Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zudina píše:
Neni Archie oficialne Archibald?
Taky mě to napadlo a připomnělo prince Vilibalda z Arabely…
@iTýnka píše:
Archie Harrison Mountbatten-Windsor
strašný. A Harrison jako křestní jméno, to je úlet. ![]()
@zudina píše:
Neni Archie oficialne Archibald?
Taky si myslím.
@Šáruší píše:
strašný. A Harrison jako křestní jméno, to je úlet.
Hele mohl dopadnout ještě mnohem hůř. ![]()
@divine woman píše:
Hele mohl dopadnout ještě mnohem hůř.
no hele Archie Harrison, ale je pravda, že ještě se mohl jmenovat třeba Apple, že?
prostě úlet. Taky se chůdě mohl jmenovat pěkně důstojně, jen by se to nevymykalo hol těm tradicím, kterým je potřeba se vymykat.
Harrison=Harry son…vysvětlují na svém instagramu. Archie je prý anglické dětské jméno.
@Laddmie píše:
Harrison=Harry son…vysvětlují na svém instagramu. Archie je prý anglické dětské jméno.
To by asi nikdo nevěděl, že je to Harryho syn, kdyby mu do křestního jména nedali typické příjmení Harrison. Už jen to, že se to jméno musí vysvětlovat značí, že je to úlet. Jak už se to psalo, jsou to veřejní herci hrající ve 21.století roli, proto o nich diksutujeme, nicméně zase je mi o kus bližší Kate, s tím, jak to tradičné oznámili, s tím, že vybrali jména prostě hodící se k té hře na aristokracii. Tenhle jakože čerstvý vítr alá Meghan a tyhle výstřelky, ten je mi proti srsti.
@Laddmie píše:
Co říkáte na jméno Archie?
on se tak malý jmenuje? Četla jsem, že je zatím ofiko bezejmenný
Jinak to jméno mi připomíná archiv ![]()
edit - aha, tak opravdu jo, dočítám zpětně! No, zvláštní jméno
Archie je pěkné jméno. Ale proč má jako druhé jméno Harrison?
Myslím, že většině se vybaví Harrison Ford. Mně se to teda hned vybavilo.
No musím říct, že jsem doufala v nějaké tradiční jméno. Jedno z jeho rodiny, jedno z její. Tohle mě dost zklamalo ![]()
Ale nepřekvapilo
Archibald se jmenoval manžel Agathy Christie, žádná novinka to nebude. Taky mu říkala Archie.
Drží podle vás Meghan mimino správně? Já dítě nemám, tak by mě zajímal názor matek ![]()
@Dana066 píše:
Drží podle vás Meghan mimino správně? Já dítě nemám, tak by mě zajímal názor matekhttps://www.super.cz/…ternetu.html
No, přišlo mi to trochu neohrabané, ale je to fotka. Třeba si ho zrovna snažila nějak přehodit. Občas zírám, jak lidi chovají mimina (já se držela manipulace podle Kiedroňové). Ale neradím.
@Netopirek píše:
Archie je pěkné jméno. Ale proč má jako druhé jméno Harrison?
Myslím, že většině se vybaví Harrison Ford. Mně se to teda hned vybavilo.
No musím říct, že jsem doufala v nějaké tradiční jméno. Jedno z jeho rodiny, jedno z její. Tohle mě dost zklamalo
Ale nepřekvapilo
Co třeba proto, aby to lehce kopírovalo jméno otce - Harry?
Mně se třeba vybaví George z Beatles.