Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, mám to tak každý měsíc než dostanu menstruaci. Minuly měsíc jsem otěhotněla a tyhle problémy jsem měla pro změnu až tak 2 týdny po vynechání menstruace.
Jinak teda já jsem měla pozitivní test už 6 dni před tím, než jsem to měla dostat. I u prvního těhotenství. Tak zkus test (jestli jsi nedočkavá jak já
).
@BeNiPe píše:
Jo, mám to tak každý měsíc než dostanu menstruaci. Minuly měsíc jsem otěhotněla a tyhle problémy jsem měla pro změnu až tak 2 týdny po vynechání menstruace.
Jinak teda já jsem měla pozitivní test už 6 dni před tím, než jsem to měla dostat. I u prvního těhotenství. Tak zkus test (jestli jsi nedočkavá jak já![]()
).
No já jsem tohle právě že nikdy předtím neměla..
Já nevím není na test ještě brzy? Nebylo by to lepší až po vynechání menstruace? Nechci být zase zklamaná ![]()
Bolest v podbříšku byl můj jediný příznak těhotenství, ale já to tak mívala vždy před MS.
Na druhou stranu jsme se snažili 3,5 roku a já se postupem času začala strašně sledovat. Nakonec jsem měla snad každý popsaný příznak těhotenství a furt nic. Nakonec jsem se prostě začala testovat v den nebo popř. den po vynechání menstruace, abych se uklidnila - jinak se mi z toho stresu menstruace posouvala a to vyvolávalo další otázky a další stres.
Anonym z důvodu osobních informací.
Taky to tak občas mam před MS, ráno mě natahuje, mám chutě a takové.. Jinak jo, jestli jste spolu spali minulý týden, tak na test je opravdu čas.
@Anonymní píše:
No já jsem tohle právě že nikdy předtím neměla..
Já nevím není na test ještě brzy? Nebylo by to lepší až po vynechání menstruace? Nechci být zase zklamaná
Jestli to vydržíš, tak počkej ![]()
@EvieK píše:
Taky to tak občas mam před MS, ráno mě natahuje, mám chutě a takové.. Jinak jo, jestli jste spolu spali minulý týden, tak na test je opravdu čas.
Já tohle vůbec před menstruaci nemám.. Že by mě až tak bolelo břicho
@BeNiPe píše:
Jestli to vydržíš, tak počkej
Myslíte si že tu nějaká šance je ze by nám to už konečně vyšlo?
A jinak moc děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte si že tu nějaká šance je ze by nám to už konečně vyšlo?
A jinak moc děkuji
Určitě! Nebo taky ne. Je to 50:50! ![]()
Dobrý večer holky prosím o radu…
Už půl roku se snažíme o miminko..
S přítelem jsme spolu spali den před ovulaci a jeden den po ovulaci a to bylo 25.8. a 27.8. A od úterka mě každý den docela dost bolí v podbřišku.. Jako kdybych měla menstruaci.. Ale tu mám dostat teď ve středu.. Ráno mi bývá špatně.. Ale ne tak abych zvracela.. Máte s tím některá zkušenost? Děkuji