Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dovolené máme koupací, ale nemáme několik dovolených za rok. Koupání nás láká pouze v létě, když je teplo. Bazén v zimě nás neláká. Když je hezky, tak se koupeme v létě u bazénu u nás, ale to letos nevychází.
Jestli to nemá hodně silné, tak jí ty jedny budou stačit. Já s sebou beru i klasické černé kalhotky, když chce chvíli ležet na lehátku a nejsou jí mokré plavky příjemné. Jinak jsem teď koukala, že třeba modibodi má i jednodílné plavky, nemusela bys k nim shánět vršek ![]()
Ach jo, že já zase takovou diskuzi otevřela, po přečtení komentářů od podobných zakladatelek mi klesne IQ o pár bodů.
Zakladatelko, proč to tak hrotíš? Tak tvoje dcera začala menstruovat, no a co? Je ti jasné, že bude takhle krvácet třeba ještě nějakých 40 let? To je skoro 500 menstruací. Je to součást života ženy, tak jí pogratuluj, řekni, že je to úplně normální, že je zdravá a že může dělat vše úplně běžně.
Já to dostala poprvé v 11. Určitě z toho nedělej problém, střed vesmíru, kdy se vše musí zastavit a neruš žádnou dovolenou! Chudáci ostatní členové rodiny, přece se nebudou řídit dceřinou menstruací. Co to je za blbost!?
Nakup tampony, menstruační kalhotky, dceru pouč a pak ať se s tím popere sama. Je to jen menstruace, každý měsíc po dobu mnoha let.
@Anonymní píše: Více
A reknes nam, kam teda jedete? Snad se da v okoli neco vymyslet.
Pokud teda nejedete do tropical islands.
@TiPt píše: Více
taky jsem přemýšlela, jaký bazén je na kraji světa
![]()
@Moise tipuju ze jsem to uhadla. Tam v okoli bez auta fakt nic neni ![]()
Kalhotky minimálně dvoje, na převlečení, když ty první po přemáchání budou schnout.
Tak pokud se dcera k tomu staví takto negativně, tak ji nechat doma u babiček? Nebo když se půjdete koupat, tak ať počká na hotelu, no. Její smůla. Tady se vyrábí problém, kde přitom žádný není.
Hlavně dovolenou nerušte kvůli takový blbosti, když se manžel i sourozenec těší
Dcera má tři černé spodky a kombinuje to normálně s horními díly svých plavek.
@TiPt píše: Více
Taky by mě zajímalo, kam jedou. Fakt nevěřím tomu, že nikde v okolí nic není a jediná varianta je buď koupání nebo sedět na pokoji ![]()
Jo a nenech si zrusit zabavu ty kvuli dceri. Kdyz nechce do vody a nevyplati se tedy ani platit vstupne, nechte ji doma nebo u kamaradky a jedte se synem. Vsak ona to prezije. Nebo at se vzchopi a vezme si ty plavky nebo tampony
Nechápu, proč řešíte, kde to je. Odpověď jste dostali od někoho jiného. Nic tam není. Nenechám ji celý den úplně samotnou v cizím prostředí v jedné místnosti. Takže zkusíme plavky a jinak se uvidí. Těšila se nejvíc. Manžel by klidně jet nemusel. Ale když tam budeme, tak si to syn s ním užije víc než se mnou. Já s ním na tobogán nepůjdu. Tudíž je jasné, že s dcerou budu já. Celkově je ale diskuze vyřešena. Zkusím plavky a pak se uvidí. Nakoupím i kalhotky. Jen nevím přesně jaké a kde. Finančně to je drahe. Zatím mě to tak trošku zaskočilo a myslela jsem, že budeme mít čas to do další menstruace vyřešit - sehnat ty kalhotky, což se nestalo. Jsem dost v práci. Jsme malé město, takže asi jedine dm. Tam jsem si kupovala kalhotky já a spokojena nejsem. Ani mě vlastně nebaví pořád prepirat kalhotky.
Teď mě tedy zajímají tipy na konkrétní kalhotky a plavky. Výhody, nevýhody, zkušenosti. Děkuji.
Ty Jessa z dmka nejsou nic moc. Měla jsem je v ruce a nebyly mi příjemné.
Nepojedete okolo města, které má decathlon? Tam bys určitě plavky sehnala ![]()
Psala jsem, že tampony nepůjdou a nebudu vysvětlovat důvod. Není to proto, že já bych nechtěla. To je tomuto tématu.
Informace o plavkách je super. Děkuji. Proberu s dcerou a koupím. Stačí jedny? Na celý den asi ne? Impulsem k této dovolené byla hlavně dcera. Pokud by se nekoupala, tak nemá důvod tam jet. Platit drahý vstup, pokud se ani nevykoupe, je blbost. V okolí není kam jít. Kdyby to byl třeba Liberec, tak vymýšlím program okamžitě na x dnů.