Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No holky… jsem v šoku, mi pokaždé 2 dny při MS protéká :-/ Ale to je možná dané silnou MS, dnes za hodinu plný kalíšek, plná vložka a až na sukni :-/
Používám ho dýl, jak 3 roky.
Rodila jsem sekcí, a mám ten větší..Lunette
Příspěvek upraven 26.12.13 v 20:48
@andelka83 máš ho až na čípku??já právě s ním mohu pohybovat dopředu i dozadu, třeba je vážně moc velkej že jsem vepředu užší a tím se mi zatlačí dozadu, a vyndám ho bez zmáčknutí, prostě ho pomalu vytáhnu, takže neco prostě není správně ![]()
teď jsem ho byla vylít, intimka čistá, ale hýbe se pořád, teď si ho zkusím nechat celou noc, skoro nic v něm totiž nebylo ![]()
@viky23 no, mám ho pod ním, ale jendou s emi právě stalo že jsem ho šoupla moc dozadu a zaklínil se o něj.
Při vyndávání ho stlačím níž vnitřními svaly, chytnu, zmáčknu, uvolním podtlak a vyndám. Asi je fakt něco blbě.. ![]()
To bude určitě tim pánevním dnem, já ho mám oslabený. Taky když jdu na záchod, tak jsem ho schopná vytlačit ![]()
Jakmile se menstruace zeslabí, je to o něco lepší. Ale i tak jsem spokojená.
Mě teda kalíšek uvnitř putuje. Zvláště v noci se se mi někdy zavrtá zatraceně hluboko. Za tio na cviky děkuji.
Lio, možná by bylo dobré zkusit ještě jinou značku kalíšku. Tuším, že kámošky, co jich dost vyzkoušely, si na Lunette stěžovaly. Ale ruku do ohně bych za to nedala.
@markos ja mam naturcup. V noci taky to bylo ok, jen troska růžového na intimce, ale taky uvnitř bylo malo. Dnes jsem si ho jeste nedala.
Prosím o radu - mám kalíšek Luno - a cestuje mi, teda pouze dolů a děsně mě tlačí, ani chodit se s ním nedá. Myslím, že problém je v tom, že při zavedení se mi nechce rozevřít - už nevím jak na to. Prostě nevznikne podtlak, tudíž okamžitě sjede dolů a musím ho vyndat. Bez problémů ho vytlačím…Jak docílit, aby z něj uvnitř nebyla placka??? Už fakt nevím co zkusit… Moc děkuju:-)
@pajaurbi já ho rozevřenej mám a stejně mi jezdí, takže neporadím ![]()
Také nevím, kde je chyba, ale první dny mi protéká
úplně cítím, jak ta kaňa jede
po dvou SC mám hodně silnou MS, tak nevím
poradí někdo? Rozvinutý je dobře, nehýbe se, tak nevím ![]()
Toto jsem našla na stránkách Kalisek.cz:,,Moje zkušenost s kalíškem: Pokud kalíšek PROTÉKÁ, může být VELKÝ!!! Nikdy by mě to nenapadlo. Když jsem používala kalíšek a přesto protékal a napadlo mě jedině - že musí být malý. Jak jinak. Jenže ono je to i opačně - pokud je moc velký, nerozvine se celý, a proto protéká.
Veronika „,,Je pravda, že mi kalíšek trochu protéká, ale bohatě na to stačí slipová vložka a myslím, že by to vyřešil nákup většího kalíšku.“
Zdravím všechny,
ráda bych poprosila o radu s používáním kalíšku. Pořídila jsem si kalíšek značky Yuuki a zatím mi bohužel stále protéká. Pročetla jsem mnoho diskuzí na toto téma, vyzkoušela různé polohy kalíšku - hlouběji, méně hluboko, pokaždé zkouším, zda správně přiléhá apod. Přesto mi kalíšek zatím pokaždé protekl, a to přes dírky po stranách kalíšku. Poradíte prosím někdo, v čem by mohl být problém? Nemůže jít o vadnost konkrétního kalíšku?
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
@AnnaCz píše:
Zdravím všechny,ráda bych poprosila o radu s používáním kalíšku. Pořídila jsem si kalíšek značky Yuuki a zatím mi bohužel stále protéká. Pročetla jsem mnoho diskuzí na toto téma, vyzkoušela různé polohy kalíšku - hlouběji, méně hluboko, pokaždé zkouším, zda správně přiléhá apod. Přesto mi kalíšek zatím pokaždé protekl, a to přes dírky po stranách kalíšku. Poradíte prosím někdo, v čem by mohl být problém? Nemůže jít o vadnost konkrétního kalíšku?
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
dyť ty ďourky jsou úplně nahoře…
Stačí to chodit častěji vylévat
Jenže plností kalíšku to určitě není, je prázdný, krev prostě nesteče po stěně do kalíšku, ale proteče dírkou hned ven.