Menstruace u dcery a dovolená

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5663
31.7.25 21:21
@Anonymní píše: Více

MS plavky jsou i na koupání, asi spíš u slabší menstruace, ale aspoň by to pokrylo nějaké dny? Za zkoušku nic nedáte :nevim:
Já už bych dovču nerušila. Koupila bych ty plavky, případně pro sichr (kdyby se rozmyslela), tak mini tampóny (fajn pro začínající dívky jsou s aplikátorem). Třeba to klapne bez MS, a když ne, budete připraveni. Já si pamatuju, že jsem kvůli koupání v bazénu poprvé použila tampón taky ve 13. Ale to jsem tam fakt chtěla jít. Určitě bych dceru nenutila, kdyby sama nechtěla.
Držím palce, ať vám to klapne. Tohle léto je s počasím fakt hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 21:21
@smile_xxx píše: Více

Já mluvím o te dovolené. Nebudeme platit drahý vstup, když se nebude koupat. Na celý den se rozdělíme a to pak pro mě trochu postrádá smysl. Chtěla bych, abychom byli všichni spolu. To chce i dcera. Co se týká toho víkendu (spíš soboty), tak je i špatne počasí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.25 21:24
@Lil Kitkatt píše: Více

Ano, počasí je hrůza. Dost se ruší plány. Nejen teda kvůli tomu. Nějak se nedaří. Řešili jsme i nějaké zdravotní problémy. Každopádně tampon určitě nedopadne. Ale to tu rozebírat nebudu. Třeba příští rok ano. Možná zkusíme mít ty plavky. Ale stejně mi to nepřijde moc vhodné koupat se v bazénu. V moři by mi to přišlo asi lepší.

• Citovat
  • Upravit
9489
31.7.25 21:27

Plavky jsou vhodné i na koupání. Dcera už s nimi absolvovala několik dovolených u moře. Jinak má mestruační kalhotky, ty jsou super.
A tampony také od začátku, ale ty pouze na závody-dělá sport, kdy na závodech s vložkou být nemůže.
Rozhodně bych kvůli tomu nerušila program a už vůbec ne dovolenou. Bude to součást jejího života a v dnešní době, kdy existuje plno pomůcek a ty holky to mají mnohem snažší než kdysi my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
31.7.25 21:43

Co chceš vlastně slyšet? Všechny ti radí, jak to udělat, aby to šlo. Ty si jedeš svou, jak nic nejde. Tak zůstaňte doma a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
31.7.25 21:44

Já to nechápu. Někdy celá dovolená proprší. Někdy tam člověk chytne střevní chřipku. Absolvovala jsem dovolenou s mužem s nechodici sádrou… Jako stavět dovolenou na jednom místě, kde je jedna použitelná činnost koupání a nebo povídání si na pokoji, mi přijde dost mimo. Menstruaci nevypnes, tak si to přepni v hlavě a vymyslí dovolenou tak, ať si to tam můžou užít lidí za všech okolností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 21:47
@renap píše: Více

Zkusím se podívat po těch plavkách. Jdou opravdu i do bazénu, do teplé vody, do vířivky?

• Citovat
  • Upravit
5663
31.7.25 21:49
@ugluk píše: Více

Ono jde asi o to, že prostě nejspíš chtějí jít do aquaparku. Tak jako asi nezaplatí za vstup pro celou rodinu 3500 tis., aby tam pak holka seděla na lehátku, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5663
31.7.25 21:52

Je mi to jasný, rozebírat nemusíš ;). Plavky zkuste, mělo by to opravdu být v pohodě.
Jinak chápu, naše dovolená je taky dost bídná (doma a stavba) a ani jsme se nedostali nikam na výlet.. Tak ať vám to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 21:53
@ugluk píše: Více

Jsme na to místo z nějakého důvodu vázani a pojedeme tam. Okolnosti tady vysvětlovat nechci. Máš pravdu. Na dovolené máme smůlu a vždy se něco pokazí a aspoň jeden má nějaké zdravotní potíže. Dcera se s tím musí srovnat. Ovlivní to jeste mě, protože zůstanu s ní. Nedovedu si to zatím teda vůbec představit. Ubytování malé, v blízkém okolí nic není. Dceri teda teď nebylo vůbec dobře. Takže ani nevím, jak ji bude příště.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.25 21:55
@Lil Kitkatt píše: Více

Ano, přesně tak to myslím. A nebude sama celý den, tudíž budu s ní. Půjdeme se max. nekam projit. To bychom si to volno doma asi užili víc.

Když jsme stavěli, tak jsme roky nikde nebyli. Pak s malýma dětma taky ne. To nevyšlo nikdy. Teď jsou větší a pořád nějaké komplikace.

• Citovat
  • Upravit
22830
31.7.25 22:16

Já to dostala poprvé na škole v přírodě v 7.tride, bylo mi 12. Měla jsem s sebou ani už nevím proč, jen pár tamponu tampax s nástavcem, použila jsem je, sice to celé dny tlačilo a nebylo to tam dobře, ale časem jsem se to naučila a vložky téměř nikdy nepoužila. Existují mini tampony Ob pro komfort jsou klouzavé..a nebo ty menstruační plavky. Přece se svět nezboří pro pár dní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
31.7.25 22:18

Normalne ma menstruacni plavky z Decathlonu, rozhodne nejsou na opalovani, co je to za kravinu? Normalne funguji. A tampon nektere divky zvladaji bezne, 13 je uz bezny vek, v 10 je to horsi. Rozhodne bych nerusila dovolene ani program. Je to snad soucast zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí