Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet Co na ni videl? At je jakakoli (netusim), rozhodne je ta v paru pohlednejsi. ![]()
@zuz1206 píše:
@Lana25 presne:D a tady nekteri tomu veri, asi jako kecum na TV Barrandov
Já to taky nedokážu pochopit, že někdo nevidí, že to je propracované PR, obě manželky princů byli velice pečlivě vybrané. A jsou vědomě vybrané, aby každá byla jiná a každá přinesla do královského domu jiné fanoušky monarchie, to je to co potřebují. Královská rodina vydělává miliony na tom, jak vystupuje na veřejnosti a tisk mají podplacený. Každý krok, co udělají, mají naplánovaný a natrénovaný. Oni jsou šašci, ale nese to. Nikdo jim nezabavil majetek, a dál vydělávají.
@robinka píše:
A ja si myslim, ze Camilla proste k Charlesovi od zacatku patrila. Meli a maji se odjakziva radi a s Lady Di to byla bohuzel domluvena svatna dvou naprosto se k sobe nehodicich lidi.
To si myslím taky a hlavně si myslím, že Diana byla hrozně nešťastná osoba. Měla pohled smutné laně. Ale i tak zní něco vyzařovalo. Velká škoda života a kluci to museli mít těžký.
@Russet píše:
Fakt?! Vždycky jsem si říkala, co na ní viděl. Diana byla asi moc komplikovaná. Ale krásná.
ona mi nepřijde ošklivá, něco na ní je
a s Dianou souhlas. Kate a Meghan to taky nemaj lehký, vždycky s ní budou srovnávány.
@robinka píše:
@Russet Co na ni videl? At je jakakoli (netusim), rozhodne je ta v paru pohlednejsi.
Tak to asi jo, on s věkem trochu zkrásněl
Ale nebýt Diany, takhle diskuze by nevznikla, neb by nebyl Harry a s ním i Meghan 😁
@Procházející píše:
Já to taky nedokážu pochopit, že někdo nevidí, že to je propracované PR, obě manželky princů byli velice pečlivě vybrané. A jsou vědomě vybrané, aby každá byla jiná a každá přinesla do královského domu jiné fanoušky monarchie, to je to co potřebují. Královská rodina vydělává miliony na tom, jak vystupuje na veřejnosti a tisk mají podplacený. Každý krok, co udělají, mají naplánovaný a natrénovaný. Oni jsou šašci, ale nese to. Nikdo jim nezabavil majetek, a dál vydělávají.
to si teda úplně nemyslím, že ty 2 byly vybrány. Ty nacviceny kroky, to jo asi souhlas. Musej konat podle protokolu, věnovat se charitě atd atd. Ale Harry měl bouřlivý období a Charles taky, drama kolem Diany- to bylo taky nachystaný? Její anorexie a smrt? anebo teď bouračka starýho prince?
@Lana25 píše:
ona mi nepřijde ošklivá, něco na ní jea s Dianou souhlas. Kate a Meghan to taky nemaj lehký, vždycky s ní budou srovnávány.
Když přišla Kate, říkala jsem si, že ho musí mít fakt ráda, jinak by všechno tohle absolvovat nechtěla. Meghan mi přijde mnohem víc v pohodě. A že na sňatek královna přistoupila, prokazala velkou dávku tolerance a nezkostnatělosti. Vždyť už jednou vdaná byla. Navíc Američanka.
@Lana25 píše:
proč by měla být fúrie?to dělá bulvár, její pověst.
hmm a proč zrovna ji?
a jiným ne..
@Russet píše:
Fakt?! Vždycky jsem si říkala, co na ní viděl. Diana byla asi moc komplikovaná. Ale krásná.
Já si myslím, že Diana byla hlavně manipulátorka, hysterka a vyděračka. Byla tak labilní, že se s ní nedalo žít. Charles má dlouhodobý vztah, kolik těch vztahů měla Diana. Jen ubližovala všem kolem. Charles může být vděčný osudu, že potkal ženu, která je schopná unést/tolerovat jeho povinnosti, to taky není jednoduché.
@Russet Asi tak. Jakkoli meli spolu tezky zivot, urcite nikdy nelitovali, ze z toho vzesli dva (snad) fajn kluci. Ostatne jako to maji „obycejni“ rodice.
@smurfka píše:
hmm a proč zrovna ji?a jiným ne..
Tak Camilla si taky s bulvárem užila. A co teprve Diana. Myslím, že novináři dokážou udělat z prdu kuličku. Takže bych je zase tak vážně nebrala a čas ukáže, co byla komédie a co ne.
@smurfka píše:
hmm a proč zrovna ji?a jiným ne..
a co Diana? A Harry? A Camille a údajnej rozvod s Karlíkem? Oni jen prostě vymýšlej články na prodej, a Meghan je nová krev. Jasnej cíl. To se bude číst nejlíp.
@robinka píše:
@Russet Asi tak. Jakkoli meli spolu tezky zivot, urcite nikdy nelitovali, ze z toho vzesli dva (snad) fajn kluci. Ostatne jako to maji „obycejni“ rodice.
Já bych řekla, že je Charles rád, jaké syny má. A Diana by měla ráda obě své snachy. Jsou každá jiná. Ale to přece nevadí.
@freeport Kate mi přijde přirozenější, nesnaží se za každou cenu být extrémně miloucka Meghan to ze sebe vyloženě tlačí…
Příspěvek upraven 25.01.19 v 10:08
@Procházející píše:
Já si myslím, že Diana byla hlavně manipulátorka, hysterka a vyděračka. Byla tak labilní, že se s ní nedalo žít. Charles má dlouhodobý vztah, kolik těch vztahů měla Diana. Jen ubližovala všem kolem. Charles může být vděčný osudu, že potkal ženu, která je schopná unést/tolerovat jeho povinnosti, to taky není jednoduché.
Hlavně by asi taková nebyla, kdyby se neprovdala do královské rodiny. Jejich sňatek nebyl šťatná volba. Ale mají dva syny, co to snad zvládli lépe a snad jsou spokojenější.
@Russet píše:
Když přišla Kate, říkala jsem si, že ho musí mít fakt ráda, jinak by všechno tohle absolvovat nechtěla. Meghan mi přijde mnohem víc v pohodě. A že na sňatek královna přistoupila, prokazala velkou dávku tolerance a nezkostnatělosti. Vždyť už jednou vdaná byla. Navíc Američanka.
To je podle mě zase PR, královská rodina, aby se udržela a nepřišla o svoje bohatství, musí udržovat svoji popularitu. A oni se těmito kroky přibližují lidem. Lidi si pak říkají, královna povolila to a to, je jako my, je lidská. Přitom cokoliv udělají, tak mají kupu poradců, co jim poradí, co a jak kdy udělat, aby o nich nekleslo veřejné mínění a popularita. Kolik královských rodin se udrželo? Za to se platí velká cena, když se někomu nebudou líbit, tak co se stane? Všechno jim vezmou a upadnou do zapomnění, jako ostatní královské rody. Proto se Alžběta drží trůnu, ona je jistota, nikdo neví, co se stane, až ona zemře a bude vládnou někdo „jiný“.
Kate je profesionální manželka, po rodičích je milionářka, kdyby se nevdala do královské rodiny, vzala by si nějakého finančníka nebo právníka. A opět by byla profesionální manželka, dělala by večeře a chodila po společenských akci. Ona je zde varianta, že Middletonovi jsou bohatí dost, tak se chtěla provdat, tak aby měla titul. Ale souhlas jednoduché to není, ona ví v jaké situaci je královská rodina.