla jít po prázdninách.
já seděla na intru a slyšela jsem to z rádia. Taky jsem byla v šoku.
@Hazentla píše:
@andelka83 Stejný slib se dává při každém církevním obřadu, resp. je pár variant, ale všechny podobné. My jsme si taky slibovali, byl to moc silný okamžikA dali jsme to z hlavy, bez předříkávání.
Přišlo nám to takové víc od srdce, než jen opakovat…
Hezká svatba!
Taky. ![]()
Příspěvek upraven 29.03.19 v 18:38
@andelka83 píše:
@astoret mně tohle blízké není, já jsem konzervativní katolík, takže varhany a schola. Tyhle emoční výlevy jsou moc. Ale v Americe je to běžné, zvlášť u černochů. Jako byl to dobrý kontrast. Jako oni sami no.
Kdo není na tento styl kázání zvyklý, tak je z toho paf. ![]()
@Poison Eve píše: Šaty, materiál - vysoká sofistikovaná krejčovina, dohromady se závojem a výraznou tiárou to byla nádhera. Měla být jako Kate nebo Pippa v krajkách? Vždyť by to k ní vůbec nešlo. Je rozvedená, je jí 36, měla pro ni naprosto dokonalé šaty.
Přesně tak.Bral si rozvedenou ženu, a ještě k tomu starší, takže nějaké kraječky by se k ní moc už nehodily.
@nostress já jsem též starší nevěsta a budu se vdávat podruhé. Já bych třeba na sebe nevzala závoj. To mi nepřijde úplně vhodné. Ona ho možná mít musela, chtěla? Tak zas uzpůsobila šaty.
@andelka83 píše:
@nostress já jsem též starší nevěsta a budu se vdávat podruhé. Já bych třeba na sebe nevzala závoj. To mi nepřijde úplně vhodné. Ona ho možná mít musela, chtěla? Tak zas uzpůsobila šaty.
Nevím to přesně, ale myslím, že ano.
@nostress teď jsem četla že britské nevěsty mají korunku a závoj. A ten na sobě nese spoustu symbolů. Takže to je asi dané.
Je to po matce černoška. Kate se jim daleko víc hodí do rodiny!
https://www.blesk.cz/…t-dukaz.html
Tak co, je nebo neni?
Mne je tedy osobne nesympaticka, takze se klidne priklanim i k tomu, ze maji nahradni matku. ![]()
@robinka píše:
https://www.blesk.cz/…t-dukaz.htmlTak co, je nebo neni?Mne je tedy osobne nesympaticka, takze se klidne priklanim i k tomu, ze maji nahradni matku.
já myslím, že je. Náhradní matka je konspirační teorie. Já ji neznám, ale můj osobní pocit je, že je mi krajně nesympatická.
@robinka brisko mi neprijde vubec jako “umele”. Teh.bricho meni tvar behem dne x krat, podle toho jak dite zrovna je. A ne kazdy musi mit klasicky buben.
tohle mi fakt prijde za vlasy pritazene.
@robinka a jeje, zase ověřené řeči z Blesku a jemu podobných
. Kdyby nebyla těhotná, tak si nebude vycpávat tělo polštářem, ale pořídí si umělé břicho, které se dnes určitě dá nechat vyrobit, s jejich příjmy bezesporu. A nebude si tam cpát polštář
![]()
@robinka
A já půjdu proti proudu. Mně se líbí moc. A jestli je nebo není - myslím, že je. Jistotu nemám, nesvítla jsem jim u toho, ale nemám pocit, že by museli něco hrát.
@Aduš8 píše:
@robinka a jeje, zase ověřené řeči z Blesku a jemu podobných![]()
. Kdyby nebyla těhotná, tak si nebude vycpávat tělo polštářem, ale pořídí si umělé břicho, které se dnes určitě dá nechat vyrobit, s jejich příjmy bezesporu. A nebude si tam cpát polštář
![]()
Právě. Mohlo se ji mimino šoupnout v břiše a nosí třeba ten podpůrný pás. Vůbec by mě nenapadlo, že není těhotná. Úplně září. Vím, že je hérečka. Teda bývalá. Ale tohle by asi nezahrála.