Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dámy, na začátku prosince jsem prodělala samovolný potrat v 5tt (nakonec bez kyretáže, po týdnu na 5 dní předepsán ergotamin). Před dvěma dny jsem začala lehce růžově špinit. Říkám si: Aha! Jasně, super. Menses se nerozhodil, cyklus prostě cca 28 dní. Nadšení. Ale ejhle. Špinění jen na toaletním papíře, poté dva dny nic. Dnes ráno na pravidelné ranní malé
jsem zjistila, že tedy konečně i krvácení. Aplikovala jsem tampon. Po dvou hodinách, že provedu výměnu a nic, nothing, nada. Tampon netknutý. Tudíž otázka na závěr. Je to normální takto rozharané krvácení po SP? Na gyndu půjdu pro jistotu 4.1. až můj doktor bude opět ordinovat.
Prodělala jsem SP v 7 týdnu, po měsíci se dostavila “menstruace” na 3 dny, přesně jak říkáš ty. Normální menstruace se dostavila 54 dní od SP. Tampóny bych nedoporučovala ještě jednu menstruaci po SP. Určitě na ultrazvuk a doktor zjistí co a jak, já tam též šla a zjistila mi že se má každou chvíli ms dostavit a vše je v pohodě. 👍🏻 Přeji hodně štěstí ![]()
Anonym z osobních důvodů, děkuji.
Ahoj, já prodělala SP 8.12. v necelem 6tt. Tělo si poradilo samo, nemusela jsem jít na revizi. MS stále čekám, normálně jsem měla tabulkový cyklus. Krvacela jsem zhruba týden, 21.12. Kontrola, vnitřní utz, vše v pořádku, dr říkal že vidí že přichází ovu, že se můžeme klidně snažit, tak jsme se teda snažili, nebo stále snažíme no a od 26.12. me poboliva jakoby pravy vajecnik a bolelo me i v boku, semtam pichnuti. Přikládám to ovu, ale byla jsem zaskočena protože jsem ji na sobe nikdy necitila, zřejmě to bylo pitím kontryheloveho čaje, který mě podle dr i zahojil rychleji prý. Zadne jine krvaceni jsem kromě toho čištění neměla, ni špinění. Tak uvidím, nemusela by ta mrška přijít ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.