Meghan Markle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
25.1.19 15:03
@marin píše:
@Russet to už bude pozdě. :lol: Vždyť jak se znali dlouho? 2 roky?

Asi, nesleduju to tak podrobně. Mohla si na něj líčit ale vypadají prostě šťastní. Kdo vidí v jejím úsměvu faleš, tak ať vidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 15:10
@marin píše:
@Russet to už bude pozdě. :lol: Vždyť jak se znali dlouho? 2 roky?

kolik bab v běžným světě je těhotných po pár měsících? :nevim: a chtějí svatbu? to jsou zas úvahy a postřehy, zas to vsichni vědí líp než ti 2.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.1.19 15:18
@Lana25 píše:
kolik bab v běžným světě je těhotných po pár měsících? :nevim: a chtějí svatbu? to jsou zas úvahy a postřehy, zas to vsichni vědí líp než ti 2.

Tady ne epipi je spousta takových, co do toho vlétly po hlavě a kupodivu se drží. To fakt nejde zobecnit. Je by mohlo u sebe držet i to, že je lidi jako pár zbožňují :P Protože kam šlápnou, tam jsou davy. No nechci vidět ten masakr před porodnicí. Chudák Kate to musela absolvovat už 3× a po pár hodinách se fotit nastrojená a namalovaná před porodnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.1.19 17:07

Tak o vztahu Megan a Harryho pochybují i odborníci. Přece jenom Megan není zrovna moc typická manželka na reprezentaci. Byla zvyklá si dělat co chce, říkat co chce. A teď nemůže. Je otázka jestli se dokáže smířit s takhle sešňerovaným životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 17:09
@Netopirek píše:
Tak o vztahu Megan a Harryho pochybují i odborníci. Přece jenom Megan není zrovna moc typická manželka na reprezentaci. Byla zvyklá si dělat co chce, říkat co chce. A teď nemůže. Je otázka jestli se dokáže smířit s takhle sešňerovaným životem.

Její životní role :mrgreen: Navíc tchýně prokázala smysl pro humor, když ji mezi sebe přijali, takže šněrovačka tak pevná nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.1.19 17:12

@Russet Tak já jsem třeba v den porodu byla pokaždé nabytá energií, odpočatá…
Takže bych si ten cirkus raději dobyla v ten den a pak se schovala doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.1.19 17:15
@Russet píše:
Její životní role :mrgreen: Navíc tchýně prokázala smysl pro humor, když ji mezi sebe přijali, takže šněrovačka tak pevná nebude!

Mnoha mě by to i tak bylo moc, těch pravidel :mrgreen:
Třeba jí to půjde a bude jí to bavit. To se ukáže až časem. Ale jestli bude postupně porušovat víc a víc tradic. Tak si myslím, že bude mít i víc odpůrců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 17:17
@Netopirek píše:
@Russet Tak já jsem třeba v den porodu byla pokaždé nabytá energií, odpočatá…
Takže bych si ten cirkus raději dobyla v ten den a pak se schovala doma

Já byla po řezu, tak bych se tam nedoploužila. Ale kámošku braly mory, když to viděla, jak usměvavá a růžolící vévodkyně zdraví se synem v náručí plebs a ona chtěla jen spát a spát. A to měla celkem normální porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 17:19
@Netopirek píše:
Mnoha mě by to i tak bylo moc, těch pravidel :mrgreen:
Třeba jí to půjde a bude jí to bavit. To se ukáže až časem. Ale jestli bude postupně porušovat víc a víc tradic. Tak si myslím, že bude mít i víc odpůrců.

Jednoduché to nebude, ale to snad tušila předem. Není prototyp suché anglické lady. Možná proto Harry ztratil rozum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.1.19 17:26
@Russet píše:
Já byla po řezu, tak bych se tam nedoploužila. Ale kámošku braly mory, když to viděla, jak usměvavá a růžolící vévodkyně zdraví se synem v náručí plebs a ona chtěla jen spát a spát. A to měla celkem normální porod.

Ono je to jak kdo. U prvního a třetího porodu jsem se už na sále sháněla po záchodu a sprše. U třetí jsem dokonce zvažovala ambulantní porod.

A ve spoustě zemí je běžné, že se chodí domů už pár hodin po porodu. Dokonce prý i po císaři 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.1.19 17:30
@Russet píše:
Jednoduché to nebude, ale to snad tušila předem. Není prototyp suché anglické lady. Možná proto Harry ztratil rozum :)

Všechno ukáže čas. Třeba se stáhnou někam do ústraní a budu žít relativně normální životy, jako ostatní členové královské rodiny, vyjma následníků.

Přece jenom o sourozence prince Charlese jejich rodiny se bulvár tolik nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
25.1.19 17:36
@Netopirek píše:

jo odborníci :mrgreen: :mrgreen: :pankac: tak to pak jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.1.19 18:28
Mám štěstí, že odborníci nehodnotí mě, protože já bych se jim do tabulek fakt nevešla :lol: :mrgreen: ¨
@Netopirek
@Netopirek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.1.19 18:32

Já měla bříško v obou těhotenství téměř jako ona. Úplně si vybavuji úžas klienta, když jsem se s ním 6 týdnů před porodem loučila a on se ptal „kamže to jedete a na jak dlouho?“ Plus zezadu na mě těhotenství nebylo vidět, až do porodu jsem měla pas a u prvního těhotenství byl bezmála (cca :lol: ) prvním příznakem až „ten“ porod..

Jinak - čistě kvůli statistice :lol: - mně je sympatická :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.1.19 20:17

Mnozí si myslí, že je to právě naopak. To, že firma (takto o královské rodině mluví sama královna) není tak zkostnatělá, je možná jediná cesta, jak udržet tuto instituci. A ano, za mě královna si je toho vědoma, že to je cesta záchrany. A je vidět, že se v mnohém poučila.

@robinka
@robinka píše:
@Netopirek Souhlas. Rebelantstvi je pekna vec, ale kdyz vis, do ceho jdes, vdas se do nejluxusnejsi rodiny ve VB, primo královské, a to se vsemi vysadami, holt to obnasi, ze na platku prestanes prosazovat sebe a max. přizpůsobís svoje verejne vystupování. Ve vsem. Porusovani protokolu, byť malymi prohresky, je neucta k te stalete instituci, kterou kralovna a jeji rodina udrzuji v tradicnim chodu i v 21. stoleti, jak to my, konzervativci, mame radeji. Aspoň něco zustava zachovano, kdyz tradicni hodnoty dostavaji na pr… a cizi nenavistne ideologie vystrkuji sve hnusne pazoury ve stare dobre Anglii a vubec cele Evrope.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová