Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana066 píše:
Drží podle vás Meghan mimino správně? Já dítě nemám, tak by mě zajímal názor matekhttps://www.super.cz/…ternetu.html
Mně to připadá, že je to povětšinou zachycené ve chvíli, kdy se ho snaží přehodit do jiné pozice nebo urovnat v náručí, protože se vrtí, nebo pak se ho snaží asi nějak zabalit do té deky či co to je. To je pak snadné trefit snímek, kdy to vypadá, že ti dítě každou chvíli vyklouzne a nemusí to tak být. Zase někdo potřeboval senzaci.
@Michelle_M No asi tak nejak…ja jim fandim.
.jen at si to delaji po svem a svet se treba zvencne…vsichni soudi jen podle ulhaneho bulvaru..
@Hegy píše:
@Michelle_M No asi tak nejak…ja jim fandim..jen at si to delaji po svem a svet se treba zvencne…vsichni soudi jen podle ulhaneho bulvaru..
Asi jako ta údajná nevraživost mezi Kate a Maghan. Na Wimbledonu se usmívaly, tak hned napíšou, že budou asi nejspíš kámošky. Podle mě bude pravda někde uprostřed. Prostě se spolu naučily vycházet, každá je jiná. Ty úsměvy mi teda strojené nepřišly.
No holky přiznejte se kdo se moc nemusíte se švagrovou.
Já přítelkyni od partnerova bratra nemusím
@Netopirek píše:
Momentálně mám se švagrovou normální přátelský vztah. Vídáme se méně, ale na kafi si s ním mám co říct ![]()
@Russet píše:
Momentálně mám se švagrovou normální přátelský vztah. Vídáme se méně, ale na kafi si s ním mám co říct
Jestli to nebude tím, že se méně vydáte ![]()
My to teď taky máme vcelku OK. Ale jedno kafe stačí na probrání všech témat a pak ticho. To samé teď i s tchýni.
Jen si nejsem jistá kdo z nás má ty extrémnější názory. ![]()
@Hegy píše:
@Michelle_M No asi tak nejak…ja jim fandim..jen at si to delaji po svem a svet se treba zvencne…vsichni soudi jen podle ulhaneho bulvaru..
Tak to mě zase vadí. Jako ber to s rezervou, můj život to neovlivňuje, ale chápu britský lid, že jim jejich chování a její hra na princeznu vadí. Žít si na vysoké noze z peněz daňových poplatníků ano, to je v pohodě, ale podělit se potom s těmi daňovými poplatníky o nějaké střípky, to ne. To panička nechce a bude si to dělat po svém. Ta scéna z toho Wimbledonu to jasně ukázala. Šla si sednout do privilegovaného královského lože, to jí bylo milé, a pak její ochranka zakazovala lidem ji fotit. To je naprosto přesné. Každý život má dvě stránky, ona žije v královském luxusu placeném z peněz daňových poplatníků, k tomu se váže ale ta druhá stránka pozornosti. A to ona ne, bude si to dělat po svém. Já znám její obraz z médií, asi jako všichni, asi jako ti, co jí fandí a asi jako ti, co ji nefandí. Já jí tedy nefandím ani omylem. Chybí jí chytrost to vybalancovat jako Kate. Ti si střeží soukromí až až a přesto je lid uspokojen.
@Netopirek píše:
ja ani jednu, ale on je nemusí nikdo
jeden svagr se rozvadi, druhy k tomu nema daleko…
@Šáruší Já četla na zahraničním bulvárním webu příspěvek ženy, která seděla poblíž a ti lidé si ji prý fotili ze vzdálenosti několika desítek centimetrů.
Asi takhle: https://www.thesun.co.uk/…n-phone-row/
@Netopirek píše:
Jestli to nebude tím, že se méně vydáte
My to teď taky máme vcelku OK. Ale jedno kafe stačí na probrání všech témat a pak ticho. To samé teď i s tchýni.
Jen si nejsem jistá kdo z nás má ty extrémnější názory.
Leda se můžeme „vídat“. Nevídáme se čast Oji, protože dělá na směny a já mam volno zas jindy než ona. S tchýní jsme absolvovali i dovolenou.
Ať jdou již něka
m s tou pitomou Meghan, jejich starosti a peníze bych chtěla mít. Co zaseli, mají, stále se budou mít jako prasata v žitě, chudáčci. Lidé mají zcela jiné starosti a bolesti. oni znají jenom sebe, tak co je nám do nich.