Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.19 14:16
@robinka píše:
@Procházející No a? Kazde dite ma nejakou povahu. Nekdo je stydlivejsi, jiny rad středem pozornosti… navic se to dedi. Ja bych byt temi detmi nechtela, i kdyz maji vsechno, ale soukromi mit nikdy nebudou, tedy jakmile vystrci nos z palace, nevybraly si to samy.

Mě šlo o to, že Wiliam je od přírody stydlivý, nikoliv šikanovaný bulvárem, jak zde bylo zmíněno. Ale oni mají soukromí, do medii se dostane, jen to, co oni schválí. Jejich kamarádi jsou také milionáři, vlivní podnikatelé, chrání si soukromí společně. Za všechno, co ukáží na veřejnosti jsou placeni. Oni nemají žádný vliv, jsou profesionální celebrity, zajišťují turistiku ve Velké Británii. Co si oblečou, je pak vyprodané, protože každý chce stejné oblečení jako královská rodina atd. Dodržovat protokol je jejich zaměstnání, které si vybrali.

Tady je taky ještě zajímavý článek, hlavně ta část o Dianě. zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
2.5.19 21:17

Co myslíte, už porodila? :D Já myslím, ze jo-byl to porod doma a má holčičku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
2.5.19 21:25

Že by? já myslím že ještě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
2.5.19 21:36

A zítra to oznámí, dnes měla narozeniny Charlotte, tak to bylo blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.5.19 21:41

Nevím a už mě ty její tyjátry nebaví. Je členkou tradiční královské rodiny a pořád vymýšlí nějaké rádoby rebelské novinky. Všichni narození potomka oznámit mohli, jenom ona s tím má problém. Kate dokonce děti ukázala v den porodu, Meghan je zatěžko i říct, jestli se vůbec narodilo. Bez těch lidí, ke kterým se točí zády by nebyla vůbec nic, hvězda jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.5.19 22:20

Ať klidně porodila. Mně přijde ten tyátr kolem hrozný. Kate musela naběhnout hned po porodu mezi lid, tak má aspoň tahle chvíli soukromí. A bude mít kluka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.5.19 22:28

Jsem konzerva! Je mi jedno, že Meghan rebeluje třeba v módě, jestli se mají rády s Kate je taky jejich věc. Ale jednou si vzala prince, užívá výsad člena královské rodiny, tak holt musí s určitou mírou publicity počítat. Aspon té oficiální!
Způsob, jakým to pojala vévodkyně Kate, je mi sympatický. Hned po narození dítěte to oznámili světu, mimčo ukázali vždy krátce po porodu (což bych ani nežádala, ale je holt kočka v kondici :palec: ), na veřejnosti jim pytel na hlavu nedává a občas přihodí na sít krásné fotky.
Pokud Meghan rodí někde v utajení a časem bulvár vyštrachá, že mají 14 dní staré dítě, je to hloupé a zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.5.19 22:45

Já si myslím, že ten tyatr dělá schválně, aby upoutala pozornost.
Se divil, že jí máji břitové rádi. Nemáte k nim žádnou úctu. Užívá si luxus jen díky penězům z dani a chová se jako rozmazlená hvězdička.

Spousta královský hrad dětí se narodila doma. Princ Charles byl na veřejnosti poprvé ukázal až při křtu. Ale oznámeno to bylo vždycky hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 22:57
@Netopirek píše:
Já si myslím, že ten tyatr dělá schválně, aby upoutala pozornost.
Se divil, že jí máji břitové rádi. Nemáte k nim žádnou úctu. Užívá si luxus jen díky penězům z dani a chová se jako rozmazlená hvězdička.Spousta královský hrad dětí se narodila doma. Princ Charles byl na veřejnosti poprvé ukázal až při křtu. Ale oznámeno to bylo vždycky hned.

Já s tím souhlasím, všechno co dělají, tak je za souhlasu královské rodiny a jejich poradců. Královskou rodinu živí publicita. Oni jsou profesionální celebrity dělají show. A rozděleno to mají rovnoměrně, Kate láká konzervativní publikum a Meghan to moderní.
A pokud dítě neukážou, tak to chápu. Pro jejich dítě nebude v královské rodině práce, to se nebude živit publicitou, tak může vyrůstat v soukromí.
Ukazují se královské děti v náledovnické linii, za prvé už ty mimina vydělávají peníze a za druhé se učí společenskému životu, a veřejnému vystupování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.5.19 07:33

Mně osobně je nesympatická. Prototyp mrchy. Královna nechtěla přijít o vnuka, tak svolila, aby se tohle přisálo na královskou rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
3.5.19 07:42

Meghan Markle nemusím. Sympaticka je mi Kate. Meghan je taková ta rozmazlená mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
3.5.19 07:52

Chtit sosat výhody, ale žádné povinnosti? Vdat se za velké slavy do královské, te uplne nejvazenejsi britske rodiny, uznávané celosvětově, a pak chtit měnit staleté tradice a delat si veci „po svem“? Čerpat miliony na soukromé party, držet si teatralne břicho a pak ani neoznamit, ze se to narodilo? Hloupá a vychcana heeerecka s americkými manyry ala „ja jsem vic“, nesympaticka. To si nasadili ves do kožichu. :poblion: Harry je v. l. Maji se zivit za sve a pak maji pravo delat si, co chteji. :pocitac: Líbí se mi, jak to pojala Kate. Elegantní, tradicionalisticka, aristokracie v nejlepším slova smyslu, fakt okouzlující dama. Občas fotecku pro lidi, kteří koneckoncu tuhle rodinu platí, jinak soukromi. Tak nejak bych si to představovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
3.5.19 09:47

Mám stejný názor jako Vy. Meghan nesympatická, nepřizpůsobivá, hérečka. Svatbu Kate a Williama jsem obrecela, u svatby Harryho mi nebylo dobře :nevim: Jinak královskou rodinu miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
3.5.19 10:12

Tím, že vyrostla v jiném kulturním prostředí, tak nedokáže přijmout tradice a kulturu jiné země. Nemá tu úctu k předkům, kteří jim zanechali dědictví (v širším slova smyslu) a o které je třeba pečovat. Jinak by královská rodina byla jako kterákoli jiná rodina, tzn. by neměla výsadní postavení a nebyla by ničím výjimečná. A ani by ty jejich aktivity nikdo z daní nefinancoval. Je to v podstatě svým způsobem „zaměstnaní“ pro stát a reprezentace země, což s sebou nese nejen zábavu, ale hlavně povinnosti. To jí zatím uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.19 10:21
@marin píše:
Tím, že vyrostla v jiném kulturním prostředí, tak nedokáže přijmout tradice a kulturu jiné země. Nemá tu úctu k předkům, kteří jim zanechali dědictví (v širším slova smyslu) a o které je třeba pečovat. Jinak by královská rodina byla jako kterákoli jiná rodina, tzn. by neměla výsadní postavení a nebyla by ničím výjimečná. A ani by ty jejich aktivity nikdo z daní nefinancoval. Je to v podstatě svým způsobem „zaměstnaní“ pro stát a reprezentace země, což s sebou nese nejen zábavu, ale hlavně povinnosti. To jí zatím uniklo.

Ale neuniklo. Všechno to je královnou posvěcené. Oni nejsou následníci trůnu, můžou vybočovat. Mně se Megan líbí stejně jako Kate. Každá je jiná. A to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová