Menstruační kalíšek protéká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25218
30.7.14 12:18

@AnnaCz Není moc měkký, nepotřebovala by jsi pevnější? Máš po porodu? Mě po prvním taky protékal, po druhém zase ne. Můžeš mít nerovnosti v pochvě a prostě ti nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.7.14 12:21

No to mě také napadlo, jestli třeba nemáte nevhodnou velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.7.14 13:27

@AnnaCz a není problém v tom, že je Yuuki naopak moc tvrdý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.7.14 14:47

Bohužel nemám tušení, jestli by příčinou mohla být tvrdost nebo měkkost kalíšku. Je mi 22, ještě jsem nerodila a kalíšek mi vždycky dobře drží, s vytvořením podtlaku není problém, jen těmi otvory na stranách vždycky všechno vyteče…říkala jsem si, že asi prostě musím jen přijít na správnou polohu, ale zatím se mi to nepodařilo a bojím se spíš, že jsem koupila špatný kalíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.7.14 17:55

@AnnaCz a jakou velikost a přesný typ máte? malý/ velký - Classic/ Soft/ Economic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
4.8.14 10:57

Ahoj damy, mam treti MS po porodu (cisar) a kalisek proste proteka. Mam tedy Mooncup B, tedy ten mensi, pred porodem jsme ho pouzivala asi 1,5 roku a naprosta spokojenost. Neprotekl nikdy. Zavedeny ho mam tedy spravne, neposouva se dopredu ani dozadu, podtlak tam vznika, ale i kdyz jsem rodila sekci, je mozne, ze bych byla dole povolena? Je fakt, ze jsem pred porodem cvicila mojzisovku. Tak ted jde o to, zda zkusit posilit panevni dno a nebo koupit vetsi kalisek? S Mooncupem jsem spokojena, tak bych asi zkusila vetsi primo ten. Ma nekdo podobnou zkusenost prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
2.3.15 20:44

Ahoj holky, ja se taky pridam, pouzivam kalisek 2 roky a uz to proste s nim vzdavam. Nejse s nim vubec spokojena, asi jsem to minimalni procento zen kterym proste nesedi. Stale proteka uz jsem zkusila naprosto vsechno a mam doma tri kalisky i velikosti. Nechapu!!!leze mi to na nervy neni na nej absolutne zadny spoleh. Zlate tampony :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.8.16 12:58

Mám po 3. porodu, používám Gyn Cup vel. L a bohužel také protéká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.3.19 23:59

Ahoj Ženy, zrovna řeším protékání kalíšku a koukám, že je to asi bohužel dost častý problém. Mám INTIMINU LilyCup A. Když ho zavedu, tak mám pocit, že se úplně celý nerozevře, že je trochu promáčklý. Nedokážu s tím ale nic dělat, prostě jakobych tam měla málo místa a to mám tu nejmenší velikost kalíšku. Musím si k němu dát vložku a to mě štve. Podtlak je silný - kolikrát mi ani nejde vytáhnout, ale prostě nějak protéká. Zkoušela jsem různé způsoby zavádění, víc nahoře, víc dole, což ale stejně asi neovlivním, protože jak se hýbu, tak se mi tam hýbe asi i on.. :roll: :mrgreen:
Ten koncept mi přijde dobrý, tak jsem z toho zklamaná. Těšila jsem se že to bude příjemnější a ještě k tomu eko.. achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.3.19 06:52

@azeta Zkuste ho zavést úplně nahoru aby objímal přímo čípek, ale musíte ho opravdu pohmatem zkontrolovat, mě v jiné poloze taky protéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.19 16:25

@Heivka Díky, budu pořád zkoušet no..tady jsem právě četla, že by měl být spíš co nejníž.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.1.20 17:27
@Heivka píše:
@azeta Zkuste ho zavést úplně nahoru aby objímal přímo čípek, ale musíte ho opravdu pohmatem zkontrolovat, mě v jiné poloze taky protéká.

ja to s ním taky asi neumím mě taky proteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.1.20 17:28

@azeta mě to samy kde je chyba vubec nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...