Menstruační kalíšek - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30324
17.1.21 21:01
@Nikolka 12 píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat když máte zavedeny menstruacni kalisek jestli je možné že sem tam máte i zaspinene kalhotky

Při silné MS jsem musela mít vždy jako pojistku vložku. Při normální stačilo se utřít a nebylo na kalhotkách nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.21 23:59

Prosim holky o radu, kdyz zavedu trci mi spicka stopky, ale pohybem nebo pri spanku mi zajede hluboko treba 3-4cm a pak mam hodne velky problem ho vytahnout..tak tak nahmatam stopku natoz abych ho mohla zmacknout a zrusit podtlak..myslim si ze ho zavadim spravne, podtlak vznikne takovym vcucnutim jakoby..

• Citovat
  • Upravit
1132
22.3.21 01:43
@kvaček píše:
takže jde o normální kalíšek, který se tam zavede a pak vyndá - a neni to obtížné to vyndávání?? Nekokážu si to představit, nerýpe se člověk v sobě - nevím jak to slušně napsat :nevim: a jak tak dlouho vydrží v tělě

Ano, je to obtížné zavést i vyndat, člověk se v sobě šťourá a hrozně to během dne tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 08:30
@Anonymní píše:
Prosim holky o radu, kdyz zavedu trci mi spicka stopky, ale pohybem nebo pri spanku mi zajede hluboko treba 3-4cm a pak mam hodne velky problem ho vytahnout..tak tak nahmatam stopku natoz abych ho mohla zmacknout a zrusit podtlak..myslim si ze ho zavadim spravne, podtlak vznikne takovym vcucnutim jakoby..

taky mi občas zajede hloubš během spánku. Když nejde vyndat tak trošku zatlačím, nahmatám stopku, trošku zatáhnu a poté můžu zmáčknout a zrušit podtlak ;)

• Citovat
  • Upravit
petranovak5
1.12.21 15:59

Ahoj, vzhledem k tomu, že vložky a tampóny opravdu nemám ráda, tak je pro mě kalíšek ideální řešení, vyzkoušej na maluna značku Lunette, ty jsou fak bomba. :)

• Citovat
  • Upravit
115
4.12.21 19:45

Před dětmi jsem používala Mooncup 10 let a byla naprosto spokojená. Neprotékal, vylévala jsem jen 2× denně, necítila jsem ho.

Teď po dvou porodech mi ale jakoby vypadává ven (i když jsem si koupila větší verzi), protéká a někdy se mi uvnitř ani nerozevře :potlesk:

Řeší někdo podobny problem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.2.22 22:31

Já si taky objednávala z Maluna a sedí mi dobře, vůbec o něm nevím, ale jestli nesedí asi to chce prostě zkoušet velikosti a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
22.2.22 22:42

Naprosto skvělý, jen to chce dostatek drobných dírek, málodírkové nemají podtlak a protékají. Ráno zandat, večer vyndat, vymýt jen vodou a zas zavést, vyvařovala jsem až po menstruaci s tabletou do myčky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 19:47

Prosím prosím radu. Včera jsem si koupila kalíšek od Bella. A když jsem ho zaváděla tak se vytvořil takový vzduchový tlak docela dost to bolelo prostě mě to vcuclo blbě řečeno :mrgreen: ale ne že by to bylo nepříjemné vysloveně to bolelo zkusila jsem to víckrát i jiným způsobem. Při posledním pokusu jsem ho měla už strach pustit ( tu stopku) protože při předchozích pokusech nešel ven a zase to bolelo. Pak už jsem se na to vykašlala protože jsem se bála. Mám pocit že to vcucnu a ještě pojedu na gyndu. Nejhorší je že po porodu prostě nesnesu ani tampóny ani vložky jsem v koncích. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml