Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Ale neuniklo. Všechno to je královnou posvěcené. Oni nejsou následníci trůnu, můžou vybočovat. Mně se Megan líbí stejně jako Kate. Každá je jiná. A to je dobře.
Přesně tak. Děla co děla, protože jednoduše muže. At dítě klidně neukazuje, má na to právo, proč by jako měla? Je až neuvěřitelné, jak se z toho některé můžou zblaznit a dělají z ní rozcapenou, příživnickou veš a to ještě na základě bulvárních článku. ![]()
@Eemii píše:
Přesně tak. Děla co děla, protože jednoduše muže. At dítě klidně neukazuje, má na to právo, proč by jako měla? Je až neuvěřitelné, jak se z toho některé můžou zblaznit a dělají z ní rozcapenou, příživnickou veš a to ještě na základě bulvárních článku.
Mne je její dite sumak. Ale pokud zije z peněz britskych daňových poplatníku, má za to nějaké povinnosti. Prijde mi, jako by svym chovanim dávala najevo, ze obyčejnými lidmi pohrdá, ale penízky na rozhazování se hodí. Kate se mi vždy velmi líbila, a teď ve srovnání s MM o to víc.
@Russet píše:
Ale neuniklo. Všechno to je královnou posvěcené. Oni nejsou následníci trůnu, můžou vybočovat. Mně se Megan líbí stejně jako Kate. Každá je jiná. A to je dobře.
Neřekla bych, že posvěcené.
Ale nic jiného jim nezbývá, než se s tím smířit, když už patří do rodiny.
Myslim ze tehotna neni a ze ma nahradni matku, proto se ted strani verejnosti
Já myslím, že je to vůle staré královny, aby zalezli do pozadí. Ta stará nechce, aby se to točilo kolem MM, chce je přeci přesunout někam do Afriky. Tím jim zajistí upadnutí zájmu o ně a na výsluní se vrátí Kate + Vilík. A tak to má podle staré tradice být. Přeci se nemůže bez náležitého zájmu přejít narozeniny dětí Kate.
MM to ještě bude mít těžký. Harry se z toho oklepe mnohem snáz, zdá se mi splachovací.
@LaPaloma myslím si, že všichni z královské rodiny to berou jen jako Harryho chvilkovou záležitost, takže možná jim přišla Megan vhod. Je alespoň trochu pod „kontrolou“, když je ženatý a nemusí řešit jeho mediální výstupy a cesty s kamarády. ![]()
@marin píše:
Neřekla bych, že posvěcené.Ale nic jiného jim nezbývá, než se s tím smířit, když už patří do rodiny.
Myslíš, že by si americká herečka dovolila stavět na zadní před královnou Anglie? To by asi byla hodně sebevědomá. Oni vědí, že ty statodavné rituály a pravidla potřebují trochu provětrat. Proto Alžběta dovolila, aby si Harry vzal míšenku amerického původu, navíc rozvedenou. Já se na to nazrzlé míšeňátko těším, jsem zvědavá, jak bude vypadat.
@LaPaloma píše:
Já myslím, že je to vůle staré královny, aby zalezli do pozadí. Ta stará nechce, aby se to točilo kolem MM, chce je přeci přesunout někam do Afriky. Tím jim zajistí upadnutí zájmu o ně a na výsluní se vrátí Kate + Vilík. A tak to má podle staré tradice být. Přeci se nemůže bez náležitého zájmu přejít narozeniny dětí Kate.
MM to ještě bude mít těžký. Harry se z toho oklepe mnohem snáz, zdá se mi splachovací.
Nemyslím si, že by nadlouho zastínili Kate a Williama. Jejich rodina bude vždycky „důležitějši“, protože je možné, že bude William nástupce trůnu
Jejich děti jsou roztomilost sama, Kate je dáma a Will je sympaťák. Harry bude vždycky tak trošku rebel s klukovským kukučem. Proto se k němu Megan hodí. Taky není prototyp anglické lady.
@robinka píše:
Mne je její dite sumak. Ale pokud zije z peněz britskych daňových poplatníku, má za to nějaké povinnosti. Prijde mi, jako by svym chovanim dávala najevo, ze obyčejnými lidmi pohrdá, ale penízky na rozhazování se hodí. Kate se mi vždy velmi líbila, a teď ve srovnání s MM o to víc.
A jaké povinnosti by si měla plnit a nedělá to?
Mně to přijde jako zbytečně nafouklý problém.
Třebas taková princezna Anna, sestra prince Charlese chrání své děti od publicity. Nemají ani žádné tituly.
@Russet píše:
Myslíš, že by si americká herečka dovolila stavět na zadní před královnou Anglie? To by asi byla hodně sebevědomá. Oni vědí, že ty statodavné rituály a pravidla potřebují trochu provětrat. Proto Alžběta dovolila, aby si Harry vzal míšenku amerického původu, navíc rozvedenou. Já se na to nazrzlé míšeňátko těším, jsem zvědavá, jak bude vypadat.
Přesně tak! Ono je to celý divadlo. Královská rodina, to jsou všichni do jednoho herci. Nemají žádná faktická privilegia, jen zajišťují turistický ruch. Kdyby se postavila královská rodina na zadní, tak se jim stane, to co jiným královským rodům. Přijdou o majetek, půjdou do exilu a budou si hledat práci.
Oni mají výborné PR, ukazují, jen co chtějí. Všichni je znají a turisti se hrnou a s nimi peníze. ![]()
@Russet píše:
Ona seběvědomá je.
Ale v podstatě všichni si spočítali, že to bude výhodný byznys i do budoucna. Když to nevyjde, tak Megan vydá knihy, možná bude i film…Jak jsem se provdala za anglického prince atd.
Kdyby v tom Harrymu bránili, tak budou špatní, navíc už udělali zkušenost s Charlsem, takže teď na to šli jinak.
@marin píše:
Ona seběvědomá je.Ale v podstatě všichni si spočítali, že to bude výhodný byznys i do budoucna. Když to nevyjde, tak Megan vydá knihy, možná bude i film…Jak jsem se provdala za anglického prince atd.
Kdyby v tom Harrymu bránili, tak budou špatní, navíc už udělali zkušenost s Charlsem, takže teď na to šli jinak.
Zkušenost z herečkou na anglickém trůnu je daleko starší. Díky tomu se stal králem Jiří, otec královny Alžběty.
@Russet píše:
Zkušenost z herečkou na anglickém trůnu je daleko starší. Díky tomu se stal králem Jiří, otec královny Alžběty.
Herečka je povolání jako každé jiné. Spíše jde o ten kulturní rozdíl. ![]()
Tož navzdory všem rozdílům spolu Wallis Simpsonová a Eduard VIII. zůstali „dokud je smrt nerozdělí“.. a že ty rozdíly a nepochopení v očích ostatních v jejich „rozbouřené“ době byly větší než mezi Meghan a Harrym.. Lásky jiných jsou pro nás vždy nepochopitelné
@marin
@marin píše:
Herečka je povolání jako každé jiné. Spíše jde o ten kulturní rozdíl.