Mentálně postižené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
11.1.15 21:41
@kelynka píše:
@brisco tak to nase mala rekne jen mama, tata, baba, deda, haf, papa a to je snad vse :zed: Zrovna zitra jdeme k psycholozce, tak jsem zvedava, co nam rekne.. Zatim se nikdo o nejake dysfazii nezminoval, ach jo :,( Sarah mela 30.listopadu 3roky

Tak se zeptej. Já jsem před rokem byla dost na prášky, teď´už to beru v pohodě. S touhle diagnozou se dá něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.1.15 21:53

@brisco a kdy presne vam rekla dr, ze je to ta dysfazie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.1.15 21:54

@brisco no to se ti ani nedivim, ja uz jsem ted z toho nervozni :,( Takze se to pozna podle reci, ne podle chovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.1.15 22:53

@kelynka ve třech letech nás na logopedii poslala ve třech letech dle gestace nám to diagnostikovali. Chování muže byt taky ovlivněné. Byla/je v cizím prostředí nejistá, nechala si vzít hračku i od mladšího dítěte, častěji si něco udělala. Se mnou zase byla víc palicata, hodne se vzteky válela po zemi. I ted se umi vzteknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.1.15 22:55
@kelynka píše:
@brisco no to se ti ani nedivim, ja uz jsem ted z toho nervozni :,( Takze se to pozna podle reci, ne podle chovani?

Jeden ze znaku byl, ze nerozumnela složitějším pokynum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.1.15 23:06

@brisco hmm tak jsem na zitra zvedava :zed: Mala se taky umi pekne vztekat, dela mi naschvaly.. Kdyz s ni jdu ven, tak chodi schvalne ze schodu dolu a nahoru a ceka vzdy na mou reakci.. taky se umi valet po zemi.. :zed: To co po ni chceme udela, vse chce mit na svem miste.. treba bunda povesena, boty v botniku, postel ustlana.. atd.. vi vse co kam patri.. co se tyce opatrnosti sama na sebe.. je velmi na sebe opatrna, je pratelska v kolektivu, vzdy se rozdeli s kazdym.. no uvidime.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.1.15 23:17

@kelynka Tak dej vědet. :hug: Jo, na počáteční rozmluveni je dobra ta mluvící kočka Tom, dá se to stáhnout do dotykace nebo tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.1.15 23:20

@brisco dekuji, urcite pisnu :hug: i kocku Toma stahnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.15 18:25

@brisco ahoj, tak jsme dnes byli u psycholozky a rikala, ze na tuto diagnozu je jeste brzy a to poszuje logoped.. Az zacne vic mluvit, pak se to pozna.. Rikala, ze vsechno chape, co po ni chtela, hezky spolupracovala, akorat ta rec zaostava :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
12.1.15 18:47

@kelynka Tak prima. Ale jestli mas možnost, zkus se objednat do LOGA, my tam těch třech letech byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.15 18:55

@brisco to je asi v Praze, ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
12.1.15 18:57

I v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.15 18:59

My jsme z Hodonina, to je hodne daleko, pokud je to v Praze. K psycholozce jezdime do Brna.. Dokud nebude pry mluvit, treba dve slova spojit, tak to nelze urcit, jestli se o vyvojovou dysfazii jedna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.15 18:59

@brisco aha,tak to zkusim pohledat.. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.15 19:01

Je potreba doporuceni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová