Měli jste někdy sex s asiatem?

Anonymní
7.6.23 10:18

Měli jste někdy sex s asiatem?

Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?

Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31195
7.6.23 10:22

Vůbec mě to neláká. Od jedny asiatky, co sem s ní byl na rande, sem fakt rychle zdrhal :mrgreen:. A ne, nebylo to kvůli rasistickým důvodům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
7.6.23 10:27
@Anonymní píše:
Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.

Asi jsi spíš chtěla vědět, zda tu ženy měly sex s Asiatem, ne? Pokud bych to brala gramaticky doslovně, pak sice zrovna Lorre odpovídá na správný dotaz, ale Asiatka by hlavní roli nehrála :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
7.6.23 10:32

Rasistka nejsem, ale prej maj malý ptáky, a celý jsou malý, a jen opravdu málo jich mi přijde sexy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
7.6.23 10:32
@Bereta píše:
Asi jsi spíš chtěla vědět, zda tu ženy měly sex s Asiatem, ne? Pokud bych to brala gramaticky doslovně, pak sice zrovna Lorre odpovídá na správný dotaz, ale Asiatka by hlavní roli nehrála :mrgreen:.

Ne, je málo vysokych asiatu, vetsi a je mensi nez ja. I když už jsem pár hezkych viděla I vysokych, ale to bylo na letiště nebo na ulici ve městě.

• Citovat
  • Upravit
6956
7.6.23 10:38

Absolutně neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
7.6.23 10:39

No, pokud by mi v posteli předvedl pořádný kung-fu pao, proč ne? Prý jsou malí, ale divocí a výkonní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.6.23 10:48

Ne a nelaka, absolutne. Myslim, ze je mnohem vic muzu, kterym proporcionalne vyhovuje zena z Asie, nez Evropskych zen, kterym by stacil Asiat.

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.6.23 10:48

Počítá se robertek z Číny? Pokud ano, tak ano, a je to dooost dobrý…. :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6886
7.6.23 10:49

Neměla a neláká. Nelíbí se mi. Takovej pěknej černoch. To je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
7.6.23 11:00
@Janli píše:
Počítá se robertek z Číny? Pokud ano, tak ano, a je to dooost dobrý…. :pankac: :mrgreen:

Je dost dobrej, protože počítam, že to bude pořádnej macík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
7.6.23 11:01
@Anonymní píše:
Pokud ano, jaké to bylo? Pokud ne, láká vás to?Tohle je pouze diskuzní vlákno, žádný rasismus apod. není zamýšlen.

Ne a absolutně mě to neláká. Pořád žiji v tom, že asiati ho mají malého, jestli tomu tak není, tak to nechci slyšet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
7.6.23 11:02
@Náměsíčná píše:
Neměla a neláká. Nelíbí se mi. Takovej pěknej černoch. To je jiná.

A to já mam zas ráda ty naše kluky šikovný :) jinak takovej Španěl třeba by mě určitě dokázal oslovit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.6.23 11:08
@Anonymní píše:

Jsem konzerva - neláká mě žádné jiné etnikum, ani cizinci…ale musím uznat, že kdybych měla vybírat, tak z Asie bych brala Japonsko, kde by se vybrat dalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.6.23 11:12

Obecně mě asiati nepřitahují. Jednou jedinkrát jsem potkala ve výtahu asiata, který se mi vzhledově hodně líbil. Ale nic jsem s ním neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí