Menstruační kalíšek protéká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kockodanka
8.2.12 22:06
chuanitka píše:
j.a.n.i1 píše:
Mě taky po porodu protéká :,(A jak prosím myslíš složit šikmo nebo rovně?
http://www.solnajeskyneletnany.cz/…-na-pouziti/

Tak ja teda asi skladam rovne, tak zkusim ten druhej zpusob. Zatim jsem teda blba a moc z toho nakresu nechapu jak.. Ale treba to nejak pujde.

Ivusko, ja ani nevim, co se tyka polohy. Posedavam doma furt, obcas lezim na zemi (kdyz uz fakt nemuzu, hlavne rano :mrgreen: :mrgreen: ). Jo a zkousim rozvinuti tak, ze kaliskem otocim dokola.

Koukam, ze asi budu muset vic cvicit to panevni dno? :? Chjo…

• Citovat
  • Upravit
25218
9.2.12 09:20

Holky mám pro vás jednu lehce pozitivní zprávu … Ptala jsem teď svého gynekologa na jeho názor na kalíšek a on mi říkal, že tyhle alternativní metody nemá moc rád, ALE … že je to cizí těleso v pochvě a to funguje tak, že nutí ty poševní svaly pracovat a tím se zpevňují , takže z toho pohledu je dobrá věc. A pokud není problém s hygienou, tak je pro …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
14.2.12 15:23

No, je to tady nové, ale alternativní je z pohledu většiny lidí to, co není jednorázové. Na poslední kontrole před porodem jsem se zmínila o tamponech a starší gyndra na mě koukala, jakože by se měly rovnou zakázat i bez porodu!! Vážně o kalíšku uvažuju, doufám, že u mě to bude v poho. Zatím kojím hodně moc, takže pohoda. Co to vylévání, dá se to nějak zvládnout i tam, kde není umyvadlo přímo u toalety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
14.2.12 16:46
masinka9 píše:
No, je to tady nové, ale alternativní je z pohledu většiny lidí to, co není jednorázové. Na poslední kontrole před porodem jsem se zmínila o tamponech a starší gyndra na mě koukala, jakože by se měly rovnou zakázat i bez porodu!! Vážně o kalíšku uvažuju, doufám, že u mě to bude v poho. Zatím kojím hodně moc, takže pohoda. Co to vylévání, dá se to nějak zvládnout i tam, kde není umyvadlo přímo u toalety?

Já si dala papír do kalhotek (nikdy jsem neprotekla), kalíšek umyla v umyvadle mimo záchod a tase zašla do kabinky. Nebo se dá nosit flaška s vodou (pro případ front nebo když se prostě jen tak nedá vyjít).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
28.8.12 13:07

Ahoj, poradíte někdo? Kalíšek mi protíká i třětí a čtvrtý den, kdy je menstruace slabší. Když ho kontroluji, zjistím, že je dost hluboko a někdy i přetočený stopkou na stranu. Může to být tím, že jsem stopku celou ustřihla? Nebo tím, že kalíšek je velký? (Je mi 24, ale jsem po vaginálním porodu a tak jsem koupila vel.2) Díky moc za veškeré rady či podobné zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.9.12 22:29

Já jsem kalíšek ten větší zkoušela dvakrát a poprvý skvělýýý, ale pak jsem si ho dala při silnější menstruaci po vložce a šla cvičit, tak nejen že mi protejkal, ale dokonce jsem si ho musela jít vyndat, protože mi povylezl.Tak jestli neni možný že to bylo uvnitř moc mokrý? Jo a je pravda že mi ten uplně ustřiženej konec zalezl. Narovnala jsem ho, ale stejně to bylo asi špatně. Já ho skládám našikmo. Ještě budu zkoušet a snad se to naučim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.9.12 13:46

Ahoji, o kalíčku čtu poprvé 8o 8o. Docela mě to zaujalo, ale nevím jestli mě nebude vadit.Po porodu ( byla jsem střižená) mám poševní vchod hodně citlivý. Tampony právě nesnesu vůbec - hrozně mě bolí ta šňůrka, když za ní třeba omylem zatáhnu a vložky jsou my také dost nepříjemný. Ale ten silikon by možná byl ok.Je ten kalíšek v pochvě cítit nebo o něm nevíte? A jak je to se zaváděním? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
12.4.13 14:11

Holky, tak testuju 2. den a můžu říct, že pocitově super, ale prostě mi někudy protéká :( mám Naturcup I. (menší už je jen pro nerodící a panny myslim a větší je podle mě blbost - rodila jsem císařem, je mi 21 a hodně jsem sportovala před těhu) a je krásně narovnaný, podtlak tam asi je - když zatáhnu, cítím, že to nejde vytáhnout, tak fakt nevim, čím by to mohlo být :( poradíte nějaký tipy :)??

• Citovat
  • Upravit
7576
12.4.13 14:14

Trvalo dva cykly, nez mi protejkat prestal. pry jak si telo zvykne a posili se nosenim panevni dno, pak drzi dobre. Mam ale jiny kalisek.

Příspěvek upraven 12.04.13 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
12.4.13 14:35

@Háta_x děkuji za info :)

• Citovat
  • Upravit
xharh01
25.8.13 16:14

uvnitř se nepřisaje se

Ahoj holky,

mám první den MK Luno, tu menší velikost (S), a ať se zatím celý den snažím, v pohodě kalíšek zasunu dovnitř, ale ani zaboha se mi uvnitř neotevře celý. Projíždím to okolo prstem, zatím ani jednou nepomohlo, a stále protéká. Zkouším různé způsoby zavedení, zavést není problém, problém je, že se to uvnitř neotevře, je stále skrčený jako před zavedením. Máte někdo s tímto zkušenost? Jak na to? :) Děkuju, Hanka

• Citovat
  • Upravit
1182
9.12.13 00:07

Ahoj :mavam:
chci skusit tenhle ale potom co tu čtu celkem váhám :think: nevím jestli bych si na to zvykla :D asi to bude složitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 18:27

Ahoj holky? Taky mi kalisek proteka, rozevreny je cely, mam ten pro zeny po porodu, tzn ten nejvetsi, po zavedeni se mi tam ale pohybuje? At ho dam nahoru nebo niz, je mozny, ze jsem tak siroka uvnitr? Myslim ze tam prave nemam ten podtlak. Krev se sbira i pekne uvnitr kalisku aleproste protika i mimo. Zkousim to treti ms. Ale uz dochazi trpelivost, co delam spatne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.12.13 18:33

Moc zkušeností s kalíšky nemám - ale nemáte ho moc velký? jakože se nedootevře celý? to je jediné, co mě napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 18:36

Kdyz ho obkrouzim zda se mi otevreny, tohle me ale nenapadlo :think: no ja si tam dole prave moc siroka nepripadam, chtela jsem si vzit ten stredni. No spis si myslim ze je mi ten velkej prave malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí