Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíš to opravdu či ironicky?
![]()
(Většina lidí neřeší souvislosti, pozadí. Poukazuje až na důsledek, který je v tom příběhu efektní a lidé jej chtějí vidět jako pohádku. Čímž nechci říci, že nakonec vše nedopadlo dobře. Tím dobře myslím pro ně).
@Russet píše:
Musela to být láska, když se vzdal trůnu.
@Magdaleeena píše:
Myslíš to opravdu či ironicky?![]()
(Většina lidí neřeší souvislosti, pozadí. Poukazuje až na důsledek, který je v tom příběhu efektní a lidé jej chtějí vidět jako pohádku. Čímž nechci říci, že nakonec vše nedopadlo dobře. Tím dobře myslím pro ně).
Zas až tak do podrobna jsem to nestudovala, ale asi se rádi měli, protože snad spolu vydrželi. Takže asi neironicky ![]()
Podle mě miluje být středem pozornosti. Proto taky prý oznámí narození dítěte až budou sami chtít (jestli jsem dobře pochopila). Vytvořila kolem porodu hotovou hysterii, naschvál. Dítě je možná už pár dní na světě. A kalhoty nosí podle mě doma ona. Ona určuje v osobních věcech, co bude, jak bude a Harry jen kývá.
@Dana066 píše:Škoda, že nechodí na EM…dokonale by sem zapadla…
Podle mě miluje být středem pozornosti. Proto taky prý oznámí narození dítěte až budou sami chtít (jestli jsem dobře pochopila). Vytvořila kolem porodu hotovou hysterii, naschvál. Dítě je možná už pár dní na světě. A kalhoty nosí podle mě doma ona. Ona určuje v osobních věcech, co bude, jak bude a Harry jen kývá.
@ontar píše: Škoda, že nechodí na EM…dokonale by sem zapadla…
No já nevím. Zatím to vypadá, že s ní polovina přispěvatelek do diskuse chodí každou sobotu na kafe.
@SlečnaDahlia píše:
No já nevím. Zatím to vypadá, že s ní polovina přispěvatelek do diskuse chodí každou sobotu na kafe.
Neuvěřitelne, ze? ![]()
Tady drahé dámy vidíte, jak zaručeně funguje bulvár. Snad ve všech mediich proběhlo, ze téměř zaručeně čekají holčičku.
Jj bulvár funguje. Já to tam nečtu. Sleduji jejich instagram ![]()
Ale i tak je mi prostě od pohledu nesympatická
@Levandulina píše:
Už se narodil
https://www.idnes.cz/…_lidicky_zar
Divila jsem se, že šla v těch podpatkách. Šlo se jí viditelně dost špatně..
Jméno Archie se mi moc nelíbí.