Menstruační kalíšek protéká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
26.12.13 18:38

Tak otevreny asi je, ale pohybuje se tam dopredu dozadu jak se mu zachce, spis tedy zajizdi moc dozadu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.12.13 19:03

Ahoj, já mám kalíšek asi 6 měsíců, je to super věc. Ale taky mi první dny menstruace protéká, né moc, stačí slipovka, ale…
Mám pocit, že ho tam mám taky moc navolno a to mám L velikost, jsem po dvou porodech. Musim to zkusit víc zpevnit.
Na noc je super, ale jak se ráno zvednu, během chvíle proteče, ale to mi zase tak nevadí, hlavně že se s nim skvěle spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 19:12

Tak ted ho mam tuhle ms poprve, druhy den menstruace a mam slipovku tak uvidim :think: ale proste mi tam jezdi, mel by byt tusim pricuclej, ach jo myslim, ze jsem zbytecne vyhodila penize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.12.13 19:20

Trápí mě stejný problém. V Pravém domácím časopisu jsem se dočetla, že to je oslabenými svaly po porodu, což by na mě sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.12.13 19:23

Mě trvalo cca 6m než jsem ho dokázala správně použít. Přijde mi že při silné ms protéká tím že „klouže po mokru“ tak se pokud to jde trochu to uvnitř otřu vlh. ubrouskem a pak je klid. Zda je to tím nevím ale funguje to. Není lepší vynález než tohle, kor v létě kdy se s tím koupe narozdíl od nasákavacího tamponu skvěle. Jinak ale na noc používám tampony, ms mám silnou a nehodlám se bát že to prolítne popř. to vylévat a mýt v noci… Kalíšek používám víceméně doma nebo když jdu pryč tak abych se domů vrátila. Nedovedu si představit to použít někde kde není umyvadlo u wc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 19:25

@markos jak je zpevnit? Ja uz jsem po porodu vic jak dva roky, jako slyšela jsem zatinat pri curani, ale to si myslim ze nepomuze a jestli neni uz pozde na to ted neco delat. A taky vzdyt to musi mit kazda zenska, pochybuju ze vsechny cvici panevni dno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.12.13 19:33

Myslím, že porody zdrchají každého jinak. Já jsem třeba hrozná knedla, na cvičení nemám čas, takže by mi to určitě pomohlo… speciální cviky na posílení pánevního dna jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.13 19:35

HOlky a fakt ho máte dobře zavedený? Já tedy nejsem žádná útlá dívenka, ani zasloužilá gymnastka, ale tohle se mi nestává. Ale někdy se mi stalo, že jak jsem si kalíšek složený zavedla, tak se mi dobře nerozevřel - přitom po obkroužení se mi zdálo, že přiléhá dokonale - ale prostě jsem si pak nahmatala tu přeloženou rýhu. Nebo třeba jestli si ho máte zavedený dost hluboko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.12.13 19:37

@viky23 vygoogluj si Kegelovy cviky. Taky mám po 2porodech, ale cvičila jsem v každém těhu, i po porodu a když si vzpomenu tak občas pořád. Mám Ladycup L, neprotéká a myslím že bych snesla i menší. Jako je to individuální, ale těhu a porody ten spodek můžou dost rozvolnit, cvičením se nezkazí nic (jak běžným, tak přímo na pánevní dno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 19:41

Uz jsem se na ty cviky koukala. No ale vzpomenout si na to v prubehu dne :roll:
Jinak tedy kdyz tam ten kalisek mate tak je na miste a nejezdi?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.12.13 19:42

@viky23 dopředu dozadu nejezdí, můžu jím jen otáčet.
Snaž se vzpomenout, něco se dá dělat při vaření, ve frontě..kdekoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.12.13 19:48

@andelka83 hmm tak ja prave kdyz na nej zatlacim posunu ho normalne dozdu a kdyz jdu curat tak zase povyjede dopredu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.12.13 20:24

Mě jednou protekl při cvičení a párkrát když jsem ležela a zvedla se, přišlo mi že se zmáčkl ale ne že by povyjel a to jsem ho měla opravdu plně otevřený a hluboko zavedený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
26.12.13 20:28

Mozna zkus tu mensi velikost. Ja mela kalisek uz pred porodem, tudiz mensi a pouzivam ho i po porodu. Svaly jsem nijak extra neposilovala, ale kalisek se mi nehybe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.12.13 20:30

@viky23 já ho dopředu posunu jedině vnitřními svaly, prsty myslím ne. Když ho zavedu moc nízko, tak vím že ho musím vyndat a zavést znova, nemůžu ho jen tak potlačit.
Je fakt že mi neprotekl ještě nikdy (používám ho třičtvrtě roku). Jen jednou vím že jsem ho měla blbě zavedený, otevřel se, ale špatně, nepokrýval čípek, byl jednou stěnou opřený o něj a ne o stěnu. Ale to jsem si všimla brzo, jinak by taky protekl, bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí