Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vůbec mě to neláká. Od jedny asiatky, co sem s ní byl na rande, sem fakt rychle zdrhal
. A ne, nebylo to kvůli rasistickým důvodům.
@Anonymní píše:
Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.
Asi jsi spíš chtěla vědět, zda tu ženy měly sex s Asiatem, ne? Pokud bych to brala gramaticky doslovně, pak sice zrovna Lorre odpovídá na správný dotaz, ale Asiatka by hlavní roli nehrála
.
Rasistka nejsem, ale prej maj malý ptáky, a celý jsou malý, a jen opravdu málo jich mi přijde sexy…
@Bereta píše:
Asi jsi spíš chtěla vědět, zda tu ženy měly sex s Asiatem, ne? Pokud bych to brala gramaticky doslovně, pak sice zrovna Lorre odpovídá na správný dotaz, ale Asiatka by hlavní roli nehrála.
Ne, je málo vysokych asiatu, vetsi a je mensi nez ja. I když už jsem pár hezkych viděla I vysokych, ale to bylo na letiště nebo na ulici ve městě.
No, pokud by mi v posteli předvedl pořádný kung-fu pao, proč ne? Prý jsou malí, ale divocí a výkonní..
Ne a nelaka, absolutne. Myslim, ze je mnohem vic muzu, kterym proporcionalne vyhovuje zena z Asie, nez Evropskych zen, kterym by stacil Asiat.
Počítá se robertek z Číny? Pokud ano, tak ano, a je to dooost dobrý….
![]()
Neměla a neláká. Nelíbí se mi. Takovej pěknej černoch. To je jiná.
@Janli píše:
Počítá se robertek z Číny? Pokud ano, tak ano, a je to dooost dobrý….![]()
Je dost dobrej, protože počítam, že to bude pořádnej macík ![]()
@Anonymní píše:
Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.
Ne a absolutně mě to neláká. Pořád žiji v tom, že asiati ho mají malého, jestli tomu tak není, tak to nechci slyšet
![]()
@Náměsíčná píše:
Neměla a neláká. Nelíbí se mi. Takovej pěknej černoch. To je jiná.
A to já mam zas ráda ty naše kluky šikovný
jinak takovej Španěl třeba by mě určitě dokázal oslovit ![]()
@Anonymní píše:
Jsem konzerva - neláká mě žádné jiné etnikum, ani cizinci…ale musím uznat, že kdybych měla vybírat, tak z Asie bych brala Japonsko, kde by se vybrat dalo ![]()
Obecně mě asiati nepřitahují. Jednou jedinkrát jsem potkala ve výtahu asiata, který se mi vzhledově hodně líbil. Ale nic jsem s ním neměla ![]()
Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?
Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.