Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Tvl u tebe je fakt všechno problém Takže jedete do Tropical Island. Netvrď, že v okolí nic není. Hodila jsem dotaz a hned mi AI vyhodila tip na několik výletů do 20 km. Koneckonců do Berlína to taky není daleko a tam se toho snad dá dělat dost.
Tak problemoveho cloveka som uz dlho nevidel, vsetko je problem, nic sa neda, hlavne sa nic nove nesmie skusit…
Aktualna skusenost. Dostala to iba druhy krat v zivote a zrovna vecer predtym ked sme mali dalsi den ist do vody. Cirkus strasny ako ona NUTNE potrebuje menstruacne plavky pretoze VSETKY jej spoluziacky ich maju…
Stravili sme asi hodinu zhananim, ziadne sme nenasli, bud nemali vobec alebo iba dospelacke (bolo to velmi skoro na jar). Vysledok bol ten ze po dlhom uvazovani dospela k zaveru „ze predsa uz nieje mala tak ten tampon skusi“. Na druhy pokus sa dielo podarilo (vybrali sme jej s aplikatorom, tusim DM), bola spokojna, vodu si uzila. Pre istotu sme objednaly menstruacne plavky. Vysledok: NIKDY ich nemala na sebe, pretoze s tamponom si moze dat svoje oblubene v dizajne/strihu aky sa jej paci. Co som pochopil tak na jej „tampony rulez“ (ako to vola) uz presla polka triedy
(ale samozrejme to detske VSETKY a KAZDA treba brat s rezervou
)
Technicka poznamka: Menstruacne plavky samozrejme nic neabsorbuju, nakolko sa voda dostava medzi ne a telo tak sa normalne vsetko vyplavuje do vody. Ak by tie plavky mali nieco zadrzat tak po vylezeni z vody by muselo byt medzi plavkami a telom sucho ako ked mas suchy neopren na potapanie/plavanie. Zvlast ked si vsecia kupuju o 2 velkosti vacsie aby ich nahodou nemali ‚na telo‘
Pri mori je to asi jedno, ale v bazenoch by som take veci zakazal.
@MiaBea ona pise, ze neridi. Takze by je jedine musel manzel odvezt do berlina a pak zase pro ne prijet? Leda po ceste vyhodit treba v drazdanech?
@MiaBea píše: Více
Nevim, co je problém. Nevim, co řešíš? Není tam nic, co bychom mohli delat. A chtěli. Tím tohle téma uzavírám. Někdo si tam třeba bude běhat denně 10 km a bude spokojený, protože ho to baví. Ale to fakt není téma diskuze. Teď řeším už něco jiného, tak se k tomu není potřeba vracet. Nevim, proč se v diskuzích snaží vždy někdo něco rozporovat a neřeší to, co je v řešení. Nemusím zde přece vysvětlovat úplně vše. Dcera zkusí plavky. Zkusí kalhotky. A uvidíme. Diskuze mi pomohla. Některé příspěvky jsou zbytečne.
Vůbec nevidím důvod rušit dovolenou. Tampon nebo menstruační plavky. Sama jsem tampony pouzivala jeste dřív. Určitě bych nekazila ostatním dovolenou.
Holka 14 let - kalhotky - Love luna dívčí, špatná zkušenost, při silnějších dnech protékaly. Modibodi dámské S tři kapičky, ty byly o 100% lepší. Nejlepší co dcera vyzkoušela Snugss, vydrří i silnou Ms a neprotečou. Plavky wuka (jedna kapka) dívčí měla jen na slabou MS a vydržely. Plawky modibodi tři kapky vydržely i běžnou MS. Koupe se i v bazénu. Letos zkusila i tampony, začátek nic moc, ale pak se naučila.
Ted koukam, ze hned u tropical island je vlak do berlina. Za 50 min jste v centru. To by nebylo reseni?
@Crystal87 píše: Více
kdybys dočetla, tak víš, že se rozhodla pro plavky. A ráda by radu, jaké a kde nejlépe.
@IcePlanet7 píše: Více
Tak vidíte. Někdo by plavky zakázal. A už jsme u toho.
Děkuji za příspěvek. Psala jsem, že tady nebudu rozebírat, proč tampon nejde. Má to opravdu velký důvod. Nevim, proč se tu vše zpochybňuje.
@TiPt píše: Více
Děkuji. Ale to neřeste. Řešíme koupání a jak. Tampon nelze. Plavky snad ano. Třeba to nějak vyjde.
@TiPt píše: Více
Může je ráno manžel odvézt, večer přivézt a předpokládám, že v Německu též funguje hromadná doprava ![]()
My jsme všechno objednávali přes eshopy, dcera je hubená tak xxs, xs. Značky jsem psala, jedny měla Snuggs ty jí neseděly, nějak netěsnily, plavky jsou Ok.Je dobrý vychytat akce třeba mají 2plus jedny zdarma.
Ta investice je větší, ale pár let vydrží.
No u mě nic problém není, problém máš ty a se vším. To mi jako chceš tvrdit, že v celém Berlíně není nic, co bys s dcerou mohla dělat? Tak jako vážně? Ty jsi fakt jak umanutý malý dítě ![]()